Megváltoztathatatlan – a legidegesítőbb tulajdonságok

Elfogadni a megváltoztathatatlant – a zodiákus jelek legidegesítőbb tulajdonságai

A fenti kavicskép Harmath Beáta alkotása

Közel 49 éve figyelem az embereket. Sokan azt hiszik, és azzal áltatják magukat, majd ők megváltoztatják azt, akit szeretnek! Pedig, amikor igazán szeretünk, akkor szerethető a megváltoztathatatlan is.

Nos, kezdjük ott, hogy soha senki senkit nem képes megváltoztatni! Sajnálom, ha emiatt most útálsz és inkább nem is olvasol tovább. Ez az igazság.
A szülők is inkább a családi mintákkal alakítják gyermekeiket. Alig tudnak valamit formálni rajtuk, és azt is az általuk megélt érzelmi mintázatok átadása által. Tudatos odafigyeléssel, szép szavakkal vagy éppen durvasággal alig változtatunk rajtuk, azt is inkább csak 3 éves kor alatt. Addigra gyakorlatilag “kész” a gyermek, agyában kialakulnak azok az alapok, amiket aztán tovább lehet finomítani.

Akit társadul választasz, ott nagyon kell figyelni, hiszen a jelek már ott vannak a legelső chatelés vagy randi alkalmával is! Főleg a férfiak őszinték, és általában egyenesen megmondják, mit is akarnak. A nőkkel nehezebb, hiszen mi jobban el tudjuk rejteni valódi érzelmeinket, a nagyobb elfogadás és tetszetősség elérése kedvéért. Nem arról van szó, hogy manipulálni akarnák a nők a többieket, hanem inkább az az igazság, hogy mi szoktunk inkább alkalmazkodni, s szívesen kipróbáljuk magunkat a beszélgetőtársunk világában. Előtérbe tudjuk helyezni több oldalunkat is, attól függően, hogy adott beszélgetőpartnerrel hogyan megy jobban a kommunikáció.

Tehát, mik azok az első jelek, amikkel az együtt töltött évek során mindig számolnod kell, mert megváltoztathatatlan az egyes zodiákusjelek életében?

Érdemes ellenük küzdened? Nem. De elfogadhatod a megváltoztathatatlant. Ha el tudod fogadni, valóban szereted azt a másikat, a negatív tulajdonságaival együtt!

Kos

Egocentrikus és önző. Nem, a TE kedvedért sem fog odaadóan figyelmessé válni, és mindig a saját érdeke szerint fogja alakítani a dolgokat. Ugyanakkor mindig számíthatsz őszinteségére! Ez utánozhatatlanul nagy előnye!

Bika

Anyagias, és gyakorlatias. Nagyon bosszantó, és nagyon figyelemreméltó tud lenni, ahogyan kuporgatja a megszerzett vagyonát. Azt mondja, a családjáért dolgozik, de csak az általa fontosnak tartott dolgokra fogja elkölteni, amit kemény munkával megszerzett! Te is csak akkor fogsz ebből kapni, ha azt kiérdemelted!

Ikrek

Állandó mozgásban van, folyamatosan igényli az újabb és újabb kapcsolatokat. Attól, hogy a társa lettél egy Ikreknek, még biztos lehetsz abban, hogy további 10-100 emberrel fog naponta chatelni! Nem, nincs az az ember, akinek a kedvéért feladná az újabb ismerősök által beszerezhető újabb információk megszerzésének lehetőségét!

Rák

Mániákusan gondoskodó és gyermekcentrikus. A Rák akkor is gondoskodik rólad, ha nem akarod. Rád erőlteti elveit, s ha nem fogadod el azokat, megsértődik. Bármennyire is szerelmes valakibe, ha az gyermekére valami rosszat szól, már nem lehet a családja tagja. Senki kedvéért nem fogja megbántani vagy háttérbe szorítani gyermekét!

Oroszlán

Legfőbb kincse a méltósága, legnagyobb büszkesége ő maga! Egocentrikussága másabb, mint a Kosé, de jobb, ha tudod, nála fontosabb egyén nem létezik a Földön! Ő a kezdet és a vég. Mindig tiszteletten bánj vele, ha nem akarod, hogy lesöpörjön a Föld színéről!

Szűz

Kritikus és akadékoskodó. Mindig mindent meg akar érteni. Mindig mindent addig kérdez, amíg minden részletet alaposan meg nem ismer. Ha valahol hibát vagy helytelen viselkedést fedez fel, azt nem fogja elrejteni előled! Pontosan tudni fogod, hogy hol követtél el hibát és mit kellett volna még jobban csinálnod, akkor is, ha éppen a tőled telhető legjobban tetted a dolgodat. Soha nem lesz teljesen elégedett!


Harmath Beáta alkotása

Mérleg

Mindene az életművészet. Az élet és a művészet is. Folyamatosan keresi a boldogságot, és aki ennek útjába áll, az csakis TE lehetsz! Jobb, ha nem kritizálod a boldogságkeresésének módjait. A gyakorlatias dolgokat pedig inkább végezd el, ha hiányolod az elvégzett munkát a mindennapokban.

Skorpió

Kíméletlen és zárkózott. Ahogy idősödik, egyre keményebb és zárkózottabb. Ráadásul egyre többet alszik. Az intimitást egyre nehezebb megélni vele zárkózottsága és folyamatosan növekvő rejtett agressziója miatt.

Nyilas

Az elvek és az újabb és újabb hitrendszerek rabja. A Nyilas elfogadja, ha te nem követed hitét. De őt hiába akarod meggyőzni arról, hogy az ég kék, ha ő fehérnek látja. Érzelmi alapokon hisz, vagyis az észérvek alig érnek valamit. Jobb, ha engeded, hadd tapasztalja meg, milyen buktatói vannak legújabb hitének 🙁

Bak

Konok és kitartó. Fiatalon még ambíciózusnak mondhatjuk, de ahogy idősödik, egyre esztelenebbül ragaszkodik céljai eléréséhez. Egyre elkeseredettebben, és egyre megingathatatlanabbuk megy céljai felé. Ez csak akkor baj, ha teljességgel értelmetlen célért küzd. Tehát, ha társadul akarsz egy Bakot, akkor szeresd a céljait is. Mindvégig elkíséri kapcsolatotokat az!

Vízöntő

A beakadt elvek és csakazértis megcsinálom, de el sem kezdem – játszmák… A Vízöntő egy nagy álmodozó. Kitalál valamit, amiben várja, vagy inkább elvárja támogatásodat. Ha nem támogatod, rád fogja fogni, miért is nem állt neki. Ha támogatod, van esélyed elnyerni a legjobb partner címet, miközben végignézheted kedvesed újabb és újabb sikertelen, vagy el sem kezdett ötleteinek hanyatlását.

Halak

Segítenék, de … A Halak szívesen feláldozná magát mások boldogságáért. Szívesen adna, ha lenne. Szívesen tenne, ha merne. Mindig figyeli a világ eseményeit, hol Afrikába menne házat építeni vagy Hollandiába gátat emelni, vagy a szomszédba adna adományokat…De igazából nagyon ritkán áll neki és ténylegesen ritkán tesz valamit. Az érzelmi indíttatás van inkább csak benne. Engedd, hadd sajnáljon másokat, úgyis kicsi az esélye, hogy tényleg elutazik segíteni, vagy mindeneteket odaadja egy szegény családnak.

Sose mondj el semmit ezerszer egy gyereknek! Inkább ne mondj semmit, és leld örömödet benne úgy, ahogy van!

Éppen ez a szeretet egyik legegyszerűbb meghatározása: örülni a másiknak úgy, ahogy ő van.

(Feldmár András)


Kavicsképet rendelhetsz a képre kattintva

Ha a fenti megváltoztathatatlan tulajdonságokat nem akarod bevállalni, akkor inkább keress egy másik partnert!

Kitartást és sok szeretetet kívánok Neked: Derita mNemos

Ha tudni akarod, honnan meríthetsz önbizalmat magadból, akkor itt olvasd el, miben vagy igazán jó!

A megfelelő sport a Kos, Bika és Ikrek embereknek itt olvasható.

Az Ideális sport és táplálkozás a Rák, Oroszlán és Szűz jelűeknek itt található.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük