Bika és a szex (Nap, asc,. 5. ház, és Hold)

Bika és a szex (Nap, Ascendens, 5. ház, Hold a Bikában)

Megan FoxA Bika az érzékiségre és szerelemre teremtetett. Imádja élvezni az életet, s ha ez az érzés lankad benne, úgy érzi, mindenét elvesztette. A szexualitás az a terület, ahol igazán kiélheti magát, hiszen itt a Bikával összefüggő számos területet egyszerre lehet művelni: lehet kedvesünket kényeztetni finom falatokkal, kifejezetten jót tesz az együttlét minőségének, ha egymást masszírozgatják a partnerek, így bevonva az egész testet a szerelemes együttlétbe. Kellemes illatokkal, és szép környezettel tehetjük tökéletesebbé a vágy gerjesztését. Az, hogy ezt nem lehet ilyen minőségben művel minden nap, két dolgot eredményezhet a Bika esetében: vagy megelégedik egy alacsonyabb minőséggel, és akkor csak a “lényegre” koncentrál, vagy igényesebb egyénnél inkább ritkítja az együttléteket, de azok adják meg számára a maximális élvezetet.

Ami biztos, szeret rítus szerű szokásokat kialakítani, mert akkor érzi magát igazán biztonságban, ha tudja, mi fog következni, vagy hogy mit az, amit partnere elvár tőle. Éhes, szomjas és álmos Bikával nem lehet szerelmeskedni. Ha ez a három ki van elégítve, akkor hajlandó egy éjszakán többször is az együttlétre, de érdemes a táplálékot odakészíteni az ágy mellé. Előfordulhat, hogy nem engedi meg magának az élvezetet a prűdsége miatt. Sok mindenben lehet prűd: meg ne lássák, beláthatnak, az ajtó be van-e zárva, tiszták-e mindketten, leadta-e a párja a fizetését. Ez nem a gátlásossága, hanem inkább szeret bizonyos játszmákat lefuttatni, ill. bizonyos szabályoknak érvényesülnie kell mielőtt a másiknak adja magát.Nehezebben tud feloldódni, ha munkanélküli, ha nincs anyagi biztonságban, ha veszélybe kerül valami miatt a holnapi ennivaló, ekkor szeretkezés helyett inkább csak gondolkozik…
Nagyon fontos számára a testi érintés, szereti a harapdálást, de a fájdalmat nem tűri. Lassú típus, hosszas a szeretkezés. Hűséges, tiszta, megbízható szerető.

vonal_viz1200

Hold a Bikában

George ClooneyKitartó, hűséges, éveken át változatlan mértékben szeret. Sőt, a megszokottat még jobban szereti, még ha nem is annyira jó, hiszen arról tudja, hogy az övé, és biztonságot ad a számára. Ami nem az övé, azt nem is akarja szeretni. Így az önzetlenséggel is hadilábon áll. Viszont érzéseire mindig, minden körülmények között számíthatunk. Nem egykönnyen változtatja sem a pozitív, sem a negatív érzelmeit, egy-egy kósza esemény nem rendíti meg a kitartását, hűségét. Vigyázzunk, mert nehéz elveszíteni bizalmát, de akkor aztán kizárólag anyagi vagy birtokkérdések miatt hajlandó szemet hunyni! Ha mással kap rajta, igazi dúvadként csap le arra, aki az ő birtokát megsértette! Gondoskodóan, a testi igényeket előtérbe tartva szeret. Ő ajándékokkal, anyagi áldozatok meghozatalával, masszázzsal, érintésekkel fejezi ki érzelmeit.

Érdekelhet még, milyen a Bika a párkapcsolatban.

A Bika gyermekről itt beszélgetünk:

Itt is keresheted:

Bika és a szex, Bika párkapcsolatai

Aztrológia oktató sorozatunkat az AszrOkost a Youtubon itt találod:

Derita mNemos

Ez is érdekelhet:

Boldogság és Szenvedély rovat
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük