EMOST biofeedback kezelés a harmóniát állítja vissza

EMOST biofeedback kezelés a szervezet harmóniáját állítja vissza

MITŐL FORRADALMIAN ÚJ AZ EMOST?

Az EMOST rövidítés angolból (Electro- Magnetic Own Signal Therapy) van, jelentése elektromágneses saját jel kezelés.
Hogy érthetőbb legyen, mitől saját jel a módszer. Hasonlóan, mint a lelki módszereknél (hipnózis, kineziológia, családállítás, stb.) ezek ugye mindig rólad szólnak, saját dolgaidat oldod. Nos, az EMOST berendezésnél is ez van, mindenkinek a saját bőréről érzékelt saját agyi és szervezete jeleivel dolgozunk. A bőrödről felvett saját jeleidet módosítjuk és a javított egészséges jeleket visszaadjuk (feedback).

Tehát, szemben a gyógyszeres kezelésekkel, az EMOST minden esetben egyénre szabott módon segíti a szervezet problémás elváltozásainak helyreállítását, mivel az alany (a TE szervezeted jeleit) saját bioelektromágneses jeleit használja. A speciális érzékelők a bőrön vannak elhelyezve, ezek veszik fel a szervezet jeleit és sugározzák vissza a javított egészséges jeleket. A bőröd reprezentálja a tudatos és nem tudatos érzelmeidet, agyi folyamatokat, amelyek a bőr sejtjeinek komplex biokémiai, bioelektromos, és bioelektromágneses mintákban is megjelennek. A bőr is kommunikál az agyunkkal, reprezentálja az agyi jeleket és a különféle szerveink jeleit is. Továbbá az immunsejtek érési folyamatainak egy része is a bőrben zajlik.

Valójában a szervezetet tanítjuk meg gyógyulni, úgy hogy az alany szervezete emlékezzen optimális és egészséges működési állapot értékeire. Szemben a gyógyszeres kezelésekkel, nincs mellékhatása, mert a szervezetről felvett jeleket az EMOST csak ott korrigálja személyre szabottan, ahol a normálistól eltérő értékeket érzékeli. Valamint olyan finom összetett jelekkel működik, ami nem okoz semmilyen károsodást, abszolút fájdalommentes. A sok évtizedes tapasztalat alapján kialakított programok a berendezést egyszerűen kezelhetővé és használtatóvá tették. A módszer gyakorlatilag a legtöbb kóros állapot esetén hatásos, mivel nem úgy működik, mint az egyéb mágneses, elektromágneses berendezések, hanem az személy szervezetének bioelektromágneses értékeit érzékeli és dolgozza fel.

Az EMOST módszer főbb hatásai a szabad-gyökös folyamatokon, az őssejt képzésen és idegrendszeren kifejtett folyamatokon át hatnak. Az EMOST módszer a különféle őssejtek aktiválásán keresztül az idegrendszer regenerálódását és kommunikációját aktiválja, ami az egész szervezetet érinti. Így adott kóros állapotban nem csak a célszerv, vagy elváltozás vesz részt az EMOST által indukált regenerálódási folyamatban, hanem mindig az egész szervezet is.

Szeretettel várlak benneteket EMOST kezelésekre az Eurocenternél

A tudományosan is kutatott EMOST berendezés főbb hatásai a szabad-gyökös folyamatokon, az őssejt képzésen és idegrendszeren kifejtett folyamatokon át hatnak.

EMOST eredmények ( a teljesség nélkül) a különféle kóros állapotok esetén:

• pszichikai stressz és idegrendszeri zavarok gyógyulása (gyakori depresszió, lethargia érzés, pánik)
• alvás minőség javulás (hyposomnia, hypersomnia)
• neuro-endokrin, hormonális és immunális állapot javulás
• hallás és látás javulása
• allergiás (laktóz, lisztérzékenység), ekcématikus kórok csökkenése, megszűnése
• gyermek pszichés (agresszió, dadogás, rémálom) és fizikális állapot javulás
• emésztés, gyomor és bélrendszeri kórok javulása (reflux, colitis ulcerosa, IBS, aranyér)
• bőr és bőrfelszíni kórok javulása (dermatitis)

• szívműködés javulás (főként pszichés, neurotikus behatás esetén, arithmia, extrasystole)
• inkontinencia enyhülése, gyógyulása
• libidó fokozása
• menopauza tüneteinek jelentős javulása
• krónikus prosztata görcs oldódása, megszűnése
• légzési zavarok gyógyulása (krónikus légszomj, asthma bronchiale)
• fogantatás képesség javulás
• fájdalom és amputációt követő fantomfájdalom csökkenés, megszűnés
• sérülés- és sebgyógyulás fokozódása

Kezelésre jelentkezni IDE KATTINTVA privát üzenetben lehet! 

Tegyünk egészségedért együtt!

professzor Bókkon István

Szívesen ajánlom figyelmedbe rovatomat, ahol számos írásomat megtalálhatod egészség, ezoteria, tudomány és más témakörökben is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük