Szatírok a neten – bárhol, bármikor elérhető szex

12 éves lehettem, amikor barátnőmmel a VII. kerületi iskolánk előtt egyik délután leszólított minket egy úr. Kalapos, szakállas fazon volt, szürke ballonkabátban. Az időt kérdezte tőlünk. Nem volt óránk, és ezt a tőlünk megszokott, vihorászós stílusunkban közöltük is vele. Nem voltunk hajlandóak tudomást venni arról a döglött angolnáról, amit a kabátja alatt tartott. Ha erre hajlandóak lettünk volna, akkor hangos hahotával gúnyoltuk volna ki, amiért pucér a kabát alatt, és azt hiszi, ilyen undormánnyal ki bír zökkenteni egy folyamatosan heherésző 12 évest a maga kis világából 🙂

Manapság ezt másként csinálják. Tudom, én magam szabadítottam magamra a Démont…
Még meg sem jelent az Asztroangyal válaszol – SZEXtrológia felsőfokon párkapcsolati videó – sorozatunk első része. A behirdetéstől kezdve napi szinten 40-50 ember jelöl be. A gyanúsakat eleve elutasítom. Még így is sikerült néhány érdekes alakba botlanom…

Van, aki köszön, és kedvesen felajánlja a szolgálatait. Hát, erre húzom a szemöldököm, és közlöm a koromat, gyermekeim számát és hogy 27 éve vagyok házas. Köszönöm, pont elég pasi van az életemben… Sokan ezt megköszönik, majd távoznak. Azt mondom, ez a stílus még belefér a mai aberrált világunkba. Ha akarok adhatok húst húsért, ha nem, nem. De van választásom, és nem erőszakos az ajánlat.

Kicsit jobban húzogatom a szemöldököm, mikor tovább megy. Hogy, de igen, szereti az idősebb testet…vagy annál jobb, legalább nem ragadok rá… vagy majd segít nekem kellemesebbé tenni az unalmas hétköznapjaimat…

De a legrosszabb a következő:
A meghirdetés utáni 2 hét alatt több, mint 700 ember jelölt be. Ennek a rengeteg embernek csak visszaköszönni sem volt mindig időm…DE akiről itt szólok, az az esetek 1 %-a, ami szerintem túl sok! 700 emberből nem volt mind férfi, és voltak páros néven jelen lévők is. Aki idegen nevű volt, vagy kifejezetten szexuális indíttatású profilképpel jelentkezett, vagy konkrétan ilyen névvel, mint Dugó Dani és társai, azokat eleve elutasítottam. Tehát, az 1 % a “viszonylag” normális kinézetűek közül, megdöbbentően sok!

Ezek közül egy sem köszönt. 2 azonnal valami álló farkat nyomott fotón a Messengeren az arcomba, 6 pedig felhívott, és köszönés nélkül azt akarta, hogy nézzem, vagy mutatta, hogy élvez el. Nem győztem letiltani őket…

SZERINTETEK is TÉNYLEG ENNYIRE TRAGIKUS A HELYZET?
MI VAN VELETEK, DRÁGA PASIK!

Anyátok él még? Apátok adjon már helyettem egy óriási taslit ezért a kulturálatlan viselkedésért!!!
Hogy nevelhetett ilyenre Titeket?!

ANYÁK! FIGYELMEZTESSÉTEK LÁNYAITOKAT! Valamit találjatok ki, hogy lehet a saját gyermeketeket az ilyen aberrált őrültek tolakodásától megvédeni! Nem egyszerű, főleg, ha ő maga is érdeklődik a helyzet iránt!

Azt javaslom, hogy aki nem akar ilyen helyzetbe kerülni, az:
1. ne engedje, hogy ismerősnek jelöljék idegenek
2. ha pedig mégis ilyen üzeneteket kap, természetesen le kell tiltani az illetőt
3. a legjobb megjegyezni, ki volt ez a virtuális szatír, és az általa ismert emberektől sem szabad elfogadni az üzeneteket, és ismerősöket.

A net és a közösségi oldalak nem kerülhetőek el. Mindennapjaink részévé váltak. Én is ügyeim nagy részét ilyeneken intézem.
Néhány undorító betolakodó miatt nem vagyok hajlandó elzárkózni a valóban segítséget kérőktől.

De gyermekeinknek nem kell ezt elviselnie!
Beszéljetek erről a jelenségről, már akár 9-10 éves korú lányaitokkal és fiaitokkal is.
Ne küldjenek meztelen képeket senkinek, és ha ilyenre akarja valaki rávenni őket, akkor pedig legyetek olyan jóban a gyerekkel, hogy el merje mondani, merjen a szüleitől segítséget kérni!

EZ tényleg nevelés kérdése!

Nagyobb gyermekeitekkel is beszéljetek. Még sokszor az állandónak tűnő partner sem annyira biztos pont az életünkben, hogy intim képeket oszthassunk meg vele.

Ugyanakkor van néhány kulturált csoport, ahol párkapcsolatról, szerelemről, szexualitásról lehet tanulni és őszintén beszélgetni.
Nézzetek be hozzánk, a Párkapcsolati SZEXtrológia és a Boldogság és Szenvedély csoportokba. Ide csak a kérdések megválaszolása után veszünk fel valakit, és azonnal töröljük, ha illetlenül viselkedik!
Ez a biztosítéka, hogy tiszta közösség maradhatunk.

Ajánlom figyelmedbe Valentin napi játékunkat, amit itt érsz el. Jelentkezési határidő: 2019.02.16.12.00

Mészárosné Kis Edit / Derita
Asztroangyal válaszol – Szextrológia felsőfokon

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük