Az Ikrek párkapcsolatai – Kivel van szívesen kapcsolatban?

Az Ikrek párkapcsolatai

Ismert Ikrek születésnapú emberek, párkapcsolatuk, kapcsolataik

Angelina Jolie Johnny Depp Natalie Portman Colin Farell

Ikrek az Ikrekkel

Ugyanolyanok vagytok, ugyanazt szeretnétek. Ez jó lehet akkor, ha van közös célotok, közös társaságotok, közös életetek. Azonban annyira “széllelbéleltek” vagytok, annyira pezseg az élet mindkettőtök körül, hogy elég nehéz az egymásra való odafigyelést megvalósítani és a tényleges közös életen együtt munkálkodni. Ezért inkább a barátság az, ami a Ti közös jövőtöket elősegítheti, hiszen annyira kötetlenül, és önállóan szerettek mindketten élni, ami csak akkor szövődhet szorosabbra, ha a szükséges szabadságot megadjátok egymásnak.

Mindketten állandóan mozgásban vagytok, ezért igazán meg kell magatokat erőltetni, hogy ebben a mozgásban legyenek közös pontok, közös programok. Az érzelmekkel hadilábon álltok, nem szívesen vesztek róluk tudomást, így a szerelmi szálat nem egyszerű kettőtök között fenntartani. Ha a barátságon túl mást is akartok egymástól, akkor nagyon nagy odafigyeléssel, és őszinte beszélgetésekkel lehet belőle hosszabb távon is valami, de sok nyugalmat, kiegyensúlyozottságot nem lesz könnyű együtt átélnetek.

 Az Ikrek alaptulajdonságai – Beszélgetés (Derita mNemos és Mészáros Zoltán)

Ikrek a Rákkal – Rák az Ikrekkel

Ennek a párosnak nagyon kell egymást szeretnie ahhoz, hogy hosszabb távon is együtt maradjanak! Az Ikrek a folyton csatangoló, mindig ismerkedő, újdonságokat hajszoló társaslény, a Rák pedig a messzeségbe ábrándozó, otthonát féltő, családbarát ember. Elég távol esik az érdeklődési körötök egymástól, s ha mindketten csak a saját kedvetekre tesztek, akkor előbb elválik utatok, minthogy igazán összemelegednétek. Pedig sok jóra meg tudnátok egymást tanítani, és közösen, egymás trükkjeit megtanulva, egymás szokásait átvéve mindketten boldogabban, kiegyensúlyozottabban élhetnétek.

Ha az Ikrek hajlandó lenne a saját érzéseivel is foglalkozni, legalább fele annyit, mint a Rák teszi, illetve ha a Rák hajlandó lenne a világ felé csak egy kicsit nyitottabbá válni, máris lennének közös élményeitek, és közös életetek. Az Ikrek sok szellemi kirándulásra viheti a Rákot, a Rák pedig az érzékiség csodálatos birodalmába tudja bevezetni a némiképpen felületes Ikreket. Ha tényleg szeretitek egymást, akkor érdemes ebbe a kapcsolatba a szükségesen nagy energiamennyiséget belefektetni, hiszen nagyon sokat kaphattok egymástól, de tényleg nem kis áron.Ikrek az Oroszlánnal – Oroszlán az Ikrekkel

Ez a kapcsolat olyan lehet, mint amikor az uralkodó és a kedves küldönce élnek együtt. Ha mindketten elfogadjátok a kapcsolaton belüli helyeteket, akkor boldogan élhettek, míg meg nem haltok… Mindketten szerettek játszani, és sokat tudtok együtt beszélgetni. Azonban az Ikrek szívesen tölti másokkal is az időt, amit az Oroszlán nem vesz jó néven, hiszen az olyan, mintha ő maga nem lenne eléggé érdekes és ezért kellene más, szórakoztatóbb társaság az Ikreknek. Ezen a ponton elég nehéz megértenetek egymást, hiszen az Ikrekből még a szikrája is hiányzik annak a fajta híúságnak, ami az Oroszlán alapvető jellemvonása. Viszont, ha ezen az egy nehézségen túllendültök, akkor alig van valami, ami nehézséget okozhat kettőtök között.

Már csak azt kell eldönteni, hogy a hétköznapi háztartási teendőket ki végezze el. Az Oroszlán, ugye csak akkor teszi ezt meg, ha nagyon előkelő, új eszközökkel dolgozhat, az Ikreknek pedig izgalmas társaságban van csak kedve az ilyen unalmas tevékenységekhez. Hát, lehet, hogy egy bejárónővel jobban járnátok… Az élet élvezete viszont tényleg nagyon megy együtt. Szórakozni, új, érdekes tennivalókat kitalálni és átélni mindketten szerettek, és ebben igazán jó partnerei vagytok egymásnak. Koncentráljatok a szép dolgokra, a szürke hétköznapok feladatait pedig igyekezzetek közösen megoldani és minden napot együtt megszépíteni. Így mindketten igazi életművésszé válhattok.

Ikrek a Szűzzel – Szűz az Ikrekkel

Bár mindkettő állatövi jelnek a Merkúr az ura, az alapvető különbségek igen hamar kiütköznek. Addig minden rendben van, amíg beszélgetésről, kapcsolatteremtésről van szó. Közösen remekül tudtok tanulni, megvilágítjátok egymás számára a nem érthető dolgok lényegét. A hétköznapi életben éppen ehhez kell az óriási mértékű türelem egymással szemben, hiszen itt a szétszórtság és a rendszeretet “ütközik meg” egymással. Az Ikrek szerteágazó kapcsolatai, igen széles – a befogadhatónál szélesebb – érdeklődési köre, és nagyon költséges és igen sokrétű vásárlási vágyai merőben különböznek a Szűz igényeitől. A Szűz szereti és fontosnak tartja az emberi kapcsolatokat, de nem olyan felületesen intézi azokat, mint a kedvese, és igyekszik egyszerre annyi tevékenységgel foglalkozni, amit még tökéletesen el tud végezni.

A sokszínűség nem mehet a precizitás rovására, és csak ritkán veri magát olyan költségekbe, amit nem érzett feltétlenül szükségesnek. Az ellentétek feloldásának legjobb módja, ha megbeszélitek egymással, mit hogyan láttok egyformán, és mit különbözőképpen. Nagyon fontos, hogy igyekezzetek tiszteletben tartani a másik másságát, hiszen attól szép az élet, hogy nem vagyunk egyformák. Vagyis kompromisszumokat kell kötni, olyanokat, amiket mind a két fél el tud fogadni, és még addig, ameddig szívesen idomultok egymáshoz. Ebben a kapcsolatban is az alkalmazkodás és a tolerancia a kulcsszó.

Ikrek a Mérleggel – Mérleg az Ikrekkel

Szabad szellemi szárnyalásra, rengeteg közös bulira és érdekes beszélgetésekre alkalmas ez a párosítás. A kedvesednél megértőbb, ötletesebb barátot nehezen tudnál találni. Viszont annyira szabadok akartok lenni – az Ikrek a tudásának bővítésében, a Mérleg az imádótáborának fokozásában -, amit a másik lehet, hogy nem néz jó szemmel. Ha ezt is el tudjátok fogadni egymástól, akkor tényleg semmi lényeges gond nem lehet kettőtök között. Az Ikrek kitalálja a terveket, a Mérleg pedig intézkedik, hogy azok meg is valósulhassanak. Így mindketten úgy érezhetitek, egymás mellett megtaláltátok helyeteket a világban.

Kimeríthetetlen ötlettáratokkal életetek végéig remekül tudjátok egymást szórakoztatni, és rendesen le is foglaljátok az időtöket, vagyis egyáltalán nem tudtok unatkozni ebben a kapcsolatban. Sokat beszélgettek, és hamar megismeritek, kitaláljátok egymás gondolatait is, így állandóan érezhetitek azt, mennyire egy hullámon rezegtek. Ez az ágyban is nagyon jól jön, mert egymásra hangolódva tudjátok, mire van szüksége a másiknak, s mivel mindketten játékos kedvűek vagytok, ezért az akár évtizedeken keresztüli kellemes szórakozás a szexben is biztosított. Ötletességetekkel, életkedvetekkel hamar feloldjátok az időnkénti veszekedésből adódó feszültséget is – így még ez is élvezetes együtt.

Ikrek a Skorpióval – Skorpió az Ikrekkel

Az Ikrek csupa élet, csupa beszéd és kapcsolat, a Skorpió pedig, ezeknek éppen az ellenkezőjét képviseli. Jobban foglalkoztatja a halál, úgy általában az elmúlás, minden, ami rejtve van, ami valaminek a mélyén fekszik, és sokkal jobban örül, ha otthon lehet, nyugalomban. Mégis, egy ilyen ellentmondásokkal teli két ember között is lehet jó kapcsolat, ha nagyon akarjátok. Ehhez az Ikreknek le kell egy kicsit lassulnia – no nem agyilag, hiszen a Skorpiónak is remek az esze, csak nem olyan felületes, mint az Ikrek, így egy kicsit több mindent gondol át egyszerre, meg az érzéseit is meg kell vizsgálnia. Vagyis összességében lassabban hoz döntést, és lassabban nyilvánítja ki a véleményét. azt viszont nem kell minden következő hatásnál megmásítania, hiszen már azokat is előre kiszámította.

Az Ikrek inkább a pillanatnyi helyzethez idomul, s mindig átalakul, amikor egy újabb hatás éri. Tehát, ha nem nézitek le egymást a tempóbeli és gondolkodási különbségek miatt, akkor sok hasznosat tudhattok meg a világ általatok nem ismert területeiről. Az Ikrek és a Skorpió is szeret más tájakat, más embereket megismerni, csak az Ikrek inkább kívülről, felületileg, felszínesen, a Skorpió pedig mindennek a legmélyéig hatolva. Hát tényleg nem túl egyszerű a közös pontokat megtalálni. De hátha éppen Nektek sikerülhet! A különbségek annyira vonzóak lehetnek, hogy képesek vagytok éveken át kísérletezni. Ha eléggé kitartóan tudjátok egymást szeretni (még az Ikrek is a Skorpiót), akkor évtizedek múlva úgy találjátok, érdekes, sokszínű életet éltetek le együtt. Ikrek a Nyilassal – Nyilas az Ikrekkel

Egy tökéletes párosítás lehet, hiszen az Ikrek levegőssége élteti a Nyilasban lobogó örök tüzet. És éppen arra kell leginkább ügyelni, hogy a tűz ne eméssze el teljesen a levegőt, hiszen akkor mindketten életképtelenné válnak. Vagyis a Nyilas engedjen elég életteret, mozgási és érvényesülési lehetőséget az Ikreknek. Bíztassa, hiszen a Nyilasnak több az önbizalma, lendülete, amivel könnyebben túléli az életet, és ami által némiképpen kitartóbb tud lenni, mint a mindig tovaröppenő Ikrek. Az Ikrek viszont hajlamos arra, hogy egy-egy témakörhöz újra és újra visszatérjen, ami szinte a kitartás képességéhez hasonónak tűnhet a külső szemlélő számára.

Tehát egymást éltetni, támogatni mindig tudjátok, így annak ellenére, hogy az Ikrek rövidebb távú, a Nyilas pedig hosszabb távú terveket készít, a legjobb barátokká válhattok. Ez igen kellemes lehet egy szerelmi kapcsolaton belül is.

Érzelmei mindkettőtöknek vannak, de ezek nem azok a csöpögős, ömlengős érzelmek, amiket a brazil TV sorozatokban láthatunk, sokkal inkább szellemi közösségről és egymás tiszteletéről szóló, lovagiasan romantikus megnyilvánulások. Mivel ezt el tudjátok fogadni mindketten, ezért nem is jelent gondot, hogy nincs komolyabb egymás után emésztődés, hanem amikor időt szakítotok egymásra, akkor itt van a szerelem ideje, amikor pedig más elfoglaltságotok van, akkor képesek vagytok arra is koncentrálni. A szerelem nem elveszi a Ti eszeteket, hanem inkább szárnyakat növeszt, és még könnyebb elérni céljaitokat a kellemes érzések hatására.

 Ikrek a Bakkal – Bak az Ikrekkel

Az Ikrek maga a változékonyság, változás. A Bak a tökéletes kitartás, sziklaszilárdság. Hogy ebből mit lehet kihozni? Attól függ, mennyire akarjátok. Az Ikrek gyakorlatilag bárkihez tud alkalmazkodni, ha nem kötik meg túlzottan. Tiszteli, és csodálja is a Bak erejét, bölcsességét, amilyenné valójában egyszer majd válni szeretne – majd ha már nagyon öreg lesz. A Bak okosan tud bárkit irányítani, de hogy szerelem ebből lehet-e, nem tudom. Érdekszövetség, egymás segítése, remek munkatársi kapcsolat igen. Ebben a kapcsolatban mély érzéseket igazából egyikőtök sem tud kimutatni. Ettől még természetesen lehet mindkettőtökben odaadó szeretet, csak ennek kimutatása nem éppen jellemző Rátok.

Az Ikrek inkább mindent “kidumál”, a Bak pedig a veleszületett pókerarccal nem mutatja ki a benne munkáló erőket. Az talán nem lenne elég bölcs dolog szerinte, vagy méltóságán alulinak tartaná. A mindent megbeszélni hozzáállás talán a leginkább Nektek való, működőképes életfilozófia, hiszen így legalább ki tudjátok fejezni, mi van odabent.

Az Ikrek meg van győződve a kommunikáció szükségességéről, a Bak azonban inkább arra hajlik, minek bármit is mondani, úgysem úgy tesz az Ikrek, vagy másképpen alakulnak a dolgok, mint kellene, illetve, ha egy magabiztosabb, vagy istenhívő Bakkal van dolgunk, akkor azt mondja, minden úgy alakul, ahogyan kell. Vagyis minek is az a sok szöveg? A különböző tennivalók felosztása viszont tökéletesen megy Nektek. A gyakorlati életben remekül együtt tudtok működni. A szerelemben pedig drukkolok Nektek.

Ikrek a Vízöntővel – Vízöntő az Ikrekkel

Mindketten szeretitek a változásokat, újdonságokat, sok-sok kapcsolatot, érdekes embereket. Eleinte éppen az a vonzó a másikban, hogy mellette szabadnak érezheted magad, mégsem jutna eszedbe komolyan más után nézni. A szabadság érzése az ami egy tökéletesen erős köteléket képes közöttetek kialakítani. A kezdetben izgalmas barátságot, szellemi összhang és nagyszerű beszélgetések követik, aminek a végeredménye egy olyan igazi szövetség, ami tökéletesen rugalmasan tud alakulni a mindennapi újdonságokhoz, mégis elszakíthatatlanul erős összetartó erővé válik közöttetek.

A barátságotokat a szexualitás tudja érzelmi közelségbe hozni. Éppen az tartja össze ezt a két felfedezőt, hogy minden egyes pillanatban meg tudjátok egymást lepni, mindig van egy újabb ötlet a tarsolyotokban, mindig tudtok valami szórakoztatót a másik számára. Így unatkozni, vagy elfásulni sohasem tudtok. Vigyázzatok is a bennetek levő játékosságra, nagy kincs lehet az a nehezebb napokon. No, de ha együtt vagytok, minden nehézséget egy csapásra megoldotok, hiszen leleményesek és okosak vagytok mindketten.

 Ikrek a Halakkal – Halak az Ikrekkel

A levegőnek és a víznek sokféle formáját élhetjük meg a mindennapjainkban. Igazán fontos azonban, milyen arányban jelennek meg egy bizonyos helyen, hiszen létszükségletté válik számunkra a megfelelő mennyiség belőle. Ugye, a tengervízben is van levegő, de azzal nem sokat tudunk tüdőnkkel kezdeni, viszont a belélegzett levegő páratartalma nélkül nem tudnánk feldolgozni a tüdőnkbe kerülő levegőt. Éppen ilyen lényeges kapcsolatotokban is megtalálni a megfelelő egyensúlyt. A Halak képviseli a vizet, az Ikrek pedig a levegőt kettőtök viszonyában. A Halak érzékeny és sértődős, viszont olyan érzelmi skálán tud mozogni, annyira színesen ki tudja fejezni, amit érez, amin az Ikrek csak csodálkozni tud.

Az Ikrek, pedig annyira logikusan tud gondolkozni, oly nagyon széles az ismerete a világ mindenféle jelenségével kapcsolatosan, amitől a Halak tátja a száját. Ez a nagy különbség zavarő is lehet, hiszen az egy hullámhosszon rezgést csak akkor tudjátok megvalósítani, ha egyikőtökből és a hitrendszeréből sincsen túl sok. Ha mindketten igyekeztek nem bántó mértékig előtérbe helyezkedni, s a másikat is meghallgatjátok, akkor a közös igyekezet eredményeként egy kellemes, változatos és érzelem dús kapcsolatot élhettek át. Mivel az Ikrek mindig szabad kíván maradni, a Halak pedig a valóság helyett az álomvilágába menekül a világ nehézségei elől, nem biztos, hogy közös talajon mozogtok.

A Halak személyes sértésnek veheti azt is, ha az Ikrek ismerkedik, pedig az az ő élete, létszükséglete, ami nélkül éppen olyan borongós és depresszióra hajló lenne, mint amilyen a Halak tud lenni. Az Ikreknek folyton bizonygatnia kell szerelmét, mert máskülönben a Halakból kitör a másvilágra vágyás, amit szegény Ikrek csakis korlátozásként, fenyegetésként tud megélni, és ez a kapcsolat végét is jelentheti. De ha ügyes az Ikrek, s mindig a kellő mértékben ki tudja mutatni szerelmének érzéseit, akkor a Halak a boldogságtól száll a mennyekbe, ami mégiscsak kellemesebb viselkedéseket jelent a hétköznapok színterén.

Ajánlom figyelmedbe a Csillagszerelem rovatunk többi kapcsolati leírását is!

Az Ikrek emberek alaptulajdonságairól itt hallhatsz asztrológiai elemzést.

Itt is keresheted:

Ikrek és a szex, Ikrek párkapcsolatai

Asztroangyal lejátszási listánkat itt találod:

Derita mNemos
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük