Mérleg és a szex (Nap, Ascendens, 5. ház, Hold)

Mérleg és a szex (Nap, Ascendens, 5. ház, Hold a Mérlegben)

A Mérleg és a szex kb. így néz ki sorrendjét tekintve:

a szeretkezést legjobb kezdeni egy színházi előadás megtekintésével, majd egy kellemes vacsora és tánc következhet, és hazatérve hosszas előjáték után kellőképpen ellazul és feloldódik a befogadáshoz. Játékossá válhat, de csak oldott állapotban. Azt szereti, ha rajonganak érte, a hétköznapok szintjén is elhitetik vele, hogy mindig, minden helyzetben ő a bálkirálynő, vagy a sztár.

Ha hibát fedeznek fel vele kapcsolatban, azt vérig sértésként értékeli…Úgy nem lehet vele szerelmeskedni, hogy előzőleg valamilyen konfliktus volt partnerével kettőjük között. Legyen ünnep minden egyes szex, mert ha ezt a jellegét elveszíti, akkor ugyan hűséges marad partneréhez, de intenzívebb flörtölgetésbe kezd másokkal, és valójában nagyon boldogtalanná válik. Alapjában véve finoman kezdjük vele az együttlétet, de hamar átcsaphatunk a szenvedélyes, latin virtusba is. Igénye van arra, hogy különösképpen csábítónak, észvesztően kívánatosnak éreztesse partnere.

A ruhái megszaggatását azonban kerüljük! Nagyon fontos számára minden holmija. Ha szaggatós kedvünk támad, közöljük vele, hogy: “Letépem rólad a ruhát, baby!” és ha félti a méregdrága rucit magán, akkor legalább van ideje gyorsan ledobni magáról :). Drága partner, de mindig előkelő, és amíg érzi, hogy szeretik, méltó helyén kezelik, változatos, élvezetes, izgalmas szeretkezésekkel, újabb és újabb meglepő újításokkal áll elő. Mivel szeret közönségnek játszani, ezért nem áll tőle távol a csoportos orgia sem, de az igazi lelki kapcsolatoknál nem tűri, hogy más is legyen rajta és partnerén kívül a színpadon…Hold a Mérlegben

Mérleg Holddal az embert távolról felismerhetjük, hiszen kellemes, vidám személyiség, és biztosan a társaság középpontjában találjuk. Nagyokat kacag, csilingelő hangján irányítja rajongótáborát, akik mindenhová követik. Nagy népszerűségének az az oka, hogy kiváló kapcsolatteremtő képességével mindenki a környezetében azt érzi, ő a legfontosabb, ezzel a csodás, ragyogó lénnyel kell együtt lennie. Mindenkivel egyet ért, mindenkihez van egy kedves szava, mindenki érdekeit figyelembe veszi, így tényleg mindenki fontos a számára.

Nagyon szereti pozicionálni magát, ez veszélyforrás is lehet életében, hiszen, ahhoz húz a szíve, aki jobb pozíciót tud neki biztosítani. Ennek ellenére, ha elkötelezi magát, határozottan hűséges, még egy rossz párkapcsolatban is kitart. Szereti a látványos, dizájnos, trendi dolgokat, vonzódik az előkelőséghez, így bármi olyan ami ilyen módon nyilvánul meg, kedvében tudunk járni. Igényli is a kényeztetést, a megkülönböztetett figyelmet, tulajdonképpen el is várja, hiszen ő megérdemli.

Szeretetét azzal fejezi ki, hogy megosztja életét a másikkal, megengedi, hogy a másik ápolatlanul és kócosan is lássa, hiszen számára a legszörnyűbb, ha a tökéletesnél kevesebb pillanatában valaki megpillantja. Ekkor szinte leleplezettnek érzi magát.

Hogyan tarthatjuk meg a Mérleget hosszútávú partnernek? Itt megtudhatod.

A Zodiákus többi tagjának szerelmi életét itt láthatod

Derita mNemos

Ez is érdekelhet:

Boldogság és Szenvedély rovat

Mit tegyél, ha vágyaidban minden más szerepel, csak párod nem?
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük