MIRON program

holisztikus életmódi ajánlás

Amikor szembesülünk azzal, hogy gyermekünk nem teljesen fejlődik tökéletesen, rettenetes napokat, heteket élhetünk át. Nekünk sikerült egy olyan holisztikus életmód-programot felállítani, ami akár prenatális kortól elkezdhető, és hosszútávon komoly változásokat okoz az előrevetített fejlődéshez képest. Ne ess kétségbe, a Te gyermeked is sokkal többre képes! Életmódi ajánlásainkkal teljesebbé válik fejlődése, a MIRON program tanácsadói által.

Ősanyáid utódja vagy

Ahhoz, hogy megértsük, mit miért érzünk, és kik is vagyunk, gyermekünk miért éppen olyan, amilyen, nagyon-nagyon messzire kell visszamennünk. Amíg nem elég idős az ember, ez egy unalmas téma lehet. Kiderülhet általa, hogy a mindig bosszantó nagymama vagy a szigorú édesanya éppúgy mindennapi érzéseink része, mint az imádott dédike, akit nagyon hamar elveszítettünk.

Érzelem irányította lények vagyunk. Sokszor nem értjük, miért is úgy döntöttünk, ahogy, aztán persze a fejünkben lévő PC mindent elkövet, hogy értelmes magyarázattal szolgálhassunk a ránk kérdőn meredő társunknak.

A mintázatok igazából csak akkor jelennek meg, ha kellő távolságból szemléljük ezeket. Ehhez vagy meg kellett már haljanak a felmenőink, vagy – jobb esetben – valamilyen pszichékutató, önismereti kurzuson láthattuk meg ezt. Az asztrológia, és a családállítás azok a módszerek, amiket én ismerek, és amik által remekül ki tudnak ütközni az ősi mintázatok.

Ahhoz, hogy a születendő/megszületett gyermekünkből a lehető legtöbbet hozzuk ki, át kell gondolnunk saját és őseink életéből néhány momentumot. Meg kell békülnünk sorsunkkal. 

Persze, nem minden esetben szükséges ez. DE, ha a prenatális vizsgálatok azt mutatják, baj van, feltétlenül szükséges a gyermek jövője érdekében megbékélnünk a múltunkkal.

Mi ebben is, és a már megszületett gyermek fejlesztésében is szívesen melletted állunk! Ellátunk ötletekkel, tanácsokkal, és ha csüggednél, jóbarátként foguk a kezed, hogy jobban bírjad!

Keress fel minket a MIRON program Facebookos oldalán, az ONLY +21 oldalon még több infóért, és az Üzenet gombra kattintva felveheted velünk a kapcsolatot. Megbeszéljük, a program milyen módon használható Nálatok, és hogyan lehet a leginkább hatékony kisbabád számára! Addig is, meríts erőt bemutató videónkból!

Szeretettel állunk mellettetek az első napoktól kezdve: Mészárosné Kis Edit / Derita, a MIRON program alapító anyukája

A holisztikus életmód elengedhetetlen kelléke a megfelelő táplálék. Itt olvashatsz többféle diétás receptünkből.

Ajánlom figyelmedbe a Holisztikus gyermekfejlesztés rovatunk további írásait is. Az altatástól kezdve a szoptatáson át a nagyobb gyermekek motiválásáig sok témával várunk!

Ez is érdekelhet:

MIRON holisztikus életmód program e-book

Öröklött szégyen

Rezgésszint-emelés a mindennapokban

Öröklött családi minták – és amit kezdhetünk velük

Családi átok – hogyan bocsáss meg szüleidnek?

Prenatális emlékek – őszinte gyermeki megnyilatkozásos videó az ikerlelkéről!

Minden nap energiahiánnyal küzdesz? Hogyan lehet ezen segíteni?

Fogyatékkal egészen
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük