Vízöntő és a szex (Nap, Ascendens, 5. ház, Hold)

Vízöntő és a szex (Nap, Ascendens, 5. ház, Hold a Vízöntőben)

A Vízöntők könnyedek és szexik. Szeretik álarc (sok festék, gumiarc) mögé rejteni valódi érzéseiket. Ha okosan és feltétel nélkül is tudod szeretni, Téged beenged az álarc mögé! Ehhez el kell fogadni az egészen extra igényeit, változatosság iránti vágyát, az újdonság iránti szükségletét. Vagyis, a Vízöntő és a szex csupa játékosság, és huncutság.

A kíváncsisága más jellegű, mint az Ikreké, ő inkább egy partnerrel szeretne mindenféle dolgot kipróbálni. Hűséges szerető, ha szabadon engedik, nem korlátozzák, ha mindig akkor és úgy elégítheti ki a szexuális étvágyát, ahogyan akarja. A korlátozás érzéséhez elég egypár olyan jellegű kérdés, hogy merre járt és mit csinált. Tehát ezeket inkább ne feszegesd. Bízz meg benne feltétel nélkül, ne gondold, hogy rajtad kívül kellhet neki bárki más is. Ettől még az alapvetően hűséges ember is elkezdene menekülni.

Egy Halak, Mérleg vagy Szűz nehezen viseli általában az állandó változtatásokat, és az izgalomkeresést. A Vízöntőnek a szexben is szüksége van arra, hogy idealizálhasson, de szerencsére szüksége van a testi megélésekre is. Így ne csodálkozz, ha újabb és újabb elgondolásokkal fog meglepni, amiket a spirituális tanítójától hallott. Biztos lehetsz benne, hogy a tantra az ő műfaja, így ha igazán boldoggá akarod tenni, kérdezd meg, a jelenlegi korszakában van-e kedve a tantrikus szexhez. Aktuális korszakától függően a bármennyi és a gyakorlatilag semmi között széles skálán mozoghat szexuális étvágya és érdeklődése. Mindenre nyitott elvileg, gyakorlatilag egyik héten ez foglalkoztatja, másik héten pedig már egy újabb elméletet akar kipróbálni.

Ahogy idősödik, csökken a kipróbálható ideológiák száma, sőt, bele is rögzül egyfajta elméletbe, amiből nem szívesen enged aztán…Hogy ez éppen melyik változat, milyen partnerrel, éppen Te beleférsz-e? Csakis tőle függ… Ha meg akarod hódítani, romantikával és spiritualitással általában célhoz érhetsz. Vagyis vegyél néhány illatos gyertyát, masszázsolajat, fürdősót és füstölőt – mondjuk szantált, és hívd fel magadhoz egy spirituális kirándulásra az érzékek birodalmába. Ha nincs elkötelezve, szívesen részt vesz a kalandban, Veled! A későbbiek folyamán is a rá jellemző stressz ellen ezek a kellékek mindig beválnak. Izgalmas, játékos, vidám partner a Vízöntő.Hold a Vízöntőben

Az extra igények, extra fantáziák, és egyetemes ember barátiság érzése az, ami talán leginkább jellemzi a Vízöntő Holdú embert. Egy emberhez ritkán kötődik, vagy ha igen, az a horoszkóp más tényezői által mutatott módon valósulhat meg. Sokkal jellemzőbb a meggyőződésből hűség, vagy ha az a meggyőződése, hát a hűtlenség… Valójában egészen más keretek között nézi ő a világot. Pl. ki nem állhatja a mások által felállított kereteket, így akkor a legragaszkodóbb, leghűségesebb, legkitartóbb, ha ezt nem várjuk el tőle.

A feltétel nélküli szeretet, szabadság az, ami a legszebb oldalát tudja kihozni. Ha ezt kapja, ezt is fogja nyújtani partnerének. Különös érzelmi kapcsolatokra vágyik. Lehet, hogy olyan embert szeret, akit sosem érhet el, vagy úgy házasodik, hogy partnere rácsok mögött él, vagy ha épp az a különös egy társadalomban, hogy 40 évig kitartanak egymás mellett, akkor ezt éli meg szívesen. Tehát igazából a megszokott környezete nagymértékben meghatározza, mi lesz az, amit ő megvalósít, mi az extra a számára. Ezen belül igen nagy igénye van a változatosságra. Ő az, aki talán leginkább hajlamos a szado-mazo együttlétekre, vagy az orgiákra, hiszen, ha ez számára az extra, akkor ez lesz az, amit át akar élni, újabb és újabb különlegességeket hajkurászva.

Ugyanakkor ő lehet az, aki beáll szerzetesnek, papnak, és tényleg, teljesen szexmentes életet tud élni, az Úr szolgálatába állítva testét (de sajnos előfordulhat az is, hogy ez csak a látszat, és közben kisgyermek iránt érdeklődik…). Hangsúlyozom ismét, bármi előfordulhat nála, ami ennek a bizonyos Vízöntő Holdú embernek különlegesség. Szeretetét az együtt töltött idővel fejezi ki, hiszen az újabb és újabb változatosság iránti igénye számára a legnagyobb áldozat, ha ugyanazzal az emberrel sokat törődik.

Mi kell ahhoz, hogy a Vízöntő mégis kötélnek álljon? A tartós kapcsolati lehetőségekről itt olvashatsz.

A többi állatövi jel szexuális élete itt olvasható

Derita mNemos

Ez is érdekelhet:

Boldogság és Szenvedély rovat

Szexuális élet a gyermekvállalást követően
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük