Az az uncsi szex és a rózsaszín napszemcsi

Az az uncsi szex és a rózsaszín napszemcsi

Ma olvastam egy posztot azzal kapcsolatban, hogy mit tegyünk, hogy a szexuális életünk ne váljon unalmassá. Az eredeti posztot itt elolvashatjátok

Ez a reakcióm a gondolatokra:
Nos az én véleményem az, hogy uncsi szex nem létezik önmagában. A szex csak akkor válik unalmassá, amikor a pár tagjai között lecsökken, vagy elmúlik a szerelem szintje. A szerelem nélküli szexet szokás dugásnak vagy baszásnak hívni, mivel az érzelmek csak felszínesen vannak benne jelen, vagy semennyire. Úgy gondolom, hogy az “említett extrák” gyakorlatilag csak pótcselekvések, amik a lángot hivatottak pótolni, de lássuk be, hogy seggbedugással, lábujj szopogatással vagy kikötözéssel nem lehet visszahozni azt, ami elveszett.
Ezzel egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy az ilyen vágyakat el kell folytatni, olyan párt kell találni, akivel a szexualitásunk egyensúlyban van és minden téren kielégítőek vagyunk egymás számára, megélhetjük általa az összes vágyunkat. A szerelmet pedig igenis ápolni kell, mert ha az elveszett, akkor egy nagyon fontos komponens esik ki a szexuális élmények közül, amit sajnos semmilyen trükkel sem lehet pótolni legyen az bármilyen extrém és/vagy élvezetes.
Jómagam a feleségemmel lassan 11 éve vagyok együtt és 11 év után egy kisgyerek mellett is brutális szenvedéllyel szeretjük egymást heti átlag 4-5 alkalommal. A titkunk nem más, mint a szerelmünk fenntartása és ápolása. Természetesen nekünk is van hová fejlődnünk, hiszen a fejlődési lehetőségek végtelenek, de egyáltalán NEM hiányzik semmi a szexualitásunkból. Nem vagyunk beszürkülve, nem őrölnek fel a mindennapok és a szenvedély még erősebb közöttünk, mint a kapcsolatunk elején volt.

Hogy mi a titkunk? Pár egyszerű dolog:

1. Megfelelő kommunikáció érzésekről, szexről, bármiről.
2. Egymás segítése és tisztelete a mindennapokban.
3. Megfelelő minőségű együtt és külön töltött idő.
4. Mindennapos RENGETEG intimitás, bújás, játékosság, a szeretetünk kifejezése egymás felé.

Ha ezek megvannak, akkor szinte minden nap éled az ellenállhatatlan vágy a szeretkezésre. A szeretkezés pedig olyan, amilyen hangulatunk éppen van. Ez lehet durvább, lehet gyors, de lehet akár lassú érzéki is. A lényeg, hogy mindketten megéljük, ami bennünk van gátlások nélkül. Ez tesz minket hatékony és boldog szerelmes párrá. Aki nem hiszi, vagy kíváncsi a módszereink részleteire, azzal nagyon szívesen találkozom személyesen is. 😉

Gilján János életmód-, párkapcsolati és szexuál coach

A Boldogság és Szenvedély rovatunkban jóval több cikket is olvashatsz a szerzőtől.

Ez is érdekelhet:

A jó szex a konyhában kezdődik

Az idő rabságában – minden okkal történik?

Kihez forduljunk segítségért?

Az élet élvezetére való tudatos törekvés

Önsajnálat – nem létezik ennél nagyobb ellenséged!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.