Morin 10 pontja

Morin 10 pontja azt a sorrendet jelenti, amin végigmenve leginkább hitelesen tárhatjuk fel egy ember jellemét és lehetőségeit.

I. Az egyén karaktere:

Az egyes házzal kapcsolódó dolgok mind kapcsolódnak a karakterhez. Ez az, amivel igazán szembesülni akarok, jobban el tudom fogadni.

1. Az Asc-t érő fényszögek. Értékelése: melyik bolygó, melyik jelből és házból.

2. A születési uralkodó, (az Asc jelének az ura) Kozmikus vizsgálattal a személyiség tágabb értelmezéséhez jutunk. Ez befolyásolja a személyiséget, pl. megnyilvánulási területében.

3. A bolygó(k) pozíciója a vizsgált házban.( Az I. házban )

4. A születés társura: ha az I-es ház átlóg a következő jelbe. A személyiségben a következő jel is részt vesz. Fokozatosan beépíti az egyén élete folyamán azt a jelet, illetve a hozzá tartozó jellemzőket. Minél nagyobb a második jel, annál nagyobb jelentőséggel bír a jellemben.5. A házban álló bolygókkal vagy a ház urával aspektusban levő bolygók. Honnan vet a bolygó fényszöget, milyen az esszenciális jelentősége, kozmikus helyzete.

II.Kozmikus helyzet:

-A bolygó és a jel analógiája, ezek esszenciális jelentésének kapcsolódása.

-A bolygó rangja, helyzete a jelben, uralomban, emelt, exil stb. helyzetben van.

-Hogyan áll a bolygó ura a fentiek alapján.

-Honnan és milyen fényszögeket kap, milyen bolygóktól, milyen jelekből, milyen házakból.

III.Lokális helyzet:

– A bolygó és a ház esszenciális jelentése, harmóniája vagy diszharmóniája.

További asztrológia témájú cikkeket itt találhatsz.

Az Asztroangyal Facebookos oldalán az Üzenet gombra kattintva bővebben tájékozódhatsz online asztrológiai klubunk indulásáról és működéséről. Kezdők és rutinos asztrológusok is jelentkezhetnek.

AsztrOkos – gondolkozz szimbólumokban!

Asztrológiai oktató videókat teszek közzé a Youtube-on, illetve itt az AsztrOkos fülre kattintva. A Youtube videók lejátszási listáját ajánlom kicsit lejjebb.

Az asztrológiai alapok szokásos módon elsajátítva, körülbelül 2 év rendszeres tanulás alatt hoznak sikerélmént. Én ennél türelmetlenebb vagyok, dupla Nyilas emberként. Ezért szeretnék lehetőséget adni a többi türelmetlen, gyors tanulásra vágyó embernek is.

A tanulás mehet egészen más szerkezetben is, mint szokásos. Így, mindenki a már meglévő tudását bővítheti ki, vagy akár a kezdő, a legelején is kezdheti. Nem csupán különböző szintű tudásanyagot osztok meg. A témákat igyekszem úgy megfogalmazni, hogy az a néhány kulcsszó megtanulásával azonnal beépüljön, és segítse a tanulót a mindennapi szimbólumok felfedezésében. 

A ONE D-R Records asztrológia és életmód konzultációs csoportban pedig megbeszélhetjük a tanuló kérdéseit. A feltett kérdésekre pedig írásban a csoportban, illetve akár a Youtubon videó formájában is választ adhatunk!

Várlak Téged is szeretettel netes óráimon 🙂 

Szeretettel: Derita

Ez is érdekelhet:

Hangtál és hangtálas meditáció

Asztrológiai házak

Az asztrológiai házak jelentése

Hangtál és hangtálas meditáció
Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük