Részletes asztrológiai előrejelzés 2021. szeptember 20-tól

Mi várható az asztrológiai előrejelzés szerint 2021. szeptember 20-tól?

Időjárás

Ahogy jeleztem a 2021- Kos 0-nál vagyis a március 20-án kezdődő asztrológiai új évünknél, a Rák ascendens miatt negyedénvente új időszak következik. Ez azt jelenti, hogy amikor a Kos 0 pontos helyszíne és időpontja alapján az ascendens kardinális jelbe kerül, akkor az éves előrejelzés csupán egy általános tendenciát mutat, illetve elsősorban az első negyedévre lesz markánsan jellemző. Az után már inkább az adott következő negyedévre a Nap következő kardinális jelbe lépésének horoszkópja lesz az útmutató. Akkor mi is következik szeptember 20-tól?

Tehát, a káldeusi asztrológia szerint a Szaturnusz évét éljük, mégsem éreztük a nyáron, hogy hűvös lenne. Ugyanakkor az nagyon is igaznak bizonyult, hogy amint nem ragyogott a nap, hirtelen nagymértékű hőmérséklet-visszaesést tapasztalhattunk. Az időjárás nálunk és a környező országokban is a jelzett szerint valóban érdekes anomáliákat tartogatott számunkra.

A sok eső csak az ország felső és középső területeit érte el, néhány településen hatalmas károkat okozva.

2021. szeptember 20-tól 2021. december 20-ig jellemző lesz a száraz, langyos idő, aktív légmozgással, vagyis meleg szelekkel.
A földmozgások a szokottnál intenzívebbek lesznek.
Kevésszer várható csapadék, de ha jön, özönvízszerűen hullik le a hideg eső az égből. Ezek a nagymértékű esőzések földcsuszamlást, támfalak leomlását okozhatják, emiatt esőzések idején, vagy az után figyelmesebben közlekedjünk!

Ezek várható idejét a táblázatban találhatod a részletes időjárási változásokkal együtt.

SZEPTEMBER

19-20-ára nedves, esős idő várható
21-22-23-án viszont újra szárazabb idő várható, langyos szelekkel
24-25-én változékony, felhős időre számíthatunk
26-27. a száraz, derült, melegedő időjárásé.
28-29. már ismét nedvesebb levegő érkezik Budapest felé. 29-én és 30-án intenzív esőre számíthatunk!

OKTÓBER

01-02. határozottan szárazabb idővel kezdődik az október. Eső az első napokban nem várható.
03-04-05-én kora reggeli hidegre és párás utakra kell számítani, amit a szél napfelkelte után hamar felszárít
06-án reggel enyhül az idő, száraz idő várható, de előfordulhat egy-egy mennydörgés is.
07-én változékony, de inkább meleg időre számíthatunk.
08-09-én ismét egy nedves időjárási front hoz melegebb levegőt, de elszórt esőre is számíthatunk.
10-én tovább melegszik a levegő
11-én pedig felhők takarják el a Napot, elsősorban estére várhatő emiatt hűvösebb idő.
12-13 ismét derült az ég, kellemes októberi napos időnk lesz
14-én hajnalra fagypont körülire is hűlhet a levegő! Az érzékenyebb növényeket érdemes lehet LETAKARNI éjszakára. Tiszta égbolt, napközben kellemes napsütés lesz.
15-én változoan felhős, a napos területeken határozottan melegnek érezhetjük az időt. Hajnalban felhős lesz, ekkor nincsenek veszélyben az 5 fokot bíró növények.
16-án ismét reggeli pára, köd várható. Napközben szeles, felhős idő lesz.
17-én langyos széllel felhős, esős időre számíthatunk.
18-19-én a reggeli pára, enyhe eső után napos, kellemes idő van kilátásban.
19-től 23-ig határozottan változik az időjárás. Ez a leginkább feszültséggel teli hét októberben. 21-22-én a legnagyobb az esélye egy földrengésnek vagy tömegszerencsétlenségnek, esetleg a hirtelen lezúduló eső miatti támfalomlásnak, földcsuszamlásnak. Fokozott figyelemmel, türelemmel elkerülhető a baj!
19-én még kellemes, meleg az idő.
20-án fokozódó meleg, jégeső, zivatar.
21-22-én szárazabb, de változékony idő. Egy-egy helyen viharos, ömlő eső.
23-24-25-én változékony, felhős és napos idővel, langyos széllel.
26-27-én nagy mennyiségű csapadék várható.
28-án változik az idő, szárazabb, melegebb idő várható. Intenzívebb földmozgásokra alkalmasabb nap.
29-én hűvösebb, de szárazabb időnk lesz.
30-31-én pedig tovább fokozódik a kellemes őszi meleg. Ez ebben az időszakban napközben legfeljebb 19-20 fokot jelent.

NOVEMBER

01-én határozottan pocsék lesz az idő (bármennyire is nem egy meteorológiai fogalom ez :)). Szeretteinkről inkább otthon emlékezzünk meg, vagy várjunk a kintléttel a következő napokig.
02-03-a sokkal alkalmasabb lesz a temetőlátogatásra, száraz, hűvös idő ígérkezik, 03-án enyhébb lesz.
04-én meleg szelek érkeznek (melegfront), már éjszakai fagyokkal!
05-én hidegfront várható, ami esőt és alacsony nappali hőmérsékletet hoz magával. Ahol nem esik, ott reggel sokáig megmarad a köd.
06-án kicsit kisüt a nap, de
07-én már el is bújik. Innentől rendszeres a reggeli köd.
08-09 határozottan hűvösödő, érezhetően őszi idő van.
10-én napközben is 0 fok körülire hűlhet a levegő.
11-12-e ismét egy kicsit enyhébb idő, változékonysággal, hol felhős, hol szeles.
09-14 között fokozottan kell figyelni közlekedés közben! Csúszós utak, változékony idő és rossz idegállapot lehet általánosan jellemző!
13-14-e nedves, ködös idő, jelentősebb mennyiségű csapadékkal!
15-16 felhős, napközben enyhébb idő. Éjszakai fagyok biztosak, napközben 5-10 fok között várható.

Hamarosan feltöltöm a továbbiakat egészen december 20-ig

Politikai változások szeptember 20-tól

A Budapestre felállított Mérleg 0-ás őszi kvartális horoszkóp ascendense az Ikrek 6 fok 57 percére esik. Ez a Hyadok II helye is. Ez együtt áll a felszálló Holdcsomóponttal, és Lilith-tel, így várható, hogy egy karmikus vakság/elvakultság lesz úrrá népünkön. A Hold által jelzett NÉP és a Nap által jelzett Nap kerülnek összetűzésbe egymással. A Holddal együtt áll a Chiron, a 12-es házban. A NÉP fel akarja tárni a titkokat, lelke felszabadításához szüksége van a tisztánlátásra. Az URALKODÓ katonai erővel mutatja meg, hogy ő az erősebb. A NÉP hiába lázong, hiába kér külföldről segítséget. Érzelmeit, felháborodását ki tudja fejezni, de az URALKODÓ még marad. Még nincs itt az ideje a leváltásuknak.
Az URALKODÓ újabb törvényeket alkot, ami által bizonyíthatja, hogy a jog is mellette áll 🙁
Robbanásig feszül a helyzet még december 20 előtt, de a NÉP szája ismét be lesz fogva. Viszont ez az időszak kitermeli azt, aki az URALKODÓT le tudja váltani.

Tehát, a feszültség szinte polgárháborús mértékű, de a kormány leváltásának még nincs itt az ideje. Még nem elég hatékony az ÖSSZEFOGÁS. De jövőre már az lesz 🙂 Nem szívesen adják a hatalmukat az URALKODÓ és társai, de megoldjuk ezt nagyobb feszültség nélkül is a 2022-es választásokkal.

Családi élet szeptember 20-tól december 21-ig

“Családbarát” kormányunk az oltásra kényszerítést magas fokra kívánja emelni idén ősszel és télen. Ezt a módot látják egyedül arra, hogy mindenki járhasson iskolába az egészsége veszélyeztetése nélkül. Aki alkalmas volna az online oktatásra, azt nem engedik otthon maradni, az a korosztály, aki mellett viszont muszáj a szülőnek ott ülnie, hogy bármire is jusson az online tanulás közben, azt otthon tartják. A szülő dönthet, hogyan veszélyezteti gyermek egészségét, oktatását szívesebben: az oltással vagy a gyermek otthontartásával. De ez a meccs nem lejátszódik le még ebben az időszakban. A tél folyamán egyre nagyobb nyomást igyekeznek gyakorolni a gyerekek oltásával kapcsolatban a népre.

A családokon belül fokozódik a kitartás, a megszilárdulás lehetősége. Lesznek, akik megújult erővel tudják magukat belevetni az élet élvezetébe, a tanulásba, és a sportba, egészségük rendbehozásába. Mások viszont, akiknél nincs egyetértés a politika vagy az oltások felvétele terén, azok sokszor családon belüli háború közepén érezhetik magukat. 

A pénzkereseti lehetőségek is szélsőségesen alakulnak. Ugyanis a külföldi érdekeltségű gyárak, vállalkozások munkája vagy az anyagbeszerzés nehezített lesz, nem lesz folyamatos. Illetve, a külföldi munkavállalás igen nagy rizikófaktorú lesz, leginkább a határátlépések megnehezítése miatt. Lejjebb, az egészség résznél olvashatod ennek pontos okát!

Egészség alakulása országos szinten

Az idei ősszel szabályozottan engedik az élet élvezetét. nem lesznek nagymértékű lezárások, az országon belül szabad mozgásteret kapunk. UGYANAKKOR, ha veszélyben érzi magát a kormány, akkor bizony kitalál megszorító intézkedéseket, amivel a katonai hatalmukat fitogtathatják. Tehát nem VALÓS vírushelyzetre való reagálásból lesz lezárás, ha lesz, hanem a kormány stabilitását veszélyeztető mozgolódások ellen hoznak csak ilyen intézkedéseket.

Az oltásra kényszerítés további formáit találják ki. Ne érts félre, nem vagyok oltásellenes, csak kényszerellenes! Ha legalább annyit szólnának az immunrendszer erősítéséről, mint az oltás előnyeiről, meg lennék elégedve. De itt most nem az az érdek.

Ebben az időszakban felszaporodnak a stressz okozta légúti és veseproblémák (a vírushelyzet okozza a stresszt, abból pedig egyetlen menekülési út sokak számára a betegség). Több húgyúti és női nemi szervi daganat alakul ki az átlagosnál. Valós halálozási adatok kerülnek nyilvánosságra a megszokott légúti betegségek összefüggésében és a covid kapcsán is. Kíváncsi vagyok rá!

Várható már ebben az időszakban is, tehát 2021. őszén az országhatárok lezárása, de inkább a mingránsok mozgásának megakadályozására. Szegény migráns asszonyok és gyerekek, dögöljenek meg ott, ahol vannak. Mi, tehetetlen, kormányunk kénye kedvének kiszolgáltatott magyarok nem segítünk nekik.
Érzed, ugye, hogy ezt egy nagyon helytelen hozzáállásnak tartom?! 🙁

Írd meg, milyen témáról olvasnál szívesen előrejelzést? Itt a cikk alatt vagy az asztroangyal@gmail.com címen írhatsz nekem. 

Szeretettel: Derita mNemos

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük