Rezgésszint -emelés a mindennapokban, egyszerű módon

Rezgésszint és a létsíkok

Fotő: Harmath Beáta

Mit is értünk rezgésszint -növelésen?
Ennek megértéséhez érdemes egészen az atomok világáig lenyúlnunk. Fizika tanulmányainkból ismert, hogy az atomok belsejében az elektronok meghatározott pályákon mozognak. Mégis, bizonyos körülmények között, képesek pályát ugrani. Amikor az elektron az atommaghoz közelebbi pályára ugrik, energiát/fényt bocsát ki. Mi magunk is milliárdnyi atom összessége vagyunk. Ami bennünk, sejt/atom szinten történik, az a nagy egységgel, saját magunkkal is megtörténik. Lelkünk egy mindannyiunkat összekötő energiával, a Forrással van összekötve. Ha materiális testünkért teszünk, lelkünk-szellemünk képes egy, a Forráshoz közelebbi pályára ugrani, ami természetesen visszahat a fizikai testre is. Ahogy egyre inkább a Forrás felé haladunk, egyre tudatosabban vagyunk képesek irányítani életünket, és egyre magasabb egész lényünkben a rezgésszint.

Természetesen, ha nem vigyázunk magunkra, ha romboljuk testi-lelki életünket akár kárt okozó anyagokkal, akár érzéketlenséggel, akkor szellemünket is eltávolítjuk a Forrástól.
Ha a Forráshoz közelebb keringünk, az egy magasabb vibrációt okoz bennünk, minden szinten, míg ha távolabbi pályára kerülünk, akkor olyan, mintha mocsárba ragadtunk volna. Nehéz kilépni belőle.

Ha tudatosan törekszünk a Forrás felé, akkor azzal összhangban minden egyszerűbben megtörténik, ahogy az a mi javunkat szolgálja. Viszont, ha csak élünk bele a világba, s nem tudatosítjuk a belső fényünk kapcsolatát a Forrás fényével, akkor mi magunk zárjuk el magunkat a magasabb rezgések lehetőségétől.Rezgésszint növelés étkezéssel:
Olyan ételeket fogyassz, amikről biztosan tudod, nem ártanak.
Egyre inkább törekedj a zöldségek, gyümölcsök nagyobb mértékű fogyasztására. Számunkra a zab az, ami minden nap fogyasztandó, valamilyen formában. Akár kenyérfélébe keverve, akár főzelékbe sűrítőanyagként, akár fasirtba, vagy süteménybe. Én 4 hónapos kortól adtam már Mironnak a zabot, napi szinten. Ez a MIRON program egyik sarokköve :).
Ugyanakkor a tejet és tojást lehetőleg kerüljük. Igaz, nálunk a család nagyobbik része tejérzékeny is, de másoknál, főleg autistáknál fontos eleme a diétának a tej mellőzése.
Kifejezetten ajánlom (hacsak nem érzékeny valaki a diófélékre) a csokoládét, és a kávét. Nem csak a cukortalma, a benne lévő ásványi anyagok miatt szeretjük, hanem egyébként is növeli a rezgésszintünket. A rezgésszint növelésére bármilyen, endorfin termelést elősegítő étel alkalmas.

Mozgás:
Az első, és legfontosabb megemlíteni: az ÖLELÉSt, ÉRINTÉSt. Ez bármilyen formában lehet. Ha egyedül él valaki, vagy valamiért mozgásképtelen, szerezzen be egy simogatható állatot. Akinek van gyermeke, annak a legkönnyebb, hiszen a gyerekek végtelen energiamennyiséggel rendelkeznek. Nekik is jobb, ha leadhatnak belőle, amint szeretteiket megölelik. Jobban is alszanak egy kiadós ölelgetőzés után.
A szexuális együttlétnek is legfőbb célja az energiacsere (még, ha eddig nem is ezért csináltad :)). Ezen felül, ha legalább egyikőtök képes megnyílni a Világegyedem energiái számára, akkor feltölthetitek egymást. Erről a tantrikus szex témakörét tanulmányozva tudtok bővebbet megtudni.

A megfelelő sport, legalább heti 2 alkalommal, illetve a napi 10-15 perc frissítő mozgás is elengedhetetlen. Ha a reggelt a Napüdvözlet jógasorral indítjuk, máris szebben látjuk a világot! Természetesen, ha az embernek kisgyereke van, és ő előbb ébred, lőttek a reggeli töltődésnek. Marad az ölelgetőzés, és a gyerek igényeinek kielégítése után, jöhet a Napüdvözlet.A legjobb módszer a rezgésszint emelésére a ZENEHALLGATÁS
Nagyon sok olyan rezgés és zenének minősíthető hangsor létezik, amivel fokozhatjuk rezgésszintünket. A kedvenc édes-szomorú zenéinket leszámítva, ha tehetjük, inkább ilyeneket hallgassunk, ha emelkedésre van szükségünk:
Klasszikus szimfonikus zenekarra írt zenék. Nekem a kedvencem Vivalditól a Tél. Mozart, Beethoven, Csajkovszkij nagyon értettek a lélek felemeléséhez.
Rezgések, amik Rife hangok, vagy binural beat-ek, gyógyzenék inkább.
A 10000 hz egy igen magas rezgésszámú, emelést elősegítő rezgés. DE, ha ettől nagyon távol állsz, akkor egy olyan elviselhetetlen sípoló zajnak fogod érzékelni, ami csak fejfájást tud előidézni.
Inkább kezdjük alacsonyabb rezgésszinten. A Youtube-on, a keresőben először a Solfeggio hangjaira keressünk rá, csak az után, ha ezt már jól bírjuk, térjünk rá a Super consciousness, vagyis magasabb tudatosságot fokozó rezgésekig.
A delfin, illetve természeti hangok mindenki lelkét megtisztítják a napi stressztől, ezeket bátran, kicsik, nagyok egyaránt hallgathatják.

Közösség
Keress olyan társaságot, akár a fizikai valóságban, akár a neten, akik hasonló érdeklődésűek, és lehet tőlük tanulni. Kerüld a lehúzó, panaszkodó társaságot, akik nem a megoldást, hanem a kifogásokat keresik. Velük csak mocsárba süllyedni lehet!
Egy jó társasággal viszont szárnyra kaphatsz, és olyan magasságokba kerülhetsz, amit egymagad sosem tudtál volna elérni.Kreativitás
Bármi olyan tevékenység, ami elősegíti a belső tudatossággal való kapcsolatot, emeli a rezgésszintet. Ez az alkotás bármely formájától, az előadóművésziség bármely formájáig megfelelő lehet, így az asztalos bútorgyártás közben éppúgy megtapasztalhatja, mint a koncertet adó énekes és közönsége egyaránt.

Ez az írásom az ÉLETKEDVcsináló program része. Ha szükséged van némi életkedvre, íratkozz fel az ONLY +21 oldalon, az Üzenet gombra kattintva! Ott írd be: START

Remélem, tudod hasznosítani ötleteimet, és valamelyiket, vagy sokukat be tudod építeni mindennapjaidba. Szeretettel:

Mészárosné Kis Edit / Derita

Ez is érdekelhet:

Jin-Jang energia kicserélődésének pszichológiája

Merkaba az élethálóban

Multiverzumban élünk
Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.