Lilith fényszögkapcsolatai
Grafika: Mészáros Nimród

Lilith fényszögkapcsolatok a külső bolygókkal, a Holdcsomópontokkal és az asc-desc. tengellyel

Előző cikkünkben olvashattál a Lilith fényszögkapcsolatok -ról a belső bolygókkal. Ide kattintva elérheted ezt az írást.

Lilith a horoszkópon belül mindig az egyén belső vadságáról, természetes viselkedési módjáról szól. Megmutatja, mennyire mer valaki ösztönös lenni, vagy éppen mennyire fojtja el ezeket a társadalmilag elvárt viselkedési minták hatására. Így valójában az önmagunkkal való belső béke lehetőségét is megmutatja. 

Kiváló asztrológusok vélik úgy, hogy eddig megvoltunk Lilith nélkül is, akkor nincs is értelme a továbbiakban sem vele foglalkozni. 

Én úgy tapasztalom, hogy különösen nagy jelentőséget kap minden egyes esetben, amikor valakinek különleges nevelési igényű gyermeke született (így annál is, akinek ez várható!), illetve magukban az SNI gyermekekben is lényeges helyzetet foglal el. Így előrejelzésre éppúgy használhatjuk ezeket az információkat, mint a közelgő nehézségre való felkészülésre, de leginkább érdemes tanításait megfogadva ELKERÜLNI a lehetséges negatív megnyivlánulásokat.

Értsd itt azt, hogy ha valaki felvállalja egy 5-ös házas Lilith quadráttal a saját ösztönös vágyait a szexben, nem lesz szüksége egy beteg gyermek világrahozatalára a szükséges lecke megtanulásához! 

Különösen így van ez, ha külső bolygók kapcsolódnak Lilith-el . Nézzük sorra, mely állás, milyen téren kívánja meg tőlünk az őszinte önismeretet és önmagunk felvállalását!

Lilith Chiron fényszögkapcsolatok

A Lilith és a Chiron az ember energiaantennáját a természettel való együttélési igénnyel lépteti kapcsolatba.
Azt az ősi igényt támasztja fel, hogy együtt éljünk a természettel. Nagymértékű érzelmi reakciót vált ki az egyénből vészhelyzet észlelésekor. Amire szükség van, az az, hogy minden egyes lehetséges módon fejezze ki magát, merje kiélni önmaga ösztöneit és érzelmeit. Eközben az egyén merjen bízni önmagában, ösztöneiben és testében egyaránt.

Uranusz és Lilith

Ezek a kapcsolatok azt az igényt hozzák, hogy az egyén szabad és ösztönösen vad lehessen. A “Ne zárj be engem” találkozik a “Ne lépj át rajtam” eszméjével. Az Uránusz egyedisége képes megtanítani Lilithet, hogy hagyja hátra a számára nem előnyös helyzeteket. Eközben Lilith megtanítja Uranuszt, hogy ne zárkózzon be az ember elméjébe. Itt nagyon fontos a tudatos odafigyelés, mivel a túlzott mértékű szabadság és tárgyiasság az elme és a test kapcsolatának megszakadását okozza. A test és a lélek kapcsolatának megszakadása pedig őrültséghez vezethet, különösen negatív fényszögkapcsolatok esetén!

Neptunusz Lilith fényszögkapcsolatok

A Neptusz és a Lilith az önátadás és a belső vadság közötti kapcsolat lehetőségét mutatja meg. A természettel való kapcsolatfenntartás a legfőbb eszköze minden egyes archetípusnak. Az ilyen fényszögkapcsolattal rendelkező embereknek egyszerűen muszáj kimenni a természetbe, megölelni egy fát, és az állatok illetve a vadon minden egyes aspektusával egyesülni. Ezeken a tevékenységeken keresztül rengeteg olyan infóhoz jut a személy, ami segít neki felfogni, hogy VAN, és egy testben, fizikai síkon létezik.

Plútó és Lilith kapcsolatok

Ezek a kapcsoltok arról szólnak, hogy az egyén megpróbálja kideríteni, kinek és mikor kell erősnek lennie. Az egyénen belül a Plútónak őszinteségre és igazságra van szüksége, Lilithnek pedig autonómiára, egyenjogúságra és tiszteletre. Plútó tanulhat arról, hogy megbecsülje a természetes világ múló ritmusait, miközben Lilith tanulhat Plútótól, hogy maradjon a fegyvereknél, amikor az elszántság és a tettlegesség szükséges. Mindketten erőteljesen és a maguk teljességében tudnak megnyilvánulni, ha a személyben fellelhető ösztönösséget felismerik és elismerik.

Ascendens – Descendens és Lilith fényszögkapcsolatok

Ezek a Lilith fényszögek azt mutatják meg, amik a Lilith által jelzett minden témát adják az egyénnek. Erről itt olvashatsz bővebben.
Az ilyen ember, ha bízik saját magában, könnyen megnyit másokat, és ráveszi őket, bízzanak önmagukban és az ösztöneikben. Ez az ember, amíg nem bízik saját ösztöneiben vagy nem nyílik meg önmagának, addig a párkapcsolatában hajlamos a nehézségek elől elmenekülni. Ha ez rendszeres mintázattá válik, akkor ellenőrizni kell, hogyan választja ki a társait és miért. (nárcizmus, kapcsolatfüggőség merülhet fel!!!)

MC-IC tengely és Lilith kapcsolatok

A Lilith fényszög itt az ösztönösség és vadság megbecsülésének igényét hozza el az otthoni és munkahelyi környezetben. Mélyről jövő, öszötönös, nyers és szűretlen bölcsességnek kellene előtérbe kerülnie a munkaválasztásnál, ahogy a családi és biztonsági és bizalmi helyzetek kezelésénél is. A munkahelyi és az otthoni kapcsolatok előhozhatnak Lilith tulajdonságokat. Ezekről bővebben itt olvashatsz.
Az ilyen fényszöggel élőknek muszáj elhinniük önmagukról, hogy az egyensúly megteremtéséhez megfelelő döntést hozzák, bármi is történjék.

Felszálló és Leszálló Holdcsomópontok és Lilith fényszögek

Ezek a fényszögkapcsolatok megmutatják, hogy az embereknek nehéz megteremteniük a természetes vadsággal az egészséges kapcsolatukat. Le kell vedleniük a kultúrális címkéket, amik ráragadnak azokra, akik megélik Lilith történeteit, és betekintést szereznek az emberekben rejlő igazságokba: valójában mind “csak” kibővítései vagyunk a természetes világnak. Mind hordozzuk ennek az irányíthatatlan energiáit, s mindannyiunknak el kell fogadni, hogy kik is vagyunk valójában.

Ha nem tudod, hogy a Te vagy gyermeked horoszkópjában hol áll a Lilith, ha kíváncsi vagy, vajon egy családi betegség -átok folytatódhat-e elkövetkezendő gyermekeid életében, akkor írj nekem. Néhány gondolat erejéig teljesen ingyenesen nyújtom szolgáltatásomat. Ha teljes elemzést szeretnél, ezekről itt találsz leírást. 

Sok szeretettel kívánok őszinte, tudatosan ösztönös életet neked:

Derita mNemos

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük