SZIVÁRVÁNYTEST A TUDATTECHNOLÓGIA szerint

SZIVÁRVÁNYTEST A TUDATTECHNOLÓGIA TÁLALÁSÁBAN

Avagy a Tudattechnológia leírásrendszere hogyan kapcsolódik a tantrikus tanok rendszerével.

Szivárványtest :

Az Akasha morfikus rezonanciatere. A holografikus mátrix, mely a tantrikus tanításokban az öt doménként ismert. Minden lény alapja a morfikus rezonanciatér, egyenrangú de eltérő rezgésfrekvenciájú, elhomályosult megnyilvánulásában érzelmi energia mátrixa.

Az egységtérben tiszta szinten, ugyanezek különböző minőségei a természetes létállapotunknak. Ennek neve öt dhjáni Buddha, vagy az öt bölcsesség Buddha családja. Minden domén további három fokozatosan sűrűsödő rezgésteret tart fenn.

Ezek közül az

1. a lényegtér,

2. a második a természettér és

3. a megnyilvánulástér önkéntelen együttérzésében.

Ezek elhomályosult verziói

  •  a fizikai szféra,
  • az energetikai szféra és
  • a pszichikai szféra.

A domének kapcsolódnak az öt elem minőségeivel, így mindegyik egy-egy eltérő elemmel párosul a megnyilvánulásuk pillanatában.

Amikor valaki eléri a szivárványtest jelenségét, a domének elhomályosulása átvált annak tiszta szintjére, eloldódik az öt elemlényegtől (aminek látványos felolvadása a fizikailag is tapasztalható szivárvány fényhatás) és a szétterjedő elemek, a még fel nem tisztított formák építésére újrahasznosulnak. Lényegükben az egységtér alkotói, de sosincs más feladatuk, mint a megnyilvánult tapasztalástér két állapotát táplálni. Vagy a tiszta nirvána birodalmi képzet létét, vagy a tisztátalan szamszárikus elhomályosult képzet létét.

A testképzetétől felszabadult tudatosságlényeg nem tér sehova, mert az újrafelismert állapotában sosem mozdult ki sehonnan.

Pusztán felismerése hatására annyira fellazul az öt elemi kötés, hogy karmája kimerül és nem szolgálja többé a feltételekhez kötött létezést. Ekkor az önkéntelen áramlásba oldódva a még visszamaradt lények segítő spontán együttérzéssugárzásává válik. Ezáltal karma működés nélkül teljesíti alapvető természetét.

Tisztelettel: Szenge

További tudattechnológiai írásaimat itt olvashatod a linkre kattintva.

Ajánlom figyelmedbe a tudatos álmodás/álomtér videómat is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük