A Nyilas párkapcsolatai – akivel együtt tud szárnyalni

A Nyilas párkapcsolatai

Ismert Nyilas születésnapú emberek

Brad Pitt Milla Jovovich Ben Stiller Lucy Liu

Nyilas a Nyilassal

Két, hittel teli, energetikus ember megválthatja a világot! De jó is lenne, ha ezt egész kapcsolatotok alatt szem előtt tudnátok tartani! Ha él ez a hit, vagy még jobb esetben ez a meggyőződés Bennetek, akkor tényleg mindent el tudtok érni, amit szeretnétek. Azonban a Bennetek élő, külön-külön is nagyon intenzíven lángoló tűz – ha nem kellő megfontoltsággal párosul, akkor mindkettőtök életét megkeserítheti.

Vigyáznotok kell a vágyaitok mértékére, és arra, hogy mi mekkora erőbefektetést érdemel! Hajlamosak vagytok saját magatok és a másik túlterhelésére is, aminek csalódás vagy idegrendszeri bajok lehetnek a következményei. Vagyis nagyon bölcsnek kell lennetek a célok kitűzésében, legyen az bármilyen jellegű dolog, mert az ahhoz szükséges erő megvan bennetek, csak a rászánt idővel kell ennek harmóniában lennie. A szerelemben minden megy magától, ha jól mennek a dolgaitok egyébként is. Amikor egy sikeres napot zárhattok, akkor igen nagy kedvvel ugrotok egymás nyakába. Azonban ha nem ment minden olyan remekül, mint ahogyan elképzeltétek, akkor az elvárások teljesületlensége miatt a szerelmi láng is hideg zuhanyt kap. Legyetek megértőek egymással, s ha az egyiknek sikeresebb napja volt, mint a másiknak, akkor lelkesítsétek, vidítsátok fel egymást! Nálatok ez az első lépés a szerelmi játékban. Ezután következhetnek csak a szép szavak, és izgató érintések.
A Nyilas alaptulajdonságai – beszélgetés (Derita mNemos, és Mészárs Zoltán)

Nyilas a Bakkal – Bak a Nyilassal

A Hit és a Bölcsesség találkozása a Ti kapcsolatotok alapmotívuma. Ez egy nagyon jó párosítás lehet, ha a buktatókkal komolyan foglalkoztok és igyekeztek elfogadni a másikat olyannak, amilyen. Ez minden kapcsolatra elmondható, de nálatok különösen igaz. A Nyilast sokkal inkább leköti a nagyvilági élet, az emberekkel való foglalkozás iránti vágy, a hitének terjesztése, mint a Bakot. Drága Bakunk szívesebben zárkózik be, inkább a tudás Elefántcsonttornyában él, magányosan, elgondolkozva az embereken és a világ dolgain. Mindig egyfajta felsőbbrendű távolságtartással szemléli a külvilágot, és ettől máris bölcsnek tűnik. A Nyilas általában inkább azt szereti, ha nyüzsögnek körülötte, bár, ha a felsőbbrendű vezetővel való kapcsolatát nagyon erősnek, és meghatározónak érzi, ő is hajlamos lehet a zárkózottabb életre. Ha mindketten hajlotok az elzárkózott elmélkedésre, akkor gyakorlatilag legfeljebb abban lehet összeütközésetek, hogy ki gondolja jobban a világról alkotott elképzeléseket, és kinek erősebb a kapcsolata a Mindenség Urával. Probléma inkább akkor adódhat közöttetek, ha a Nyilas pezsgésre, változatosságra vágyódik, a Bak, pedig a “helyes irányba” akarja terelni, s ezzel együtt elnyomja a Nyilasban élő tüzet. Ezt természetesen a Nyilas csak egészen rövid ideig képes eltűrni, hiszen a létezési feltételeitől fosztják meg így, ezért hamarosan elmenekül egy ilyen szituációból. Kedves Bak! Ha meg akarod tartani Nyilas kedvesedet, akkor engedd szabadon lángolni, meglátod, ha szeret, mindig visszatér Hozzád. Ha be akarod zárni, vagy le akarod hűteni az ő lobogását, akkor önvédelemből kénytelen elmenekülni előled!

Nyilas a Vízöntővel – Vízöntő a Nyilassal

Kettőtök közül a Nyilas az, aki a változatosságot hozza, és a Vízöntő az, aki a kereteket jobban meghatározza. Ez a Vízöntő számára egy érdekes szerep lehet, hiszen ő maga is inkább bohóckodna, és az élet élvezetes dolgaival foglalkozna, azonban belátja, hogy kettőjük közül mégiscsak ő a komolyabb. A közös játékok, mókázások igazán fel tudnak dobni Titeket, s úgy érzitek, ennél jobb partnert nem is találhattatok volna magatoknak. A gondok inkább akkor kezdődhetnek, amikor komolyságra, megfontoltságra lenne szükség. Mindketten képesek vagytok erre is, csak ennek fontosságát nem szívesen veszitek figyelembe. Pedig ahhoz, hogy sikeresek lehessetek együtt, s tíz év múlva is úgy gondoljátok, az élet egy nagy játék, szükség van a racionálisabb, felelősségteljesebb oldalatok előtérbe helyezésére is. Az unalmas, megszokott hétköznapokat ellenségnek tekinthetitek mindketten. Pedig szükség van ezekre is, mert a nyugisabb napokon tudtok megpihenni kissé, a Rátok jellemző folytonos rohanásból. Oda kell figyelnetek, hogy a közös tervezgetés közben legyen alkalom a feltöltődésre is, mert akkor hatékonyabban tudtok dolgozni az újabb terveitek megvalósításán is.A szerelemben, szexben meglehetősen hasonlóak az igényeitek. A kulcsszó itt is: Minden alkalom egy egészen új varázslat legyen! Hogy ezt meddig lehet ilyen komoly változtatási igényekkel folytatni, az csak rajtatok múlik, az ötletességeteken, és a megszokottság eltűrésének képességén. Ha igazán szeretitek a partnereteket, akkor még azt is el tudjátok viselni, ha kétszer egymás után hasonló pózban kívánjátok a szeretkezést.

Nyilas a Halakkal – Halak a Nyilassal

Mindkettő jel ura a Jupiter, így rengeteg közös tulajdonságotok van. Joviálisak, jóindulatúak, ember- és állatbarátok vagytok, és fontos számotokra az a fajta hit, amit Ti képviseltek az életetekben. Ennek alapján szűritek ki a szerethető, elfogadható embereket. Így, ha már hasonló életfilozófiát vallotok, akkor csak egészen kevés különbséggel kell megbirkóznotok. A Nyilasnak nagyon fontos az, hogy önállóan tevékenykedhessen. A Halaknak jól esik, ha nem sértő módon, de határozottan megmutatják neki, mi is a leginkább ésszerű következő lépés. Mindketten inkább a távoli célt tudjátok, érzitek, az egymás utáni lépések sorozatát egy kissé nehéz felépítenetek, ezért ezen a téren lehet, hogy külső segítségre fogtok szorulni. Inkább kérdezzetek meg valakit, aki segít ezt kitalálni, semhogy egymást hibáztassátok azért, amiben a megoldást mindketten a másiktól várnátok. A Halacska, ha nagyon szereti párját, hajlamos arra, hogy “ráragadjon”, amit szegény Nyilas, az állandó szabadság utáni vágyával rövid ideig képes csak élvezni. A Nyilas hűséges szerelmét csak úgy lehet megőrizni, ha hosszú pórázra van fogva, aminek eléréséhez a Halaknak vissza kell fognia áradó szerelmét, ha nem akarja kedvesét elkergetni. A szex csodálatos együtt. A Nyilasban megvan a tűz, ami újra és újra kedvet csinál az együttléthez, a Halak, pedig képviseli az érzékeny, befogadó felet, még akkor is, ha ő történetesen a férfi. Hát, igen, ez ügyben is igen fontos, hogy önmagatokkal tisztában legyetek, s elfogadjátok azt, amire képesek vagytok, s merjétek beismerni, legalább saját magatok előtt, milyen vágyak élnek Bennetek.

Csillagszerelem rovatunkban megtalálhatod mind a 144 kapcsolatot!

A Nyilas emberek alaptulajdonságairól itt hallhatsz asztrológiai elemzést.

Itt is keresheted:

Nyilas és a szex, Nyilas párkapcsolatai

A gyermek Nyilast mi így látjuk:

Derita mNemos

Ez is érdekelhet:

Boldogság és Szenvedély rovat

Az az uncsi szex és a rózsaszín napszemcsi

Asztrológiai lejátszási listánkat itt találhatod a Youtube-on
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük