Szakrális geometria, mindenhol, körülöttem

Szakrális geometria, mindenhol, körülöttem

Anno egy egész vaskos füzetet teleszerkesztettem a szakrális geometria formáival. Akkor döbbentem rá, hogy a köröttem, a nem ember alkotta, hanem a természetesen kialakuló (élő/élettelen) tárgyak formáihoz kapcsolódtam. Olyan megértések jöttek létre az elmémben, ami bizonyossá tette számomra, hogy akik channeling, úgynevezett csatornákon keresztül kommunikálnak állítólagos szellemi lényekkel, azok akármikkel is beszélgetnek, de mivel beszélgetnek velük (elmébe korlátolt kommunikáció), így eleve nem jutnak ki az emberi elméből. Ugyanis aki elkezdi feltérképezni a szakrális minták világát, annak egy dolog bizonyossá válik:

Mivel minden kivétel nélkül, az ősi létforrásához kötött, hiszen onnan nyeri átmeneti formációját, így minden, kivétel nélkül kapcsolatban is van vele minden egyes pillanatban.

Így ha megfigyeljük a nem ember alkotta természet kommunikációját, akkor rájövünk, hogy az mélyen szimbolikus. Állandóan kommunikál az alkotórészei között egy olyan módon, amit csak a sámánok és a természetközeli népek értettek meg eddig, de a városi ember még nem. Bizonyossággal ki tudom mondani, hogy az emberi verbális kommunikáció, akár a fejében hallja valaki (channeling), akár belső monológként, akár egymással hallható módon kiejtve, alacsonyabb rendű (mivel emberi elme korlátozta), mint a szakrális geometria és a szimbolikus kommunikáció.

Ergo

a lét teremtő mechanizmusa, amit istennek neveznek egyesek, vagy a létforrásnak, nem magunkra hagyott bennünket, hanem banálisan rossz felől közelítünk a vele való kommunikációhoz.

Nem ember alkotta törvény rajzai. szakrális geometria, melynek megtervezése ismeretlen alkotó(k) műve.

Szavakkal, csak ugyanolyan tökéletlen lényekkel lehet beszélgetni, mint amilyenek mi, emberi formában levő korlátolt lények is vagyunk. A forráshoz meg kell tanulni a szimbológia nyelvét. Erre a legjobb lehetőség, ha megfigyeljük a természet alakzatait, amit bizonyítottan nem ember hozott létre. Az összes nagy vallás felhasználta az üzeneteiben a szimbólumokat. Aztán sajnos a hozzájuk társított magyarázatokat is. Maradjunk meg a szimbólumok tiszta nyers első pillanatánál, amikor még az adott szimbólum alakzat és mi nem képezünk különállóságot. Amikor, aki nézi és amit néz, az nem két külön dolog. Akkor a Létforrásunk közvetlenül kommunikál velünk. De soha ne várjuk, hogy szavakkal fogja tenni, mint az elborult vallási szekták hívői hiszik. A szakrális szimbólumok megfigyelése az első lépés, a Létforrásunkkal való valódi kommunikáció lehetőségéhez, az újrakapcsolódáshoz Ősten (a differenciálatlan Egész) hullámhosszába. 

 

Szenge

Ez is érdekelhet:

Az adok-kapok aránya az életünkben

Gyermeked Neked rajzol – érted, mi az üzenete?

Mi VAN akkor, ha a biztonság nem is létező dolog?

Szenge által ajánlott zenék

Rezgésszint – emelés a mindennapokban


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.