Transzgenerációs átokvírus – hogyan szabadulhatunk?

TRANSZGENERÁCIÓS ÁTOKVÍRUS

Megtörtént esetek

Már többször meséltem nektek, hogy a tudomány is igazolta már, hogy egerekben 2-3 generáción át, és pl. muslicában (gyorsan szaporodik, így sok generációt lehet megnézni) 14 generáción keresztül is öröklődött a stressz. Ezek nem tudatos folyamatok. Arról is írtam, hogy például barátok között jobban szinkronizálódik az agyi EGG mint nem barátok között, akik egymás mellett filmet néztek. Sőt arról is írtam, hogy messze lévő, izolált emberek közötti agyi EEG szinkronizálás, jelátvitelt, kb. 35 tudományos kísérleti cikk igazolta, bár ezt a témát nem szereti a hivatalos tudomány. Tehát létezik az agyak közötti, nem tudatos információátvitel. Vajon létezhet egy ilyen transzgenerációs agyi átvitel is?

Akkor kezdjük az esetet, ami pár hónapja történt egy családállításon, és magam is jelen voltam. Csak megjegyzem, hogy a családállításról szakdolgozatot is írtak már pl. az egyetemen, ahol tanítok, mint meghívott előadó.

XY megkeresett, hogy sok gond van a családjában, és említette, hogy eddig kb. 14 öngyilkosság volt az ősök között. Mondom magamban ez már olyan, mint egy vírus, mert ilyenről, még nem hallottam. Jó hogy a hajlam epigenetikusan öröklődik autizmusra, depresszióra, öngyilkosságra stb. , de ez nagyon nagy érték volt.

Kiderült, hogy az ükapa korából eredt ennek oka XY-nak, anyai ágon, kb. a 19 század vége felé. Egy nagyon gonosz, ugyanakkor valószínű mágikus ember az üknagyapát megátkozta. XY-nak az anyja ezt valahogy még férje (XY-nak apja) felé is közvetítette, mert ott is sok volt az öngyilkosság. XY szerencsére már nem adta át ezt férjének, de magában mindig érezte, valami nem stimmel vele se. Arról nem is beszélve, hogy családi rendszerében, gyerekek, rokonok stb., az utálat, rosszindulat uralkodott, azért is jött el. Az állítás után (eliminálva=megszüntetve az átok szavak erejét) arcán lehetett látni már a változást. Tipikus az, hogy mikor nagyon sikeres egy állítás, akkor az arc, az arcbőr feszessége megváltozik, fiatalodik az arc, sokszor láttam ezt saját szememmel. Hát ilyen is létezik, ha hisszük, ha nem. Tudományosan, kb. 80%-an magyarázható, a bekezdésben említettek kapcsán.

Prof. Bókkon István

Ajánlom figyelmedbe Igaz történetek rovatunk többi részét is!

Ez is érdekelhet:

Más formában öröklött trauma minta

Önmagunk szeretete és ennek hatása szexualitásunkra

Illúzió vagy valóság – Ki dönti el, melyik az igaz?

Önsajnálat – nem létezik ennél nagyobb ellenséged!

Minden nap energiahiánnyal küzdesz? Hogyan lehet ezen segíteni?

A jóléti társadalmak népessége csökken – vajon meddig folytatódhat ez még?

Szerelem és párkapcsolat rovat

Boldogtalanság

C.G.Jung, mint asztrológus és a családi háttér hatása a munkára

Az univerzum nem vallásos, sem az univerzumot formáló erők

Világvége jóslatok


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.