Rezgés és rezgésszint emelése, jelentősége

REZEGJ ÚGY, VILÁGOSSÁ TEDD A NAPOT

Ennek bemutatására a cikk végén találsz egy videót is!

Bárki, aki spirituális körökben mozog, valószínűleg hallott a “rezgésekről”. A helyzet általában az, hogy ha valaki magasabb rezgésű, valahogy sokkal spirituálisabb, vagy az egyén célja az, hogy növelje a saját rezgését. De mit jelent ez valójában? Ez az egész csak egy szellemi hókusz-pókusz, vagy valóban van tudományosság a rezgésszint emelése mögött? Ahogy az a cikk címéből is kitalálható, teljes mértékben tudományos ez a spirituális fogalom. És ez be is bizonyítható.

Kezdjük azzal, amit tudunk. Naprendszerünk középpontjában a Napunk található – egy nagy fénygömb. Körülötte keringenek a bolygók. Minél közelebbi egy bolygó, mint a Merkúr és a Vénusz, annál gyorsabban mozognak a Nap körül, mivel kisebb a keringési pályájuk. A mi univerzumunkban a minták folyamatosan ismétlődnek.

Például az atomok, melyek az anyagi világunkat alkotják, úgy néznek ki, mint egy mini naprendszer. Minden atom középpontjában egy atommag található. Körülötte keringenek az elektronok. A különbség ezen a szubatomi szinten, hogy az elektronok képesek átugrani egyik pályáról egy másikra, mely a “kvantumugrás” fogalmát jelenti számunkra.

Amikor egy elektron átkerül egyik pályáról a másikra, közelebb kerül az atommaghoz, ami energiát vagy fényt bocsát ki. Ez nagyjából az alapvető fizika. Minden fizikus tud erről és egyetértenek abban, hogy ez egy bizonyított tény. Sajnos azonban a legtöbb tudós metaforikus értelemben nem hisz benne. A szimbolizmus és a metafora a művészek, írók, zenészek és költők birodalma.

Így a legtöbb fizikus egyetért abban, hogy az elektron energiát / fényt bocsát ki, ahogy egy közelebbi pályára ugrik. És abban is egyetértenek, hogy mi alkotja az atomokat. Itt van, ahol egy kvantumugrást hajtunk végre. Mivel mindannyian atomokból állunk, így bármiféle alapelv, ami rájuk igaz, az igaz ránk is. Ezért, ahogy az atomok fényt bocsátanak ki, amikor közelebb ugranak a forráshoz, így mi is.

Az atom energia, és az energia az, ami mindannyiunkat összeköt. A spirituális világegyetemünk középpontjában fény van és mindannyiunk lelke e körül forog. Amikor teszünk valamit a materiális énünkért – akár bizonyos ételekkel, itallal, szexszel, pénzzel vagy tettekkel a saját önző élvezeteink kedvéért – a lelkünk olyan pályára ugrik, mely távolabb áll a fénytől. Amikor azonban oly módon cselekszünk, ami ellentétes az önző, anyagias hajlamainkkal és jobban összhangban van a fénnyel, akkor egy olyan pályára ugrik, amely közelebb van hozzá.

Amikor ez megtörténik, ahogy az elektronok, mi is kiengedünk egy energia / fény folyamot. Ez a fény vonz és felhatalmaz másokat, megváltoztatja saját energiájuk frekvenciáját oly módon, hogy lehetővé teszi számukra, hogy maguk is közelebb kerüljenek a fényhez. Azok, akiknek a lelke megtette ezt a lépést, már közelebb keringenek a fény középponthoz, és így egy közelebbi keringési pályán vannak, ami azt jelenti, hogy gyorsabban mozognak. Ez a gyorsabb pálya az, ami magasabb vibrációként ismert.

Minél közelebb kerülünk a fény forrásához, annál több fényt bocsátunk ki és annál gyorsabban vibrál az energiánk. Minél gyorsabban rezgünk, annál kevésbé vagyunk kötve a tér és idő anyagi szabályaihoz. A téridő az anyagi világ illúziója. Ahogy mindannyian közösen elindulunk (befolyásolva egymás ugrásait) a fény felé, az idő úgy tűnik, hogy felgyorsul, ahogy egyetlen pillanat felé halad, mivel valójában egyetlen pillanat van.

Végül ezekkel a magasabb rezgésekkel képesek leszünk arra, hogy átugorjunk térben és időben, ahogy az atomok teszik. És ha van egy kritikus tömeg, akik képesek erre, elég energiával átbillenteni a mérleget egy irányba, az egész bolygónknak növekedni fog a rezgése. Ezen a ponton, mint egy elektron, az egész Föld átugrik egy olyan pályára, ami közelebb áll az atommagjához, a Naphoz, és fényt bocsát ki ebben a folyamatban.

Ettől mindannyian megsülünk? Nem, mert a legtöbben, akik növelik a saját rezgésüket, mely lehetővé teszi számukra, hogy maguk mögött hagyják az anyagi énjüket, egy új fénylény társadalomban, egy ragyogó világban, a Napunkhoz közelebbi pályán fognak létezni.

Ha ezek közül bármit igaznak érzel, akkor vágyat kelthet benned, hogy beilleszd a meglévő hitedbe. Ezek az elgondolások valójában minden vallásban megtalálhatóak, bár csak képletesen.

  • reinkarnáció
  • dharma
  • karma
  • menny, pokol stb.

Tehát számít, amit teszel?

Mivel felfoghatóvá vált a rezgés tudatossága, ezért 5 nagyon fontos emberi értéket javasolnék, amiket betartva, rezgésszintünk hatalmassá válik és felemel másokat is.

Ha odafigyelünk mit gondolunk és gondolataink az 5 emberi értéknek megfelelnek, akkor a szavaink empátiát sugároznak az igazmondással, és tetteink hűek lesznek az emberi méltósághoz, amely felelősséggel bír önmagunk, embertársaink és minden iránt, ami létezik.

  • IGAZSÁG.  a bennünk lévő élet eredete. lélekként (atma) minden egyénben az Istent képviseli.  Mindig az igazat kell mondani. Ám mindig gondolkodjunk, hogy kinyilvánítsunk-e valamit. Legyünk hűségesek az igazsághoz. A gondolat, a szó és a tett egysége.
  • ERKÖLCS (dharma) A becsület a világ alapja. Ha tiszteletben tartjuk, akkor boldogok leszünk.

A becsület az Erkölcs útja: Az Erkölcs útja a világosság; a világosság pedig Üdvösség.

  • BÉKE (shanti) Boldogságunk alap szükséglete. Tartózkodjunk a haragtól. Ne feledjük, hogy sokat tanulhatunk másoktól. Ez az alázat. A haragot mindig mi éljük meg, nem az, akire haragszunk. Tehát legyünk igazságosak  és erkölcsösek a becsület útján. Tartsunk önértékelést mindenkor. A megbocsájtás az az eszköz, amellyel eljutunk a Békéhez. Gyakoroljuk az önzetlen adakozást, hogy közelebb kerüljünk mások igazi lényéhez.
  • SZERETET (prema) Az élet legnagyobb kihívása, szeretetben élni. A szeretet az egyike annak az energia megnyilvánulásnak, amelyet minden ember megkap, és kisugároz magából. Jóságos természet és mások iránt rokonszenv érzése. Elismerve mások iránt gyakorolt türelmünket. Olyan tulajdonság, amelyet ha megosztunk, gyarapodik.
  • ERŐSZAK NÉLKÜLISÉG (ahimsa) Minden élőlény iránti tisztelet. Az emberi tökéletesség legfontosabb foka. Megérteni, hogy az ember felelősséggel tartozik minden iránt, ami a világmindenségben létezik.

Itt pedig a videó, ami a rezgéseket, és rezgésszint emelése témakört képekben is érthetővé teszi.

Minden kísérlet, ami ebben a videóban látható, valós. Ez a film, amit nézel, új irányokat mutat be. Ha van egy kis képzelőerőd, ez a film az anyagokat újraértelmezi számodra.

Holocsi Fircsi lélektermészetgyógyász
Ez is érdekelhet:
Társas kapcsolatok az Univerzum törvényei alapján

Nézd meg, hogyan tudod rezgésszintedet a mindennapokban emelni! Itt találod a cikket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük