Időjárás előrejelzés 2020 ősz és a várható vírushelyzet

Időjárás előrejelzés 2020. ősz és az őszi szünet napokra lebontva
Várható vírushelyzet és
kitekintő a télre

Az elkövetkezendő fél évben az ősz is enyhe, a tél meglehetősen csapadékos lesz, rengeteg változékonysággal és viharos szelekkel.

Asztrológusoknak:

Ahogy az a Kos 0 idején látható volt, a Bak közepi ascendensen és I. házban egymás után sorakozott a Jupiter, Szaturnusz és a Plútó, most is ezt teszik.

Tavasszal a Mars is bent volt az I. házban, a Vénusszal trigonban, jó termést ígérve. Most ez a Mars quadrátot vet az első házas bolygócsoportulásra.

A Merkúr is itt állt, most az is quadrátban áll velük.

Az akkori Uránusz quadrát most trigonná szelidül, s kapunk egy Mars-Lilith szoros együttállást.

A Nap trigonja is alapvetően kellemes időt ígér, s a Neptunusz 60 foka kellő mennyiségű esőt.

Na, de ebből a rengeteg információból hozzon ki valaki valami biztosat!

Eddigi tapasztalataim alapján azt mondom, hogy folytatódik a meleg idő, ami a környezetvédő lelkületű embereket megijesztheti. Csak időszakosan lesz az évszaknak megfelelően hideg idő, de akkor hirtelen, és nagymértékű lehűlést hozva egyik napról a másikra.

A Mars és Merkúr quadrátja meleg szeleket hoz, de nem akkor és nem ott, ahol az szokványos volna, ismét a klímaváltozás miatt aggódókat igazolva. Az Uránusz – asc. trigon sok viharos szelet sejtet!

Általánosságban az évszaknak megfelelő mennyiségű lesz a csapadék, inkább eső, mint hó, mert ritkán megyünk a fagypont alá ebben a december 21-ig tartó ősz időszakában.

Az őszi szünet időszakáról és a várható vírushelyzetről lejjebb olvashatsz!

Az őszi szünet

október 23-25. között lesz inkább száraz és meleg,

26-27-én eső, majd pár száraz, kellemes nap után

az október 30-31. és november 1. már erősen szelesnek ígérkezik.

November 2. ismét kellemes, napos időt tartogat a számunkra.

Vírushelyzet:
A 2020-as Mérleg 0, vagyis az ősz elejét jelző horoszkópban a Mars és a Lilith együtt áll.
A Mars önmagában egy meglehetősen ösztönös bolygó, az ember ösztönéletét, maszkulin energiáit szimbolizálja, éppúgy ahogy a testünket megtámadó vírusokat is. Lilith-el együttállva lehetőséget kapunk ösztönlényünk tudatosabbá tételére. Ez azt is jelenti, hogy NEM SZABAD ENGEDNI A FÉLELEMNEK! A média igen alkalmas arra, hogy félelmeket keltsen. Aki ennek bedől, hagyja lehúzni energiaszintjét, könnyebben válik áldozattá. Kérlek, nézd meg ide kattintva, hogyan tarthatod magasan a rezgésszintedet, hogy a lehető legerősebben tudj ellenállni a támadásoknak!

Mivel a Lilith és a Mars 1 fokon belül állnak, pontos quadrátban a Szaturnusz bolygóval, ami az I. házban áll, így nagyon valószínű, hogy ebben a december 21-ig tartó időszakban lesz Magyarországon a legtöbb halálos áldozata a vírusoknak. A D-vitamin szedése, a napozás és valami újonnan felfedezett dolog, illetve spirituális tevékenység az, ami segíti immunrendszerünk működését ebben a helyzetben.

Kitekintőt a télre lejjebb találhatsz

Az idei télre némi kitekintés:

Minden kétséget kizárólag a december 21 – március 20 közötti időszak rendkívül csapadékos lesz. Sokszor kevés csapadék, majd időnként rengeteg egyidejűleg.
Ekkor már a megszokott téli hőmérséklet is várható.

További asztrológiai írásokat az Asztrológia rovatban találsz ide kattintva.

Ha tanulni szeretnél, nézz be az Asztrokos rovatba is!

Vidám napokat és jó egészséget kívánok: Derita mNemos

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük