Oroszlán és a szex (Nap, Ascendens, 5.ház, Hold)

Az Oroszlán és a szex  (Nap, Ascendens, 5.ház, Hold az Oroszlánban)


Jennifer Lopez
Az Oroszlánnal valahol ott kezdődik a szeretkezés, hogy az egekig magasztaljuk. Minden egyes dicséret egy kisebb elégtétel a lelkének, ez által egyre nyitottabbá és kedélyesebbé válik. Ismerjük el nagyszerűségét, és lehetőleg ne szidalmazzuk, ha még ezen a héten szeretkezni akarunk vele. A megalázás bármilyen formája egy egész életre elveheti kedvét az együttléttől. Ekkor és csak ekkor válik hűtlenné, már csak bosszúból is… Tehát az Oroszlán és a szex teljesen a hiúság és méltóság kérdése is!

Ha valami nem tetszik a viselkedésével vagy külsejével kapcsolatosan, pl. esetleg koszosnak tűnik, akkor nem szabad bántó módon a tudtára adni, hanem szépen becsomagolva lehet közölni vele a hiányosságot. Bármilyen jellegű becsmérlés elveheti a kedvét a másik embertől. Ha büdös, akkor kedvesen kell elhívni együtt pancsikálni, ha valamit elügyetlenkedik, akkor pedig jobb, ha a társa magára vállalja, hogy miatta nem sikerült olyan jól az együttlét, de valahogyan kíméletesen közölni kell vele azt, hogy nem volt jó.

Szeret kiabálni, sikongatni, marcangolni, mint egy igazi Oroszlán az aktus közben. Szívesen hódít, flörtöl,  de ettől még nem lesz hűtlenné, mert nem szereti a mellékutakat. Ha megcsal, akkor el is válik utána, nyíltan vállalja tettét. Mindent szeret, ami szerelmi játék, ami a kreatív fantáziáját megmozgatja, így bátran invitáljuk szexuális szerepjátékokra. Mindent szeret, ami luxus, ami csak azért van, hogy az élvezetet, hangulatot fokozhassa, ami arról szól, hogy ő micsoda fantasztikus férfi, vagy nő. Tehát jó eséllyel megengedi, hogy tükröt szereljünk a plafonra, vagy felvegyük a szeretkezéseinket, de csak akkor, ha  megígérjük, az archívumba csak a legjobbak fognak bekerülni… Nem bánja, ha partnere neméből újabb tagok kerülnek a csapatba, saját nembélieket viszont nem tűri a szerelmi ágyon…

vonal_viz1200


Hold az Oroszlánban

Antonio BanderasAz előkelőség, uralkodói attitűdök itt is megmutatkoznak. Igen jólelkű, adakozó, ragyogó ember, akinek élvezet a közelében lenni. El is várja környezetétől, hogy csodálják és akkor is neki udvaroljanak, ha történetesen ő a férfi… Ő legfeljebb úgy hajlandó kedvesen, odaadóan megnyilvánulni, ha a másik már kifejezte iránta való elragadtatottságát. Ha ez elmarad, inkább nem kezdeményez kapcsolatot, esetleg, ha nagyon tetszik neki az illető, semleges viccelődéssel igyekszik a párkapcsolat, szerelem felé terelni a beszélgetést. Módfelett hiú, nem bírja a visszautasítást, ennek legkisebb jelétől visszahúzódik és megsértődik.

z akkor lehet nagy kár, ha partnere félénkségből visszakozik, hiszen így nem lesz a kapcsolatból semmi! Oroszlán Holddal az ember pontosan érzi, ki a legfontosabb élő személy: természetesen ő saját maga! Mivel szereti és elfogadja magát olyannak, amilyen, élvezi az életet, valósággal lubickol benne. Igazán élvezetes társaság, hiszen, akinek neki magának van, az szívesen ad is az életörömből, életkedvéből. Ameddig fenn tudja tartani magában a ragyogást, csodás vele lenni. Játékos, kellemes, nagyvonalú, lovagias, figyelmes, azt az alap mentalitást megtartva, hogy ő a legfontosabb élő személy. Azt, aki ezt az érzést tudja neki nyújtani, nagyon szereti, aki ebben kételkedik, annak bizonyítani akar. A horoszkóp egyéb tényezői mutatják meg, ez mit vált ki valójában az emberből. A kivagyiság viszont biztosan jelen van a mindennapjaiban.

Mivel fogható meg az Oroszlán egy hosszútávú kapcsolatban? Itt megtudhatod.

Derita mNemos

A Zodiákus tagjainak szerelmi életét itt leplezzük le

Önmagunk szeretete és ennek hatása szexuális életünkre
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük