A Bak párkapcsolatai – Kivel akar együttműködni?

A Bak párkapcsolatai

Ismert Bak születésnapú emberek

Gemma Arterton Nicolas Cage Tia Carrere Orlando Bloom

Bak a Bakkal

Ti vagytok azok, akiket a társadalom ferde szemmel néz, majd egy idő után úgy gondolja, mégiscsak igazatok volt. Ti vagytok azok, akik házassági szerződést írtok, elkerülve így nem csupán az esetleges váláskori hercehurcát, de a kapcsolat ideje alatti alá-felé rendeltségi viszony érthetetlenné válását is. Így tudhatjátok, ki mit tett be a közösbe, s kinek hol van a helye a kapcsolaton belül – legalábbis anyagilag. Azonban senki nem hiheti azt, hogy nincsenek érzéseitek, csupán szeretitek az életet a gyakorlatias feléről megközelíteni. Ha szeretitek partnereteket, akkor biztosak lehetünk abban, hogy meg is becsülitek, tisztelitek is a másikat, de az anyagi jólét reménye is sokat nyomhat a latban, kit is tudtok elfogadni. Ez csupán azért van, mert ha valaki nem tudja megteremteni a létezéshez szükséges dolgokat, az nem lesz képes sem a családot ellátni, sem pedig a legjobbakat megadni a legfontosabbaknak. Így még logikus is, miért nem lehet akárki az, akit becsülni tudtok annyira, hogy összeadjátok vele az életeteket.

Az érzelmek területén igen romantikusak, ugyanakkor bölcsek tudtok lenni. Hűvösnek látszódtok, pedig csupán tudjátok, minek hol van a helye, így nem álltok neki csókolózni az utcán, még tiniként sem. Igazán jól ki tudtok jönni egymással, de arra érdemes ügyelni, hogy az egymás iránti vonzalom ne hűlhessen ki. Jól az eszetekbe kell vésni, hogy a munka, kötelesség nem minden. A jó munkaképesség megtartásához az élet élvezetére is szüksége van mindkettőtöknek!A Bak alaptulajdonságai – beszélgetést itt hallhatod (Derita mNemos, és Mészáros Zoltán)

Bak a Vízöntővel – Vízöntő a Bakkal

Az állatöv legkomolyabb és leginkább bohóckodásra hajlamos emberei találkozásáról van szó. A nagypapa és a kis unoka lelkisége sokszor mégis kellemes meglepetéseket, és örömteli fejlődést hozhat mindkettőtök életébe. A Bak kizökkenhet végre a született komolyságából és a szarkasztikus humora igazi partnerre találhat a Vízöntő tréfacsináló kedvében. Ha nincsenek komoly gondjaitok – de ha vannak talán még inkább – végigmókázhatjátok az életet. Még mindig jobb, mintha csak tehetetlenül szomorkodnátok. Ehhez azonban szükség van arra, hogy mindketten az élet napos oldalát akarjátok látni. A Bak hajlamos lehet a korai besavanyodásra, és idegesítheti a Vízöntő állandó gyerekes vidámsága, felelőtlennek látszó megnyilvánulásai. Pedig a Vízöntő nagyon is megfontolt, csak ő már tudja, hogy vidámság nélkül az élet mit se ér! Ezért, ha szomorúságot lát – amit drága Bakunk ábrázatán az idő mély ráncokként mutat meg félreismerhetetlenül -, azon igyekszik, hogy a mosoly ráncait is elhelyezhesse kedvese orcáján. A testiség valójában egyikőtöknek sem igazán fontos. Természetesen fiatalon még jelentősebb, de ahogyan idősödtök, sokkal fontosabb lesz, ki milyen tudományos fokozatot ért el, milyen a dicsőségtáblája, s hány könyvével ismerkedhetnek a tudásszomjas olvasók. Ettől még igazán boldog életetek lehet, éppen a hasonló vágyak, hasonló érdeklődés miatt.Bak a Halakkal – Halak a Bakkal

A racionalitás és bölcsesség bajnoka – kontra földöntúli érzékelések és érzelmek minden szinten. Jó lehet ez a kapcsolat? Bizonyos körülmények között feltétlenül. Ha el tudjátok azt fogadni, hogy mindketten egy másik síkon tudtok jól mozogni, azonban mindketten tudtok a bölcsesség tavából meríteni, csupán másként, akkor az egymás iránti tisztelet megerősíti kapcsolatotokat és egyéniségetek különlegességét. Az igazán nagy különbségek kifejezetten izgalmassá is tehetik ezt a kapcsolatot, de csak akkor, ha nem idegesítitek egymást akár akarattal, akár figyelmetlenségből a másságotok miatt. A Feng-Shui egyik alaptétele, hogy a víz táplálja a földet, így ebből a kapcsolatból először a Bak, a föld minőségű egyén nyerhet energiát. Arra kell ügyelni, hogy a Halak is úgy érezze, megéri együtt lenni. A Bak, ha nagyon összeszedi magát, akkor képes gondoskodni érzékeny kedveséről, nem csupán az anyagi világ harcai folyamán, hanem ennél látványosabban, szeretetteljes formában is. Ehhez azonban valószínűleg a Halaknak össze kell szednie a bátorságát, és meg kell kérnie kedvesét, hogy szeretgesse is, ne csak az élethez szükséges tárgyi feltételeket teremtse meg, hanem az élethez szükséges szeretet-energiát is nyújtsa át néhány meghitt pillanatban, néhány simogatással, napi rendszerességgel.

Csillagszerelem rovatunkban megtalálhatod az összes többi asztrológiai jel kapcsolatait is!

A Bak emberek alaptulajdonságairól itt hallhatsz asztrológiai elemzést.

Itt is keresheted:

Bak és a szex, Bak párkapcsolatai

A Bak gyermekek lelkéhez vezető útról itt hallhatsz:

Derita mNemos

Ez is érdekelhet:

Boldogság és Szenvedély rovat

Korlátozod, hallgatásra ítéled magad, ha szexről van szó?

Asztrológiai videó sorozataink gyűjteménye a Youtube-on
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük