Kos és a szex – (Nap, asc,. 5. ház, és Hold)

Kos és a szex  (Nap, Ascendens, 5. Ház, Hold a Kosban)

Russell Crowe

A Kos napú férfi úgy tartja a legcélravezetőbbnek, hogy ő odaáll, a várat mind a négy sarkában megdönti és mehet is tovább, ezzel el van intézve. Persze a kávé és cigi elengedhetetlen a végén…esetleg egy konyak előtte….Valójában egy hős, megmentő lovag él testében, mégis a figyelmetlenség és durvaság sokféle formában fordulhat elő kapcsolataiban. Intenzíven, gyorsan és szenvedélyesen szeret, akkor is, ha történetesen Kos napú hölgyről van szó. Mindig ezt a tüzet akarja érezni, ha ez lankad, akkor könnyedén új gyújtós után néz…Nem áll távol tőle semmi, ami be tudja indítani. Bármilyen eszközt, lehetőséget bevet, hogy a tűz mindig lobogjon a lelkében. Ezért, ha társa meg akarja őrizni szerelme hűségét, akkor időről-időre újabb és újabb érdekességet kell felmutatnia, vagy el kell fogadnia azt a tényt, hogy Kos nappal más után is vágyhat a párja.

A Kos férfinál fontos, hogy a férfiasságát, keménységét, méretét a nő a lehető legjobban felmagasztalja. Nem kishitű, csupán igényli az érzést, hogy nagyszerű, és a legjobb. Fiatal korában hajlamos a “skalp gyűjtésre”, számszerűen jegyezni a hódításait. A Kos nő pedig a Kos férfias attitűdje miatt szívesebben bocsátkozik egy éjszakás kalandokba. Könnyen kezdeményez, és megszerzi magának amit-akit akar. A Kos nő, mondjuk egy Bika férfivel nehezen boldogul, ugyanis a férfi alaposan és körültekintően szeretgeti a nőt, az meg azt gondolja közben, hogy mikor dugod már be. Az ilyen férfi elkövetheti azt a hibát, hogy nem érzékeli a nő feszültségének növekedését, és az a csúcspont közelébe jut beteljesedés nélkül. A kos férfiaknál ez pont fordítva történik. Esetleg nem figyel a nő rezdüléseire, és még az előtt “végez”, hogy a kedvese a közepéig is eljuthatott volna az élvezetnek. Kapcsolatuk nagyon jól tud működni, ha a férfi követi a nő ritmusát.Az, hogy mi lehet érdekes a Kos számára, valójában kizárólag az ötletessége határozza meg.  A szerelmi játékszerektől a guminőig gyakorlatilag bármi szóba jöhet, az egyéni és csoportos szexen át mindenre nyitott, bár saját neméből inkább ő akar lenni az egyetlen a társaságban…

vonal_viz1200

Hold a Kosban

Keira KnightleyTüzes, aktív, lobbanékony, éppen ezért szalmaláng természetű is. Olyan mértékű az intenzitása, hogy azonnal megperzsel, ha nem vigyázol! Mély érzések helyett, több évre való mennyiséget néhány perc vagy óra alatt kapsz meg tőle. Az igazi latin szerető tüze az, ami mindig benne lobog. A hűséget csak egy eszme szolgálatába állítva ismeri. Ahhoz, hogy egy embert tudjon mindig lángolva szeretni, annak az embernek nagyon sokoldalúnak, izgalmasnak, és talán elérhetetlennek is kell lennie. Amit meghódíthat az már kevésbé foglalkoztatja. Érzéseit szeretkezési vággyal, nagy tettekkel, életmentéssel, fontos dolgok elintézésével fejezi ki. Az egyszerű hétköznapi feladatok felőrlik érzelmeit.

Érdekelhet még, milyenek a Kosok a párkapcsolatban.

Asztrológia oktató sorozatunkat a Youtube-on az Asztroangyal lejátszási listában találhatod.

A gyermek kosról itt hallgathatsz egy beszélgetést:

Itt is keresheted:

Kos és a szex, Kos párkapcsolatai

Derita mNemosVélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük