Nyilas és a szex (Nap, asc, 5. ház, Hold)

Nyilas és a szex (Nap, Ascendens, 5. ház, Hold a Nyilasban)

Heves vérű, lendületes szerető, de általában nem bírja hosszú távon. Egyszerre süti ki inkább szexuális energiáit. A nő nagyon rámenős, egy Szűz, Rák vagy Halak férfit annyira megijeszthet, hogy az testi-lelki zavarokkal küzdhet akaratos partnere vágyai miatt. Szereti már kedveséhez érve ledobálni magáról a ruhákat, s mindenkinek megmutatni, hogy együtt vannak végre, így nem zavarja, ha a szomszédok is hallják, látják a légyottot…Tehát, a Nyilas és a szex nem egy bájolgós légyott 🙂

Szüksége van a lobogó tűzre, a Koshoz hasonlóan, bár a törvényességhez ragaszkodik, egy Nyilas nem valószínű, hogy elválik a házastársától a szeretője kedvéért. Alapvetően nem hűtlen, de ha megunja a partnerét, akkor nincs miért kitartania mellette. Szalmaláng természete itt is megmutatkozik abban, hogy a célját felcserélheti mással, így szerelem nélkül, könnyen kicseréli a megunt partnert, ha még nem köti össze őket valami “magasrendű”, nagyszerű közös cél.

A legfontosabb hűség-faktor nála a bajtársiasság. Életében bekövetkező nagy élmények feltöltik energiával és ettől felfokozódik a szexuális vágya is. Erre a partner jobb, ha előre felkészül, és amint értesül a Nyilas sikeréről, öröméről, jó, ha otthon várja, nem is az ágyban, hanem már az ajtóban…. Ha nem akar valamiért együtt lenni vele, akkor menjen el messzire, mert különben a Nyilas megtalálja! Szereti a váratlanul jött villámszexet éppúgy, mint az előre jól megszervezett 2-3 menetes együttléteket. Bár az első után esetleg úgy érezheti, erre már igazán nincs ideje, tovább kell vágtáznia… Szívesen flörtöl, így fokozva magában az Örök lángot, mégis inkább ragaszkodik kiválasztott partneréhez.Sikertelensége, vagy aktuális boldogtalansága teljesen el tudja venni életkedvét. Szerencsére ez csak addig hat ki egész lényére, míg legújabb célját, ami feléleszti benne a tüzet, meg nem találja. Ez pedig általában hamar bekövetkezik. Így egy mindig vidám, csupa energia, szexre könnyen kapható szeretőt ismerhetünk meg személyében.

Hold a Nyilasban

Mindig lelkes, energikus, céltudatos az, akinek a Holdja a Nyilasban van. Ha ez elvész belőle, ha épp nincs hegy, amit megmásszon vagy cél, amit elérhetne, depresszióba süllyed. Érzelmei magával sodróak, így nehéz ellenállni az ilyen ember elvarázsoló impulzusainak. Mindig szüksége van a változatosságra, ő maga az izgalmasság. Ennek ellenére hűséges társ, ha már elkötelezte magát valaki mellett. Igyekezzünk elkápráztatni őt újabb és újabb ötletekkel a szeretkezés kapcsán. A szerepjátékoktól kezdve a “veszélyes” helyszínekig bármiben gondolkozhatunk.

Természetesen a változatosság iránti alap igény kiélését a horoszkóp egyéb tényezői igen nagy mértékben befolyásolhatják. Pl. egy Szűz nap mellett hiába van a Nyilas Hold, kedvesünk nem fog velünk extrém sportok közben szerelmeskedni… Ellentétben ezzel egy Vízöntő Vénusz-Mars együttállás esetében akár egy sziklaszirtről kötéllel ugrás közben is…

Vajon megfogható hosszútávra a Nyilas? Itt elolvashatod, hogyan.

Minden asztrológiai jel szexuális életéről itt írunk

Derita mNemos

Ez is érdekelhet:

Boldogság és Szenvedély rovat

Útkeresés a szexualitásban
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük