Halak és a szex (Nap, Ascendens, 5. ház, Hold)

Halak és a szex (Nap, Ascendens, 5. ház, Hold a Halakban)

A Halak ember sokszor furcsának tűnik az egyszerű hétköznapi ember szempontjából. Már a testetlenséget igényli, ő is, a Vízöntőhöz hasonlóan hajlamos az idealizálásra. Képes szellemi szinten megélni a szexualitást, apácaként, szerzetesként boldogan élhet. Egész életét képes úgy leélni, hogy nem szeretkezett. Akkor hogyan is állnak egymáshoz a halak és a szex?

Vannak, akiknél addig tart a szerelmi viszony, ameddig a másik nem közeledik testileg. Lehet nagyon szerelmes, de a testi kapcsolattól távol tartja magát. A testiség elutasítása és az állandó alárendeltség miatt ők a leginkább veszélyeztetettek a testi erőszak szempontjából, ha az apa erőteljes személyiség volt. Ha egyenrangú családtagként kezelték kiskorától, akkor nem kell ettől tartania. Ha túlzottan gyermekként viselkedtek vele szülei mindig is, korától függetlenül, akkor egy nemi erőszak folytán teherbe is eshet.

Ha mégis eljut a szexig, a legjobb szeretővé válhat, mert a Halak az önátadás, a feloldódás, eggyé válás mestere. Kiválóan rá tud hangolódni a másik emberre, figyelve annak minden egyes rezdülését. Partnere féltékennyé válhat, ha azt látja, másokra is erőteljesen figyel, és rezdül, pedig valójában ragaszkodó típus, nem bírja a megcsalással együtt járó feszültséget.

A romantikára, szépségre, finomságra, minden érzék bevonására van igénye. Így ha el akarjuk varázsolni, meséljük el, milyen csodálatos is lenne együtt, hogyan masszírozgatnánk, miként etetnénk finom bonbonnal, hogyan fürdetnénk az illatos, habos vízzel, miként törölgetnénk le utána testéről a nedvességet, s hogyan szeretnénk ott, helyben a fürdőszobában először, majd a puha, meleg ágyikóban, és minden más helyen a lakásban, ami bármilyen szempontból kellemes lehet.

Természetesen a mesét be is kell váltani! Lehetőleg minél többször, mert azt nagyon szereti….Hold a Halakban

A legérzékenyebb Hold-helyzet ez. Az egyén csordultig van érzelemmel – akár szeretet, akár egyéb érzések is legyenek ezek. Remélhetőleg, a szeretetet tovább fenn tudja tartani, hiszen árasztja ezt a környezetére folyamatosan. Ez az érzés teljesen maga alá tudja gyűrni, amit természetesen a horoszkóp egyéb részei mérsékelhetnek.

A lelke igazi mimóza, de nem riad meg olyan könnyen a keménységtől, és szeretetlenségtől, mint a Szűz Hold esetében, csupán még intenzívebben tud tőle szenvedni. Igazi mártír vagy művész alkat, akinek a lelkére érdemes hatni, akinek élete csupa dráma, mélység és magasság, búbánat és eufória. Ezt fejezi ki szexualitásában is. Vagyis, ha jókedvű, fantasztikusan képes a Mindenséget megadni a másiknak, tökéletes eggyé olvadást, mennyei beteljesülést hozni az együttlétbe. Ha szomorú, akkor nem egyszerűen kelletlen, hanem szinte belehal az együttlétbe, ezt a szenvedéssel teli energiát hozva a kapcsolatba.

Ő lehet az, aki a mártír lelki beállítottság miatt a megerőszakolást könnyen bevonzza az életébe, ráadásul még terhes is marad az erőszaktevő által. Csodás színész, hiszen tökéletes az empátiája, és éppen ezért csodás szerető is, hiszen partnere minden egyes rezdülését érzékeli, és leghőbb vágya, hogy a Mennyekig emelje őt. Szeretetét az együttérzéssel, együtt rezdüléssel fejezi ki.

Hogyan lehet elkapni egy fürge, testetlenséget igénylő Halacskát? Van rá esély, itt elolvashatod a módját.

A többi jel szerelmi életéről itt olvashatsz

Derita mNemos

Ez is érdekelhet:

Boldogság és Szenvedély rovat

Párkeresés
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük