Intim torna a szexuális öröm fokozásáért – nőknek

Intim torna a szexuális öröm fokozásáért – nőknek!

A kielégítő és örömteli szexualitásnak számos feltétele van. Ezek közül szeretném most kiemelni az intim izomzat erősítésének a jelentőségét. A legegyszerűbben úgy tudod megállapítani, hogy pontosan hol találhatóak az intim izmaid, ha elképzelsz egy erős vizelési ingert és megpróbálod visszatartani azt. A PC-izom egy izomhurok, ami a szeméremcsonttól a farokcsontig húzódik. Kívülről kézzel a gátnál kitapintható. Többek közt ezzel szabályozzuk a vizelést, és orgazmus esetén ez felelős a medence és a végbél ritmikus összehúzódásáért. Ebben a posztban a hölgyekkel foglalkozom, összegyűjtöttem néhány pontban, hogy milyen előnyökre lehet számítani amennyiben az említett izmok rendszeres tornával karban vannak tartva, intim torna alkalmazásával.

1. Szeretkezés közben a ritmikus feszegetésével fokozható az izgalmi szint. Ugyanakkor a csúcs közelében a maximális erejű tartós feszítésével megtarthatóvá válik az orgazmus közeli állapot izgalma annak érdekében, hogy végül az orgazmus még hevesebb lehessen.

2. Szintén aktus közben a megfeszítése a férfi partner számára is extra élményeket ad, mivel ilyenkor a hüvely fala jobban és szorosabban rásimul az érzékeny makkra.

3. A tornáztatása fokozza az intim terület vérellátását, ezért a szexuális funkciók javulnak, a nemi szervek egészségesebbek lesznek és a libidó is fokozódik. A nemi hormonok termelését is serkenti.

4. Javítja a vizelet visszatartó képességet, megszünteti az inkontinenciát.

5. Stabilabb tartást ad az alhasi szerveknek, így azok nem ereszkednek meg.

6. Csökkenti, vagy akár el is mulasztja a menstruációs görcsöket.

7. Fokozza a hüvely és a csikló szexuális ingerekre reagáló képességét. Ha korábban nem tudtál átélni hüvelyi orgazmust, akkor pár hónap intim tornát követően valószínűleg már sikerülni fog.

8. A fejlett PC-izom erősebb összehúzódásra képes, ami intenzívebb orgazmus élményt jelent. Az orgazmus élmény intenzitása egyenes arányban áll a PC-izom erősségével.

9. Könnyebb szülést biztosít a kitolási fázisban a rugalmasabb és erősebb hüvelynek köszönhetően, csökkenti a gátmetszés esélyét. Ha mégis kellett gátmetszés, akkor segíti a regenerációt.

10. Megelőzi az aranyeres panaszokat, illetve segíti a kezelésüket.

11. Az egész test energetikáját harmonizálja, mert a megfeszítése rengeteg idegvégződést és a nyirokkeringést is stimulálja.

Medencefenék izom néven megtalálhatjátok az ábrán: a linkre kattintva.

Gilján János életmód, párkapcsolati – és szexuál coach

Ajánljuk figyelmedbe a CSillagszerelem, és a Vénusztangó +18 rovatainkat, ahol a párkapcsolat és szexuális élet különféle vonatkozásait asztrológiai oldalról nézzük meg.

Ez is érdekelhet:

Cölibátus szindróma – amiért több felnőtt pelus fogy, mint gyerekre való

Szexuális élet a gyermekvállalást követően

Mit tegyél, ha vágyadban minden más szerepel, csak a párod nem?

Jól nevelem a gyermekemet?

A babafejlesztés a szülőfejlesztéssel kezdődik


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.