A Mérleg párkapcsolatai – a vérbeli társaslény

A Mérleg párkapcsolatai

Ismert Mérleg születésnapú emberek

Will Smith Sigourney Weaver Jean Claude van Damme Gwyneth Paltrow

Mérleg a Mérleggel

Mit is tud kezdeni egymással két érzékeny, mégis irányításra, termett művészlélek? Egymás megértése jelentheti a legfőbb problémát, egészen addig, amíg önmagatokat nem tudjátok teljesen megérteni. Éppen a sok hasonlóság itt a vonzó első látásra, de ez, ha nem vagytok eléggé változatosak saját magatok számára, akkor unalmassá is teheti a kapcsolat egészét. Vagyis az a megoldás, hogy az ötleteiteket érdemes megosztani egymással, s ne várjatok el olyasmit a másiktól, amit Ti, saját magatok sem lennétek képesek megvalósítani. Amikor a Nap vagy az ascendens jele ugyanaz, akkor nagyon nagy jelentőséget kaphatnak az egyéb tényezők. A mindennapi életben ez úgy mutatkozik meg, hogy egy ideig rettenetesen örültök a sok hasonlóságnak, azután pedig, amikor a kezdeti lángoló rajongás elmúlik, egyre zavaróbbak lehetnek a különbségek. Pedig ekkor kezdődik a kapcsolat izgalmasabb része, amikor már végre valami újdonságot is be tudtok hozni egymás életébe. Vagyis, ameddig önmagatokat adjátok, és nem a megfelelési vágy vezérel, addig élvezetesen, és vidáman élhettek, viszont fennáll a veszélye, hogy a saját viselkedéseteket, a másik mellett megszokott szerepeteket megunjátok, és e miatt inkább egy ellentétesebb, egy problémásabb kapcsolat után nézzetek. Ez az az eset, amikor némi gond, nehézség hozhatja el a kellő mértékű és hosszú távú érzelmi ébrenlétet.A Mérleg alaptulajdonságai – Beszélgetés (Derita mNemos és Mészáros Zoltán)

Mérleg a Skorpióval – Skorpió a Mérleggel

Egy maximálisan a külsőségekkel és mások véleményével foglalkozó ember, és egy olyan, aki mindennek a mélyére ás – elég érdekes párosítás. Mégis nagyon sok esetben választjátok egymást, talán éppen a különbözőségek varázslatos hatásai miatt. A Mérlegnek kíméletlen őszinteséget kell tanulnia a kedvesétől, mert amint nem mond a lehető leginkább igazat, máris szembetalálkozik a Skorpió mérgezett fullánkjával. A Skorpió pedig megtanulhatja, milyen egy érzékeny ember látványos érzelmi megnyilatkozása. Azt láthatja meg ő is a Mérlegben, ami belőle hiányzik. Mindketten titkoltok valamit: a Mérleg azt, ami az ő célja, de a Skorpió ellenérzéseitől fél, a Skorpió pedig, a Mérleg iránti szeretetét és általában mindenfajta érzelmét. Kemény meccs, de csodálatos szerelem, isteni szexuális élményekkel és nagyon nagy tanulságokkal. Szeretni nagyon tudtok mindketten, de egészen másként. Mivel egyáltalán nem hasonló a szeretetnyilvánításotok, ezért azt hihetitek, hogy a másiké nem is olyan igazi. A Mérleg ezt is látványosságként, mint egy igazi színdarabban, úgy adja elő. A Skorpió pedig mélyen, magában éli meg, és nagyon nehezére esik kimutatni. Mondjátok és mutassátok ki egymásnak a szerelmet, de ha éppen nem látszik rajtatok, akkor is tudnotok kell, a szeretet szálai összekötnek Titeket.

Mérleg a Nyilassal – Nyilas a Mérleggel

A levegő és a tűz elem találkozása egy nagyon gyors, aktív, pezsgő kapcsolatot mutat. Az élet közös élvezése, a közös tervek kiötlése és – kellő kitartás mellett – megvalósítása egy hatalmas játékká, kalanddá teszi együttlétetek minden percét. Ha egy kicsit éppen megpihen valamelyikőtök, akkor már azt is gondolhatjátok, itt a kapcsolat vége, mert egyetlen órácskáig már nem volt meg az a nagy lángolás, ami az első hónapokat jellemezte. Azonban itt nem szabad megállni, mert kell a feltöltődésre, pihenésre szánt idő is. Unatkozni ekkor sem kell, csak nem feltétlenül szükséges használni az agyatokat. A testi élvezetek, közös tornázások és közös hobbik miatt tökéletes harmóniában élhetitek életeteket, ha elfogadjátok a kisebb pihenési időszakok lustább periódusait is.. Ha majd kipihenitek a közös rohanást, akkor újra lehet kezdeni a Világ meghódítását. Probléma közöttetek akkor lehet, ha nem akarjátok megengedni a másiknak azt, amit saját magatoknak igen. Nagyon hasonló temperamentumotok van, hasonló értékrendetek. A kis különbség abban mutatkozhat meg, hogy a Mérleg mindig nagyon vigyáz külsejére, megjelenésére, a Nyilas ennél sokkal lazább, és nem foglalkozik annyira mások véleményével. Kár ezen csatározni, mert pontosan azt adjátok mindketten, amik vagytok. Bőrötökből kibújni úgysem tudtok…

Mérleg a Bakkal – Bak a Mérleggel

Ha azt vesszük alapul, hogy az ellentétek nagyon is vonzzák egymást, akkor akár még érdemes is lehet ezzel a kapcsolattal foglalkozni. Ha éppen nem idegesítő számotokra, akkor csodálhatjátok is egymást különbözőségeitek miatt. A Mérleg az igazi, romantikus Nő – még akkor is, ha történetesen ő a férfi. A Bak, pedig a férfiasság magasabb eszmei mondanivalóit hordozza magában, akkor is, ha jelen esetben ő él női testben. Így egy remek szövetséget alakíthattok ki, s a legjobbakat hozhatjátok ki egymásból, azért, mert nagyon jól elkülöníthető, ki mihez ért, ki milyen feladatokat tud ellátni közös életetekben. Szeretetben, romantikában sincs hiányotok, csak ehhez a Baknak meg kell tanulnia elfogadni és kimutatni az saját érzéseit, és a másiktól érkező jóságot, vidámságot, kedvességet. Nem kell olyanná válnotok, mint amilyen a másik, de mindkettőtöknek jó lehet, ha valamennyi szokást, megnyilvánulási formát átvesztek a kedvesetektől. Így a Mérleg kitartóbbá, önállóbbá, keményebbé, a Bak, kedvesebbé, szociálisabbá, ember közelibbé válhat. Pontosan a számotokra kijelölt, legnehezebb feladat megoldásában tudtok egymásnak segítségére lenni. Mindkettőtöknek, minden nap figyelnie kell arra, hogy a különbözőségeitek hasznos, szeretni való, jó dolgok, így nem mérgelődni kell azokon, hanem örülni, hogy a másik annyi minden másra képes.Mérleg a Vízöntővel – Vízöntő a Mérleggel

Hát, Ti aztán tudtok élni! Nem ismerek más párost, akik ennyit szórakoznának, ennyire igaz barátsággal tudnának mindenki felé fordulni, és mégis önmaguk kedvére tenni. A közös hobbi, közös munka, bármilyen szellemi tevékenység épp olyan élvezetes, mint a közös szex, de nem ez az, ami a legfőbb összetartó erő ebben a kapcsolatban. Mindkettőtöknek fontos a társaság, a jó barátok, az érdekes összejövetelek, s akár egy, akár külön társaságban is vagytok, azt megállapíthatjátok, ennyire sokoldalú, szórakoztató és kellemes partnert nehéz találni, mint amilyennek a másikat megismertétek. A Mérleg felszínessége és külsőségek iránti vonzalma zavaró lehet a kedvesének, a Vízöntőben pedig a távolságtartást nehéz megemésztenie a párjának. Ez azonban nem akkora jellembeli különbség, ami valódi ellentétet jelenthetne közöttetek. Arra viszont tényleg figyelnetek kell, hogy nektek is vannak érzelmeitek, s nem mindig csak másokkal kell törődni, hiszen azért vagytok ott egymásnak, hogy Ti legyetek a legfontosabbak a számotokra. Beszélgessetek sokat a saját érzéseitekről, félelmeitekről és bánatotokról is, ne csak mindig az eljövendő tervekről, és a szegény szomszédról, vagy barátról, akinek komoly baja van!

Mérleg a Halakkal – Halak a Mérleggel

Két igazán érzékeny lélek találkozása a tietek. A Mérleg az, aki ebben a kapcsolatban az erősebb, céltudatosabb, ő még akár erőszakosnak is tűnhet a nagyon finom lelkű és jóval befolyásolhatóbb halacskának. A Halak nagyon érzékenyen reagál a Mérleg minden egyes gondolati és érzelmi hullámzására, és sokszor túl is reagálja azokat. A helyzet igazán sokszor megfordul, mondjuk, amikor a Halaknak van valamilyen elhivatottan fontos célja. Akkor ő az, aki könnyen megkaphatja sértődékeny párjától, hogy keveset foglalkozik vele, és még át is gázol kettőjük életén mások kedvéért. Ha az érzelmi kitöréseiteknek meg tudjátok szabni a normális határt, s nem egymás vádlásával töltitek az időt, akkor egész életre szóló mámoros szerelmet élhettek át. Ti lehettek majd azok az öregek, akiket csodálnak azért a sok-sok együtt töltött szép évtizedért, amit közösen végig tudtok élni. Rajtatok áll csak, hogy mit hoztok ki abból a végtelenül nagy szeretetből és szexuális vonzódásból, amit egymás iránt éreztek: szerelmi háborút, vagy szerelmes együttélést.

Érdekelhet még a Csillagszerelem rovatunk többi kapcsolati leírása is.

A Mérleg emberek alaptulajdonságairól itt hallhatsz asztrológiai elemzést.

Itt is keresheted:

Mérleg és a szex, Mérleg párkapcsolatai

A gyermek Mérlegről itt mesélünk Neked:

Derita mNemos

Ez is érdekelhet:

Boldogság és Szenvedély rovat

Nagyszülők, rokonok szerepe a párkapcsolatodban

Szívesen ajánlom figyelmedbe asztrológiai lejátszási listánkat a Youtube-on
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük