A Halak párkapcsolatai, kapcsolatai – kivel hogy jön ki?

A Halak párkapcsolatai

Ismert emberek, párkapcsolatai, a jegy jellemzői

Bruce Willis Rihanna Daniel Craig Halak férfi Eva Mendes

Halak kapcsolata a Halakkal

Ez a kapcsolat jó eséllyel mentes minden racionalitástól. Igencsak igyekezniük kell, hogy ne csússzon ki a hétköznapok apró rutinjainak az irányítása a kezeik közül. Számlák befizetése legyen rendben, étel legyen főzve, ruha legyen tiszta és száraz (mert a mosásig biztosan eljutnak a Halak, a vizes jelek mindegyike szeret pancsolni, a szárítás már bizonytalanabb). Talán a lakhely rendezettsége, tisztasága is hagyhat némi kívánnivalót maga után. Sebaj, mert van terület ami mindent feledtethet (és gyakran felejtet is). Ez pedig nem más mint az egymás iránti odaadás. Egy jól működő Halak-Halak kapcsolatban alig várják a partnerek, hogy feloldódhassanak egymásban.
Halak a szexben

Nem feltétlenül kizárólag a szex (persze az az igazi, a csúcs), hanem legyenek közel egymáshoz térben, és gondolatban. Érezhessenek együtt, sajnálhassanak valakit, támogathassanak valakit. Nagyon fontos a hasonló érzelmi érdeklődés. Nem fogják a tévé távkapcsolóját kivenni egymás kezéből azért, mert valamelyikőjük más műsort akar nézni. Ott ülnek együtt a kanapén kéz a kézben, és sírdogálnak a kedvenc érzelgős sorozatukon. A kommunikáció okozhat némi kellemetlenséget a kapcsolatukban. Ez a fajta ember nem egy Ciceró, valljuk meg! Viszonylag nehezen fejezik ki magukat.

Érzelmei

Akár sokat, akár keveset beszélnek, azt biztosan nem nagyon összeszedetten teszik. A partner – a másik halak – azért értheti könnyen félre, mivel ő ilyenkor (sem) a párja szavaira figyel, hanem arra ahogy mondja. Nem gondolkodik az elhangzottakon, hanem érezi a szavakat. Sőt beleérzi. Bármit. Ha rosszabb napja van, simán megsértődik semmiségeken, akár olyanon is ami el sem hangzott. És még valami: csövek, csapok, tömítések, lefolyók legyenek rendbe, ne költözzenek árterületre. Nálatok árad az érzelem, és sokszor ömlik a víz a lakásban.

Csillagszerelem rovatunkban megtalálhatod minden jel minden másikkal való kapcsolatát is!

Itt is keresheted:

Halak és a szex, és a  párkapcsolatai

Derita mNemos

A Halak alaptulajdonságai – beszélgetés (Derita mNemos, és Mészáros Zoltán)

A gyermek Halak nevelési lehetőségeiről ezen a videón hallhatsz többet.

Szívesen ajánlom figyelmedbe asztrológiai lejátszási listánkat, ahol minden állatövi jelről és az asztrológiai alapfogalmakról egyaránt szót ejtünk.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük