Mire jó a védőburok?

Én nagyon sokáig nagyon félős voltam. Mindig is láttam lényeket, szellemeket, árnyakat. Volt mitől félni, főleg, mikor mások nem látták azokat. Nekem a Dűne gyermekeiben olvasható Félelem elleni litánia volt az első, ami nagy lépést jelentett a félelmektől való megszabadulás útján. Éveken át ezt mondogattam magamba, majdnem minden este. Segített. Aztán megtanultam a védőburok elkészítésének módját. Teljese megváltásnak éltem meg. No, de először nézzünk szembe a félelmeinkkel!

Nem szabad félnem.
A félelem az elme gyilkosa.
A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet.
Szembenézek félelmemmel.
Hagyom, hogy áthaladjon rajtam, fölöttem.
És amikor mögöttem van, utánafordítom belső tekintetemet, követem útját.
Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
(Bene Gesserit – Félelem elleni litánia)Aztán, megismerkedtem egy “jó boszival”, aki távol állt a tökéletestől, de néhány nagyon fontos dolgot megtanított nekem. Megtanultam tőle, hogyan kell burkot készíteni magam köré, ami többszintű védelmet tud számomra biztosítani. Azóta mások is sikerrel alkalmazzák. Most elmondom, hogy is kell ezt csinálni.

A képen látható módon képzelj el a két kezed között egy energiagömböt. Eleinte nem látja, csak a nagyon érzékeny ember. Ezért inkább képzeljük el, hogy ott van. Lehet kék vagy arany színű gömb. Ha ez megvan, képzeljük el, hogy akkorára növesztjük, hogy egy hirtelen mozdulattal magunkra húzzuk, mint egy hatalmas tojást. Tehát teljes testünkkel benne tudunk tartózkodni. Ekkor kérjük meg az Őrangyalunkat, önmagunkban vagy halkan suttogva a következő kijelentéssel:
Ezen az energiaburkon KIZÁRÓLAG a számomra pozitív energiák (entitások) tudnak átlépni. Minden ártó szándékú lényt, energiát tarts a burkon kívül!

Én ezt a burkot a házunkra, kertünkre, sőt a falunkra is ki szoktam már terjeszteni (mióta egy pici faluban élek). Az egyes rétegeknél az oda illő kijelentést teszem:
“Ezzel a burokkal távol tartom a tolvajokat.”
“Ezzel a burokkal jégeső és villámkár elleni védelmet kérek.”Ilyen védőburokba bújtatással a kisgyerekek könnyen meggyőzhetőek, hogy védelem alatt állnak. Velük közösen érdemes ezt elkészíteni, az ő pici kezük közé képzelve a burkot és az ő őrangyalukat kérve a védelem biztosítására. Anya kérheti, hogy az őrangyal jelezze neki, ha a kicsivel valami gond lenne.

Az őrangyalok mindig ébren vannak, és ha kérjük, valóban felébresztenek minket baj esetén!

Kérjük őket tisztelettel, de teljes határozottsággal!

Mészárosné Kis Edit / Derita

Ez is érdekelhet:

Illúzió vagy valóság – Ki dönti el, melyik az igaz?

Szakrális geometria, mindenhol, körülöttem

Halott itt ragadt lelkek hogyan működhetnek rajtad?

SORS-OM – hiszen ez a sajátom! Hogy is vehetné el tőlem bárki?

Mit is akarok én valójában az életben? 
Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük