hó

Sok széllel érkezik a hó! Asztrológiai előrejelzés

Ebben az időszakban az egész 2020. év időjárása lesz a mérvadó. A Kos 0-kor, vagyis március 20-án Vízöntő volt az ascendens, ami szilárd jelként egész évre meghatározza az időjárás alakulását. Ugyanakkor, az eddigi átlagoshoz képes csapadékosabb és hűvösebb időhöz viszonytva kell értelmezni mindazt, amit a továbbiakban leírok.
Az I. házban a Hold , a Merkúr és a Neptun is jelen van, így ez is a 2020-as év vége felé egyre csapadékosabb időt erősíti meg. Szerencsére, a gyerekek örömére a szünetben várható hó is!

No, de nézzük akkor ténylegesen mit mutat a Bak 0 fok. Ezt a horoszkópot Budapestre, 2020. 12. 21-én 11.04. percre állítottam fel. Ez alapján Halak az ascendens, az I. házban a Neptunusz, majd a Hold.

Joggal számíthatunk arra, hogy a december és a január extra sok csapadékot hoz. A tél idén változékony lesz. Néhány nap nagyon hideget néhány nap lényegesen melegebb vált fel. Hol szél és eső, hol pedig szél és hó várható. Ha nem esik csapadék, akkor ködben úszunk. Megnézhetjük itthon, milyen az időjárás Angliában általában.

Ahogy haladunk előre az időben, február második felétől egyre szárazabb lesz az idő, és márciusban a sok csapadék mellé egyre melegebb idő is társul.

Nézzük részletesebben, mikor milyen időre számíthatunk az ünnepek alatt és környékén, s milyen események kavarhatják fel életünket, mikre kell fokozottan figyelnünk.

december 21. hétfő

változékony, szeles idő, meleg déli áramlatokkal

december 22. kedd

gyorsan olvadó havazást, ködszitálást hoz, amit szél visz tovább hamar

december 23. szerda

a Mars-Plútó pontos quadrát jó eséllyel hoz katasztrófákat, földrengést, robbanásokat. Figyelj oda a közlededésnél, és ne felejtsd nyitva a gázcsapot. A Karácsony megvár, ha el is késel valaminek az elkészítésével. A lényeg, hogy ne kapj agyvérzést! Tégy meg magadért és környezetedért minden szükséges óvintézkedést!

december 24. csütörtök Szenteste

az előző nap feszültségéhez ma még a Hold is csatlakozik hajnalban. Így még inkább fontos vigyázni magadra és szeretteidre! A vírusfertőzés terjedése szempontjából legkritikusabb nap ez! A 16 évvel ezelőtti indiai tcunamihoz hasonló katasztrófára a mai nap is tökéletesen alkalmas asztrológiai szempontból. Adjunk hálát mindazért, amink van!

december 25. péntek, Karácsony

az időjárás nagyon változékony és a veszélyre, változásra figyelmeztetó jelek sem múltak el reggelre. Ugyanakkor napközben egyre inkább csillapodik a belső feszültségünk.
Aki megfelelő állapotban van hozzá, ma reggel csodálatos jelenéseket tapasztalhat meg. Dimenzióváltást, vagy csupán extra jó szexet, ki ki képességei, helyzete és érdeklődése szerint.
Ha valamilyen szertartást szeretnél végezni, azt reggel 4-7 között végezheted el leginkább sikeresen.

december 26. szombat Karácsony

hűvös szelet, napos időt, és földrengést hozhat a mai nap is. Mi itt Magyarországon szerencsére viszonylag biztonságban vagyunk az ilyen eseményektől.

december 27. vasárnap

bárányfelhőkre, szép időre, és változékonyságra számíthatunk ma is. A közlekedésnél fokozott figyelemre van szükség!

december 28. hétfő

hozhatja az első, komolyabb hó esést. Ez most a közlekedést is megnehezítő mennyiségben hullhat.

december 29-30-31. kedd-szerda-csütürtük

változik az időjárás, újabb csapadékra számíthatunk. A két nap alatt ez egyre fokozottabban lesz igaz, és egyre erősebb széllel jön.

2021. január 1-2. péntek és szombat

Napsütéssel, és kemény hideggel, erős széllel köszönt bennünket az Új Év.

Legyen veled Karácsony

Angyala,

legyen áldás és ünnep az

Ünnep,

szeretet simítsa lelkedet,

mikor a csengők megcsendülnek.

Engedd be szívedbe az

angyalt,

szent fényeitek egyesülnek,

s együtt ragyog fel

csillagfénytek,

mikor a csengők

megcsendülnek.

Ara Rauch

Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet kívánunk Nektek:

Szeretettel: Derita mNemos

További asztrológia témájú bejegyzéseinket az Asztrológia rovatban találhatod meg, ide kattintva. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük