Asztrológiai időjárás előrejelzés 2020. első felére

Időjárás előrejelzés: jóslás vagy tudomány?

A meteorológusok nagy része valószínűleg a haját tépi cikkem láttán. Ugyanakkor kénytelenek lesznek elismerni, hogy pontosságban mérföldekkel felülmúlják az én elemzési képességemet, tendenciában jobb tud lenni az asztrológia egy bizonyos időszakban, főleg, több évre előre figyelve az eseményeket. Az időjárás előrejelzéshez az elmúlt száz év adatait tudjuk használni a meteorológiában, erről a weboldalról kikereshetitek a kérdéses év adott napjának jellemzőit. 

Az asztrológiai időjárás előrejelzéshez pedig az asztrológiai szimbólumrendszer több ezer éves hátterével állhatunk neki. Ez nem verseny, legokosabb az, ha a két vizsgálati módszert legjobb tudásunk szerint egyidejűleg használjuk fel. A meteorológia egy hobby számomra, lényegesen csekélyebb tudásanyaggal rendelkezem benne, mint az asztrológiai szimbólumrendszer kapcsán. 

            Nos, nézzük, mit hasznosíthatunk ma is            II. Ramszesz (i. e. 1302 k. – i. e. 1213) csillagjósainak tudományából!

Miért gondolom, hogy működik az asztrológiai időjárás előrejelzés?

2001-ben volt alkalmam közel egy éven át egy utazási portálnak időjárás előrejelzéseket készíteni. Az éves, havi kiválóan működött, ugyanakkor be kell vallanom, a napi előrejelzések rendre egy nap különbséggel valósultak meg! A napi előrejelzésnél a meteorológiai többször volt megfelelő, míg az én asztrológiai előrejelzésem egy napot csúszott sokszor. Azóta sem sikerült ezt feloldanom, talán nagyobb meteorológiai tudással pontosabb előrejelzést tudnék készíteni. Na, de erre már ott vannak a remek időjárás-előrejelző animációk, nincs értelme ezekkel asztrológiailag babrálni.

A tavalyi évi előrejelzésem sikerességét egyszerűen ellenőrizheted. Ebben a videóban ugyanis a legfőbb tendenciát említettem a Kos 0 összefüggésében 16.50. magasságában.

A fenti videóban beígért részletesebb elemzést itt és most olvashatod, ami egyben gyakorlási alkalmat is ad a 2020-as horoszkóphoz.

Ha az előző cikkemet olvastad az időjárás- előrejelzés alapjairól, akkor már jobban értheted az összefüggéseket. 

A lenti képeket egy ingyenes asztrológiai appal, az Aquarius2Go-val készítettem. Ennél jóval pontosabb lehet egy asztali gépes program, de a célnak jelenleg ez is tökéletesen megfelel. 

PSX_20191229_171823
Kardinális ascendens: 6 hónapig érvényes előrejelzés / Szilárd jelben lévő ascendens: 1 évre vonatkozó előrejelzés / Változó jelben lévő ascendens: 3 hónapig érvényes előrejelzés

2019. 03.20. 23.00 Budapest

A bal oldali ábrán láthatod, hogy az acendens a Skorpióban van, az ura a Mars a Bikában.  Az előrejelzésünk várhatólag egész évben érvényes lesz. (Márciustól márciusig)

A jelek pontszáma szerint a Föld kapott 7 pontot, és a Változó 6-ot. Eszerint egy hűvösebb, mégis változékony alaphangulatot kapott az időjárásunk. 

A Skorpió ascendensre a Holdcsomópont vet(ne) fényszöget, ha volna sugárzása. Jelen esetben ez annyit jelent, hogy a klímaváltozással kapcsolatos karmikus adósságunkat ebben az évben hangoztatták eddig a legerősebben. (ENSZ klímacsúcs 2019.09.23.)

Ezen kívül a Nap a Kosból vet 120 fokos fényszöget és a Vénusz a Vízöntőből. A Mars a VII. ház csúcsán 23 fokról vet viszonylag tág fényszöget az ascendensre. Ennek, az I. házas Jupiternek és a Nap fényszögének köszönhettük, hogy a múlt, igen esős nyáron nem fagytunk meg, és volt 3-4 alkalommal pár forró napunk.  

Ugyanakkor a Hold a Szűzből fokozta az eső mennyiségét, kellemetlenül változékonnyá téve az egész évet. 

Furcsán hathat, de az I. ház végi Jupiter számomra azt üzente: Végül minden évszak a helyére kerül. Ha visszagondoltok, elhúzódott a tavasz éppúgy, ahogy a nyár és a tél is. Minden később kezdődött a megszokottnál, és még szeptemberben is nyári melegnek örvendhettünk.

A bő termést a Szűz X.házban álló Hold elő kívánta segíteni, a Szaturnusz visszafogta az áradó vízmennyiséget épp annyira, hogy az jó termést adjon.  Az, hogy ehhez képest mi mennyibe kerül, igazán nem a bolygókon múlik…

Időjárás előrejelzés a Tavaszpontig

A “normál ” tél is elérkezik, de pont úgy, mint az eddigi évszakok 2019. márciusa óta, ez is el fog húzódni. Hosszan elnyúló, hűvös télre számíthatunk. Ebben a szezonban kimaradnak az igazán nagy hidegek, ha lesz is -15 alatti hőmérséklet, az csak rövid ideig, és napközben érezhetően felmelegszik. 

A továbbiakban egyre változékonyabbá válik az idő, jellegzetesebbé válnak a déli és keleti szelek.

(Az asztrológiai időjárás előrejelzés tendenciák jelzéséhez alkalmas leginkább. Ez azt jelenti, hogy a megszokotthoz/átlagoshoz képest milyen jellegű lesz a következő időszak)

Hamarosan folytatom a 2020-as előrejelzéssel!

Addig is kérlek, olvasd el az előző cikket, ami az időjárással kapcsolatos asztrológiai alapokat mutatja be.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük