Skorpió és a szex (Nap, Ascendens, 5. ház, Hold)

Skorpió és a szex (Nap, Ascendens, 5. ház, Hold a Skorpióban)

A Skorpió és a szex éppúgy, zajlik, mint más témáknál – nagyon végletesen nyilvánulhat meg. Egész eddigi élettapasztalata határozza meg, hogy nagyon szereti, vagy teljességgel elutasítja a szexuális együttlétet. Nincs középút. Retteg a lelke mélyén attól, hogy megszűnjön, vagy összeolvadjon a másik emberrel, ez jelen lehet a háttérben akár szereti, akár elutasítja a szexet. Marsikus jel, ezért durva is lehet, meg lehet azonban tanítani a kellemes érintésekre is.

Nála gyakorlatilag minden elképzelhető a szexben, a kellemes, finom érintésektől kezdve az egészen durva, mazochista elemekig bármi. Ha lelkileg nem tud eléggé kötődni partneréhez, akkor szívesen van többekkel, vagy minden létező módon egyszerre akarja ingerelni érzékeit. Egyre többet és többet akar, a lelki éhség fokozott testiséget generál, ami könnyen, hamar elfajulhat. Ennek természetesen gyors kiégés a következménye. Fontos tudni, hogy nem minden Skorpió napú, ascendensű vagy 5-ös házú ember megy el ilyen végletekig, de a lelkiség mindig kiemelt szerepet játszik a szexualitás harmonikus megélésében náluk.

Általában jellemző, hogy a Skorpió hölgyek kedvesük első hívószavára, könnyen ugranak ki a bugyijukból. Még az is elképzelhető, hogy csupán többször durcásan fejezi be az együttlétet, csalódás lehet a számára az, mert nem szereti abbahagyni. A nyálkahártyái lehetséges, hogy nem bírják hosszú távon a szeretkezést, akár férfi, akár nő az illető, főleg, mivel átlagon felül szereti túlterhelni magát, nem foglalkozik a teste visszajelzésével, csak hajszolja az élvezetet.Igazi orgazmust azonban nem a drogokkal vagy szerelmi játékszerek minden lyukba dugásával tud elérni, hanem ha feladja énjét, és hajlandó eggyé olvadni a másikkal. Ez viszont nagyon veszélyesnek tűnik a számára, veszélyesebbnek, mint maga a testi elmúlás.

Hold a Skorpióban

Rendkívül mély, és igen zárt érzelemvilággal rendelkezik az, akinek a Holdja a Skorpióban áll. Bármire képes, az önkínzástól egészen a végtelen szerelem átéléséig. A köztes területeket viszont, ha lehet, kihagyja, szörnyű számára a szürke, vágy nélküli állapot… Alap beállítottságától függ, hogy inkább szereti vagy gyűlöli az embereket, és ehhez tartja magát új ismeretségek kialakításakor is. A testét, mint eszközt használja, nem törődik valódi igényeivel, ezért hajlamos egyéb érdekek ügyében testét is felhasználni.

Igen fontos számára a szex, ennek lelki töltöttsége, de bármikor e nélkül is hajlandó a szexet magáért a szexért űzni. Ugyanakkor, ha éppen remeteségbe hajló időszakát éli, bármikor, teljes mértékben el tud zárkózni teste igényeitől, vágyaitól is. Ajándékoz és büntet a szexualitás által. Mélybe taszít és magasra emel, éppen a lelki igényei szerint. Így a prostitúciótól kezdve a tantrikus szerelemig bármelyik mérték és módozat. Szeretetét végtelen mértékű ragaszkodással fejezi ki, amit sajnos rátelepedésként élhetnek meg mások.

Szeretnéd tudni, milyen a Skorpió egy hosszútávú kapcsolatban? Itt megtudhatod. 

A többi jel szerelmi életéről itt olvashatsz.

Derita mNemos

Ez is érdekelhet:

Boldogság és Szenvedély rovat

Megelőzés – a házasság megmentésének lehetőségei
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük