Ikrek és a szex (Nap, asc, 5. ház, Hold)

Ikrek és a szex (Nap, Ascendens, 5. ház, Hold az Ikrekben)

Angelina JolieNagy kíváncsiság és érdeklődés jellemzi a másik iránt, de nem szexuális beállítottságú. Ezért jó eséllyel lényegesen többször flörtöl, mint ahányszor ténylegesen ágyba akarna bújni valakivel… Az Ikrek és a szex szeretik egymást, mégsem feltétlenül a testiség szintjén!

Ugyanakkor hajlamos a hűtlenségre, a megismerési vágya miatt. Sok mindenre rávehető, újíthat, reformerkedhet és rendkívül technikásan mozog. Ha a szeretkezés közben hangokat hall, akkor, mivel nem tud teljesen kikapcsolni, konstatálja az eseményeket, rögzíti az információkat. Ez sajnos túlzott idegfeszültséggel párosítva potencia- vagy hölgyek esetében átélési nehézségeket, zavarokat okozhat.  

Szeret beszélni, lehetőleg szeretkezés közben is. A trágár szavak, vagy az éppen aktuális tevékenység izgató stílusú végigsorolása segít neki visszatérni a szeretkezés aktusához gondolati szinten is. A gyermekkorban ki nem mondható szavak ilyenkor kikívánkoznak belőle. Könnyedén kimondja, hogyha valamit másképpen szeretne, ha a másik nem jól nyúl hozzá. Ellensége a megszokás és a butaság. Ha Ikrekkel szeretnénk együtt lenni, és az a vágyunk, hogy ő is velünk legyen, akkor kapcsoltassuk ki vele a telefonokat, és a számítógépet, a rádiót, és a TV-t, lehetőleg a kaputelefont is némítsa le…Ha nem tesszük, azon kaphatjuk magunkat, hogy ezekre fülel, ahelyett, hogy a szeretkezésre koncentrálna.

Mivel az együttlét során is igényli az információt, a hangulatunknak megfelelő zenét tegyük be. Ne csodálkozzunk, ha hamarosan azon kapjuk, hogy együtt énekel az előadóval… Ne bántódjunk meg, ha pornót néz. Igen, lehet, hogy unja a partnerét, de lételeme a változatosság, anélkül elpusztul… Ha azonban rátalál egy érdekes, szórakoztató, változatosságot kereső, intelligens partnerre, akkor a hűség terén sem lesznek problémák.

vonal_viz1200


Hold az Ikrekben

Jonny DeppValójában azt, amit ért, vagy amit meg akar érteni, azt tudja igazából figyelme középpontjába – így érzelmei középpontjába hozni. Alapjában véve nem bírja az ostobaságot, és csodálja a zsenit. Az ő lelkéhez az értelmén keresztül vezet az út! Ragaszkodó érzelmeket nem várhatunk tőle!

A mély szeretetet ő egészen szabadon tudja megélni. Elfogadja, hogy a másiknak máshol, mással van dolga, megérti a racionálisan felfogható okokat, amikkel tökéletesen elrendezi az érzéseit, így teljesen alkalmas egy távkapcsolat fenntartásához is, bár távolról nehezebb érdeklődését folyamatos impulzusokkal fenntartani. Az információ, tudás megadásával, beszélgetéssel, figyelemmel fejezi ki szeretetét.

Szeretnéd tudni, leköthető-e  az Ikrek egy hosszútávú kapcsolatban? Itt elolvashatod.

A Zodiákus többi tagjának szerelmi életéről itt olvashatsz

Derita mNemos

Ez is érdekelhet:

Boldogság és Szenvedély rovat

Megelőzés – a házasság megmentésének lehetőségei

Ajánlom figyelmedbe a Társas kapcsolatok az Univerzum törvényei tükrében című videónkat is, amit itt nézhetsz meg.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük