Magyarok Istenéről néhány gondolat

Külön istene lenne a magyaroknak? 

Gondolatok a magyarok Istenéről

A magyarok Istenéről dióhéjban, ha már a Mag-yarság megerősödése és összefogása az egyetlen lehetőség, hogy Magyarország újra erős ‘vár” lehessen.

Anno mikor még nem létezett a zsidó/judaista monista intézmény, az izraeliták, a héberek törzsi nép voltak. Erős politeisztikus (többistenhívő nézet) hitrendszerrel, melyben a saját választott uralkodó Istenük (egy szellemlény, nem a teremtő egy istenkép) alá tagozódtak be. Ez a héber Isten-féle, amit Mózes megismertetett velük a Jahve nevű szellem volt. Ezzel a szellemmel alakítottak szövetséget, erről szólt az Ószövetségként velünk megismertetett Bibliai irattömeg. Figyeljük meg, hogy mivel tudatában vannak törzsi Istenüknek, ez a hit és tudás összetartja őket.

A magyarok szintén törzsi népek voltak, és volt és VAN a héberekhez hasonlóan külön védelmező Istene (védőszelleme, nem a teremtő Egy istenkép). Ennek az Istennek, a magyarok Istenének neve

a harcos Mátün Isten

A történelem folyamán más népek, a saját összetartó Isteneik hatalmának tudatában, megpróbálták, és sajnos sikeresen meg is tették, elfelejttettni a magyarokkal a mi népünk nemzeti összetartó Istenének létét. Pedig a mai napig érezhetően Ő sosem mondott le Rólunk. Ő olyan mint a tibeti Dralha (személyvédő szellem), vagy ling Geszar a nagy harcos (igazság védő szellem), ki tűzön vízen át védi az övéit. Ősi Turul lelke átsugárzik minden Magyar szívén. Ideje visszatalálni Mátün-höz a Magyarok ősi összetartó Istenéhez, védőszelleméhez.

/Forrásmű amiből gondolataim felmerültek s összeálltak: Helmuth Von Glasenapp művei/

Harangozó Viktor Szenge

Ez is érdekelhet:

Szenge által ajánlott zenék

Rezgésszint – emelés a mindennapokban

Önmagunk szeretete és ennek hatása szexuális kapcsolatunkra

Az élet élvezetére való tudatos törekvés

Öröklött családi minták , és amit kezdhetünk velük

Traumaismétlés az unokában, kicsit más formában, mint az eredeti

A hiba a múltból érkezik – mindenki magát keresi

Apám-anyám engejd szeretni – az Öidipusz és az Elektra komplexus

Emberlelkek

Mindenki mélyedjen el a saját hitében, mert ott a megváltás

Illúzió vagy valóság – ki dönti el, melyik az igaz?

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.