A Skorpió párkapcsolatai – Kihez ragaszkodik mindenáron?

A Skorpió párkapcsolatai

Ismert Skorpió születésnapú emberek

Demi Moore Leonardo Di Caprio Julia Roberts Rob Schneider

Skorpió a Skorpióval

Mindketten mélyenszántó gondolatokkal és valódi, mély érzésekkel vagytok megáldva. De vajon tényleg áldásnak érzitek-e ezt, akkor is, amikor a másikat fürkészitek? Szeretitek a titkokat – megfejteni, szerettek titokzatosan viselkedni – azért, hogy ne tudjon senki se Rólatok mindent. De Ti mindent tudni akartok a másikról, és ez bizony feszültségforrás lehet, ha nem vigyáztok egymás területeinek a tiszteletben tartására. Mi az, ami a sok hasonlóságból adódó nehézség ellenére is megmagyarázhatatlanul vonzó a másikban?

Ha egymással vagytok, és egymást figyelitek, akkor az az érzésetek lehet, hogy a másik felfedezése közben saját magatokat ismeritek meg. Ez az, ami az életben a legnagyobb talány, a legnagyobb felfedezés, s ez az, ami miatt biztosak lehettek abban, hogy mindig is keresni fogjátok egymás társaságát. Az embernek legnehezebb dolog saját magát kiismerni, megérteni, elfogadni! Sok kellemes élményre vagytok közösen nyitottak. Mindketten az érzékiség hódolói vagytok, így olyan szerelmi életetek lehet, amiért, ha mások is betekinthetnének hálószobátok titkaiba, nagyon irigyelnének. Szeressétek egymást és hagyjátok már azt a féltékenységet!A Skorpió alaptulajdonságai – beszélgetés (Derita mNemos, és Mészáros Zoltán)

Skorpió a Nyilassal – Nyilas a Skorpióval

Az egymást követő zodiákus jelek igen sokszor választják egymást partnerül. Minden esetben az áll a háttérben, hogy hasonló szemszögből tudják figyelni az életet és annak eseményeit. Ez a hasonló szemszög azonban igazából tényleg csak a térbeliségben nyilvánul meg, a valóságban egészen különböző hozzáállásotok lehet. Éppen ez a nagyon csábító, olyan a másik, mintha én lennék, közben pedig valami egészen más. A Skorpió egy tisztán érzelmi ember. Nem szabad arra gondolni, hogy akkor nem okos, sőt, nagyon is az, de nem az egyszerű logikával gondolkozók táborát szaporítja, hanem azokét, akiknek nagyon magas az érzelmi intelligenciája. A Nyilas lényegesen gyorsabb léptékű a Skorpiónál. Ő nem is gondolkozik, hanem hisz, s a hite után tesz mindent. Itt már elég jól kirajzolódik az alapvető különbség, de ez áthidalható, ha tudjátok, igazából mindkettőtöknek igaza van. A lényeg, hogy amit tudtok, azt adjátok össze, s fogadjátok el, hogy jól gondolkozhat a másik is a maga módszereivel.. Érzelmi téren a Skorpió elhanyagoltnak érezheti magát a Nyilas mellett. A Nyilasnak nem fontosak az érzések, persze szereti magát nagyon jól érezni, de nem mélyül el annyira, mint a Skorpió az érzelmek tengerében. A Nyilas pedig azt hiheti, a Skorpió nem is szereti őt, mert kedvese annyira el tudja zárni a benne dúló érzéseket, amiről nehéz elhinni, hogy létezik. Ha a Nyilas le tud lassulni egy kicsit, és ez által nagyobb figyelmet tud szenteli a környezetére és a Skorpió lelki tusáira, s ha a Skorpió hajlandó kinyílni a Nyilas számára, és elvinni őt a szerelem fészkébe, akkor jó kiegészítő párjai lehetnek egymásnak.

Skorpió a Bakkal – Bak a Skorpióval

Ti ketten hihetetlenül erős, kitartó párost tudtok alkotni! Vállalkozásotokban, és minden célkitűzésetekben csodálatosan jól tudtok haladni, hiszen mindketten tisztában vagytok a cél fontosságával, s ezt teljes erővel (sőt még azon túl is) képesek vagytok teljesíteni. Mivel ennyire jól mennek az anyagi és akarati dolgok, ezért veszélybe az érzelmeitek kerülhetnek. Nem szabad mindig mindent a célok érdekében feláldozni, főleg, ha az áldozat éppen a kettesben, szerelmesen eltöltött idő lehetne… A Bak hűvösen lovagias, a Skorpió eszementen szenvedélyes, ha megengedi magának az őszinteség luxusát. Ebben meglehetősen ellentétesek vagytok, amit, ha el tudtok fogadni egymástól alaptulajdonságként, akkor nincs semmi gond. Remekül meg tudjátok tanítani azt a másiknak, ami belőle hiányzónak tűnik. Akkor van csak baj, ha a Bak túlzottan távolságtartó, s emiatt a Skorpió is kimereszti fullánkját, mert akkor már nem nagyon van esély az újabb felmelegedésre. A Skorpió vagy szeret, vagy nem. Az ide-oda váltogatás, tétovázás nem az ő műfaja. Tehát, kedves Bak, igyekezz megőrizni a Skorpió szerelmét és biztonságérzetét, hogy még sokáig el tudjon bűvölni vad szenvedélyével!Skorpió a Vízöntővel – Vízöntő a Skorpióval

Mindkettőtökben sok jóság és érzelem van. Azonban mindketten hajlamosak vagytok arra, hogy eltitkoljátok a Bennetek játszódó folyamatokat. Az őszinteség gyakorlása fontos feladat lehet számotokra! A Skorpió kifejezetten úgy gondolja, izgalmasabb, ha a másik nem tud mindent, s ő maga is jobban meg tudja tartani a varázsát ezzel a módszerrel. A Vízöntő nem gondolkozik ezen, neki egyszerűen a szabadságot, így az életlehetőséget jeleneti sok minden el nem mondása. Ezt azonban a Skorpió fél elég rosszul tűri, hiszen ő már-már mániákusan kutatja a másik titkolt, rejtegetett dolgait. Kedves Skorpió! Ha azt akarod, hogy Vízöntő kedvesed sokáig szeressen, és ne akarjon elmenekülni Tőled, akkor úgy kutakodj életének különféle területein, hogy a szabadságvágyát, szabadságigényét ne sértsed. Ezen múlhat kapcsolatotok léte! Kedves Vízöntő! Neked pedig arra kell nagyobb hangsúlyt fektetni, hogy a maximálisan birtokolni akaró Skorpió legalább egy kicsit látványosabb szeretetet, törődést kapjon, mint az emberiség többi tagja.

Skorpió a Halakkal – Halak a Skorpióval

Szinte minden szempontból nézve Ti egy jó páros vagytok. Sokszor megkaphatjátok azt bírálatként, hogy “egy hullámhosszon vagytok”, ami csak annak rossz, aki ebből kirekesztettnek érzi magát. Érzelmes emberek vagytok, így általában megértitek egymást, tudjátok, hogy mire gondol a másik, és egy-egy cselekedetével mit akar kifejezni. A szerelemben is tökéletes az összhang. Szívesen játszotok, évődtök egymással, s amikor annak érzitek itt az idejét, akkor önfeledten adjátok át magatokat a szerelmi gyönyörnek. Némi kis gond azért közöttetek is akadhat – de csak azért, hogy legyen feladat, amit meg kell oldanotok. A Halak számára a testi együttlét csak akkor érdekes, ha szerelmes, és ha nagyon kellemesen érzi magát a kedvesével. Lelki biztonságra van szüksége ahhoz, hogy a testi vágyai be tudjanak indulni. Ha nem érzi magát kellőképpen kiegyensúlyozottnak a párkapcsolat területén, akkor inkább elutasító, magába forduló, de akár apáca hajlamú is lehet! A Skorpiónak igen erősek a testi igényei, s ha féltékeny, akkor már csak a másik birtoklásának, megtartásának vágya miatt is növelni akarja a szexuális együttlétek számát. Az viszont már komoly gondot okozhat kettőtök között, ha nem egyszerre növekedik a Halakban az érzelem, és a Skorpióban a testi vágy! A testi ingereken könnyebb uralkodni, mint az érzelmek váltakozásán, viszont az érzelmeket egyszerűbb irányítani figyelmességgel, kedvességgel, odaadással. Így kedves Skorpió, legfőképpen arra kell ügyelned, hogy ne légy túlzottan akaratos a Halakkal, és kellőképpen vedd figyelembe az ő igényeit is, akár testi, akár lelki kielégülésről is legyen szó! Te vagy az erősebb, így a Te kezedben van az irányítás. A Halak érzelmeit azonban nem érdemes megerőszakolni, lényegtelennek gondolni, mert annak testi és lelki, de akár szellemi kivetülései is lehetnek, mindkettőtök életében.

Érdekelhet még a Csillagszerelem rovatunk többi kapcsolati leírása is.

A Skorpió emberek alaptulajdonságairól itt hallhatsz asztrológiai elemzést.

Itt is keresheted:

Skorpió és a szex, Skorpió párkapcsolatai

Derita mNemos

Ez is érdekelhet:

Boldogság és Szenvedély rovat

Az idő rabságában – minden okkal történik?

Asztrológia minden szinten lejátszási listánkban, az Asztroangyalban
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük