Rák és a szex (Nap, asc., 5. ház, Hold)

Rák  és a szex (Nap, Ascendens 5. ház, Hold a Rákban)

Nicole ScherzingerA Ráknak igen erős védelmi vonalai működnek, még az otthona biztonságában, szerettei körében is. Ezért komoly ráhangolódásra van szüksége, még akkor is, ha éppen van kedve szeretkezni. Ettől még hajlamos a spontán jött szexre, de mindenképpen a megfelelő hangulat kell hozzá neki.

Egyéb állásoktól függ, milyen módon tud ráhangolódni: erős merkúri hatásnál beszélgetéssel, holdival az érzékei kinyithatók egy kellemes fürdővel, erős vénuszival etessünk vele afrodiziákumokat, pl. csokoládét. Jót tesz neki, ha készülhet a szeretkezésre. Akár azzal, ha egy konkrét napot jelölünk ki a héten (vagy többet :)), vagy ha minden nap együtt akarunk vele lenni, a legjobb, ha már reggel csábító, erotikus üzeneteket hagyunk neki. Pl. a szendvicsei közé becsomagolhatjuk az őáltala leginkább kedvelt fehérneműnket. Vagy napközben küldjünk neki  egy, nem túl tolakodó, de érzéki üzenetet, csak hogy a sok munka és gond között egy mosolyt csalhassunk az arcára, amivel a lelkét máris a megfelelő állapotba hozhatjuk.

Ha hazaérve nagyon stresszes, ültessük egy kád sós vízbe, relaxáló illóolajokkal. A legrosszabb hangulata is fél óra alatt elillan, s megtalálja általa a lelki békéjét, s megjön a szeretkezési kedve is, hiszen ő ezt a témát valójában nagyon szereti! A Rák férfiak legnagyobb problémája az, hogy gyengédek, lovagiasak a lelkük mélyén, csak nem férfiasak. Legalábbis ezt érzik/gondolják magukkal kapcsolatban sokszor, hiszen alapjában véve a nőies Hold uralma alatt élnek. Ezért úgy érezhetik, nem tudják kielégíteni azoknak a nőknek az igényeit, akiknek marsi, uránuszi vagy erős Nap állásuk van, mert ezek egy Héroszt akarnak maguk mellé. Ugyanakkor éppen az erős Nap-jellegű nő igényli a  lelki gyöngédséget a férfitól! A Rák nő nagyon nőies szerepet szeretne játszani, s akkor adhatja önmagát, ha a férfi férfias. Nagyon függ a hangulatától, ettől teszi függővé a szeretkezést is. Ő egy igazi borsószem királykisasszony.

A Rák kedvét elveheti a szextől: ha a lakás nem zavartalan; ha bármiért nem jó a közérzete; a szülőkkel, gyermekekkel való együttlakás egy sor óvintézkedést von maga után; nincs elmosogatva; a gyerek nincs betakarva; az anyja telefonálhat még; az anyósa is telefonálhat; hangosak a szomszédok; az esti film rossz érzéseket keltett benne; a feltett zene; nem érzi magát elég tisztának; a múltkor a párja megbántotta; a szülői gátlások; a vacsora milyensége; az ágynemű nem tiszta stb. ill. bármi….Anyáskodó, kényelmes típus, aki kitárulkozik, de nem szeret kezdeményezni. Inkább csöndesen eltűri, hogy nincs annyi szex, mint amennyit igényelne, minthogy megkörnyékezné a párját. Ha teheti, inkább meg sem mukkan. Minimális a visszajelzés, amit ad a párjának. Úgy érzi, a másiknak a gondoskodásból, ölelés/csókok minőségéből tudnia illene, hogy szereti a másikat. Férfi esetén is egy igazi hercegkisasszony, aki lelke várának falai mögött várja kedvesét, a királyfit, akitől elvárható, hogy lábai előtt heverve hódoljon neki, és kitalálja, neki mire is van szüksége, mihez van éppen hangulata… Ez mind ne vegye el a kedveteket a Rák partnertől. A legjobb abban, hogyan kell a másikra ráhangolódni, így mindezen nehézségek ellenére kiváló szerető!

vonal_viz1200

Hold a Rákban

Vin DieselItt van a Hold otthon, minden energiáját a lehető legpozitívabb, intenzívebb módon ki tudja adni. Ragaszkodó, gondoskodó szerető, puhasággal, kellemmel, dús keblekkel, dús ajkakkal kényezteti kedvesét. Akkor teljes a lelki békéje, ha szerettei (választott vagy tényleges családja) rendben vannak. Ha bárkinél valami gond van, csupa stresszé válik, egészen addig, amíg nem tud segíteni nekik. Érzéki szerető, nagyon fontosak számára az érintések, víz közelsége, feloldódás lehetősége. Szívesen úszik az érzelmek áradatával, ez létfeltétel a számára, szinte folyamatos szerelemre van szüksége, annak ellenére, hogy családjához nagyon ragaszkodik. Így hajlamosnak mondhatjuk a szerető tartására… Gondoskodással, kényeztetéssel, aggodalommal, őszinte érdeklődéssel és segítési vággyal fejezi ki szeretetét.

Hogyan működik a Rák a párkapcsolatban? Itt elolvashatod

Rák és a szex, Rák párkapcsolatai

Derita mNemos

Ez is érdekelhet:

Boldogság és Szenvedély rovat

Mit szabad és mit nem szabad – Beszéljünk gyermekeink szexuális neveléséről
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük