Szerepcsere hatása a családi energetikai körben

A szerepcsere hatása a családi energetikai körben

A CSALÁDI RENDSZEREKBEN, AZ EGYIK LEGKÁROSABB DOLOG MIKOR SZEREPCSERÉKBEN ENERGETIKAILAG NEM A SAJÁT HELYÜNKÖN ÁLLUNK. EZ A SZEREPCSERE AZ, AMI AKADÁLYOZZA ÉLTÜNKET, MUNKÁNKAT, PÁRKAPCSOLATUNKAT, GYEREKNEVELÉSÜNKET.

Ilyen dolgok kiderítésével és feloldásával is foglalkozunk a MEGÉRTÉS ISKOLÁJÁBAN.

Készítettem nektek egy kis ábrát, talán segítségetekre válik.
Az ábra csak egy lehetséges példa. A fehér kockák jelzik az energetikailag káros állapotokat. Például az egyedül maradt anya meghalt férje helyére beteszi saját gyermekét érzelmi energetikával. Vagy az anya ürességét pótolva egy rossz házasságban, a saját gyermekét a férj helyébe teszi.

Millió fajta variáció lehetséges. Az ábra segíthet felderíteni, hogy a saját családi rendszeredben ki fog téged vagy kit fogsz te valamilyen szerepcsere által.

Ezek feloldása alapvető, hogy saját életed éld, ne szüleid, gyermekeid stb. életét. Fontos látni azt, hogy egy elhunyt szülő is lelki energetikával képes fogni a még élő fiát, a férjét, a lányát, stb. Az is lehet, hogy egy lány fogja az elhunyt apját, nem engedte el, így a párkapcsolatban nem tud beállni mellé a férfi, mert ott az apa.

Fontos látni azt is, hogy a férfiak sokkal jobban ragadnak be anya kapcsolati, energetikai rendszerébe. De a nők is bennragadnak, hiába menekülnek el a nők anyjuktól, az energetikai fogás megmarad, ez nem távolság függő.
Gyakran találkoztam olyannal, hogy az anya kijelentette, ő egyáltalán nem fogja gyermekét, és kiderült igen erősen fogta, ugyan úgy (a társa helyébe állítva, így persze nem működött egyetlen kapcsolat sem), ahogy az anyja fogta őt.

Ilyen dolgok kiderítésével és feloldásával is foglalkozunk a MEGÉRTÉS ISKOLÁJÁBAN. A Megértés körébe jelentkezhetsz privát üzenetben itt.

Egy példa arra, mi történik, ha megérti és feloldja az ember a szerepcsere hatását életében

EGY MEGVÁLTOZTATOTT ÉLET, AVAGY EGY VÉLEMÉNY ALÁBB A MEGÉRTÉS KÖR/SULIRÓL, AKI 7 ALKALOM TAPASZTALATÁT SÜRÍTETTE PÁR SORÁBAN.

“A Szeretet

A szeretet olyan hatalmas energia, annyira végtelen, és megfoghatatlan, hogy nem csak a tested összes sejtjét tudja átitatni, hanem életed egészében ott van! Én mindig azt hittem, hogy az általam megtapasztalt szeretet az igazi, és bármikor rávetíthetem azt egy màsik személyre! Legyen az a pàrom, a gyerekeim vagy bàrki!

Tévesen azt gondoltam, hogy a szeretet felébredését ez a bizonyos személy okozza, ezzel rá is ruháztam a felelősséget a bennem kialakult érzésért. Ebben a hiszemben a másikat okoltam azért, ha boldogtalan voltam, vagy szeretethiányban szenvedtem. Nem vettem észre, hogy ez már nem szeretet, hanem szükség. Szükség ahhoz, hogy boldog legyek!

Nem làttam, hogy a szeretet nem a másik birtoklásában, átformálásában a túlzott aggodásban, és irányításában rejlik. A boldogsàgom nem egy màsik személy érzelmeitöl függ! Az én általam hitt szeretet nem biztos, hogy a másiknak is jó! A szeretet-homokváram, ami mástól függ, egy illùzió, ami bármelyik percben összedőlhet!

Aztàn jött a Megértés Iskolàja/köre, ahol rájöttem, hogy kívülről, senki nem képes létrehozni benned a szeretetet. A szeretet csak VAN! Akkor tapasztalod meg, ha magadat megismered, ha elengeded félelmeidet, és megnyitod egész lényedet, és feltárod magad az élet igazi értelmei elött.

  • Ha már úgy érzed, hogy a gyerekeid igaz belőled vannak, de nem birtokolhatod őket, hiszen nekik is van saját élet feladatuk.
  • Ha a férjed nem a “másik feled”. Hiszen nem ő tesz egésszé, és ő sem félember! Nem felelős a boldogságodért!
  • A szüleidet már nem gyülöllöd a hibáikért! Hanem elfogadod a tényt, hogy ők ennyire voltak képesek!
  • Amikor az egymás szeretetétől való kölcsönös függés helyett éltek és élni hagytok!!!
  • Amikor már úgy érzed, élsz a világban, de nem függesz a világtól!!! A lelked nyugodt, nincs rajta a nehéz zsák.
  • Minden úgy jó ahogy van! A jót élvezed, a rosszból tanulsz!

Na ez a beteljesülés!

Köszönom Prof. Bòkkon Istvánnak a kulcsot, amit átadott ahhoz az ajtóhoz, ahol ezt megtaláltam!

Köszönöm a csapatnak a nyiltságát, a szeretetét! Csodálatos emberek vagytok, mindegyikőtöktől kaptam valamit, amit tanulságként őrizni fogok! Hálás vagyok hogy veletek lehettem!!

Lampert Csilla “
2 hónap múlva írta Csilla: Hiànyzik a suli! De azòta is kihat az életemre!

Ha kíváncsivá váltál, milyen hatalmas vagy éppen a mindennapokat megváltoztató apró, de lényeges felismerések születtek a Megértés iskolájában és körében, akkor itt találhatsz még néhány beszámolót. 


Szerepcsere hatása
A képre kattintva jelentkezhetsz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük