A Vízöntő párkapcsolatai – Ki lehet játszótársa?

A Vízöntő párkapcsolatai

Ismert Vízöntő születésnapú emberek

Shakira Justin Timberlake Jennifer Aniston Christian Bale

Vízöntő a vízöntővel

A világ nagy mókamestereinek találkozóját rendezhetitek meg minden alkalommal, amikor találkoztok. Hát igen, itt lehet a probléma. Fontos számotokra a függetlenség, a mindenkivel barátságosság, és a kellemes távolságtartás. Jópofiztok mindenkivel, de a három lépés távolságot szeretitek megtartani. Ez vajon hogyan jöhet össze, amikor szeretkezni akartok? A Vízöntő számára a legnehezebb feladat éppen a lelki összeforrás, ami a kapcsolatot hosszútávon is fontossá teheti mindkettőtök számára. Ameddig nem szeretitek egymást igazán, addig egy pillanat alatt képesek vagytok továbbállni, és egy másik emberrel folytatni az életet.

Ettől függetlenül barátként csodásan együtt tudtok működni, mindketten figyelembe veszitek a másik igényeit, és úgy akartok együtt lenni, hogy mindketten szabad akaratotokból legyen a másikkal. Az ágyban igazi virtuózok vagytok, folyton szórakoztatóan akartok – és tudtok is viselkedni. Arra kell csak figyelnetek, hogy az állandó szórakoztatás igen fárasztó, és ha éppen kevésbé sikerül, kudarcként is megélhetitek. Talán ennyire nem kellene erőltetni az izgalmas együttlétet, teret kell hagyni a romantikának, érzelmi együttléteknek.

A Vízöntő alaptulajdonságai – beszélgetés (Derita mNemos, és Mészáros Zoltán). Kapcsolatok leírásának folytatását a videó alatt találhatsz!Vízöntő a Halakkal – Halak a Vízöntővel

Mindketten a Föld felett jártok néhány lépéssel – csak egy kicsit más módon. Mégis vonzónak találhatjátok a másik elvarázsoltságát, különlegességét. A Vízöntő a tudomány világába merül el oly mértékig, hogy még enni is elfelejt sokszor – ilyenkor remek lehet számára a Halak kedves, önfeláldozó gondoskodási vágya. Azonban, amikor már a Halak mást sem akar, csak vigyázni és szeretni, az túlzott mértékűvé válhat a kedvese számára. A kapcsolat legfőbb buktatójának egyik fele ebben áll.

A másik, pedig az, hogy a Halak legalább százszor annyi kedvességre vágyik, mint amit a Vízöntő a legjobb indulattal is képes magából kihozni. Mégis sokszor együtt élnek, akár egész életen át is, hiszen a Halaknak nagyon fontos a szenvedés, az, hogy áldozatnak érezhesse magát, és ebben a felállásban alapvetően adott ez a kellemetlen élmény. Akár még boldogan is élhettek együtt, ha elfogadjátok és figyelembe veszitek a másik igényeit: A Halaknak tudomásul kell vennie, hogy nem csak szeretgetés, hanem tudományos, az emberiséget szolgáló munka is van. A Vízöntőnek pedig tisztában kell lennie a Halak érzelmi igényeivel, és a tőle telhető legnagyobb mértékben kellene azt kiszolgálnia.

Érdekelhet még a Csillagszerelem rovatunk többi kapcsolati leírása is.

Itt is keresheted:

Vízöntő és a szex, Vízöntő párkapcsolatai

Derita mNemos

Ez is érdekelhet:

Boldogság és Szenvedély rovat

A szerelem életünk egyik legnagyobb kihívása. Mit mondanak a Szerelem hormonjai?

Ajánlom figyelmedbe asztrológiai videóinkat.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük