NYUGTALAN HOLTAK

MEGSZÁLLOTTSÁG ÉS LIDÉRC (DÉMON, ROSSZ SZELLEM) NYOMÁS

avagy miért teszem, amit nem is akarok

Nem kell elhinni, sőt áltudománynak is nevezhetitek, amikről írok picit. Viszont az a helyzet, hogy magam, mint tudós, valóban dolgozom és publikálok együtt nemezközileg is ismert kvantumbiofizikusokkal, akik kutatják a test nélküli tudat lehetőségét, bizonyítását. Valamint a halálközeli élmények kapcsán nívós újságban írt tudományos cikkem az egyik vezető cikk a mai napig, amit 16,868 kutató nézett meg és 2380-an le is töltötték.  Cikkemet itt találod, a linkre kattintva A lidérc jelensége természetes, hogy felborzolja az idegeket!

Csak egy érdekes eset kezdésnek, röviden. Lizának sikerült kialakítania egy valóban minden téren jól működő kapcsolatot, bár még nem élt együtt Károllyal. Mégis mindig valamilyen erő, amit maga se tudod megfogalmazni, nem engedte az elköteleződést. Néha más férfiak ágyában találta magát. A hipnózis során kiderült, hogy egyik őse, aki kurtizán volt Földközeli állapotban ragadt halála után, és bizony megtalálta Lizát, akit sokszor tudattalanul irányított. Millióféle eset és hatás lehet, nem csak depresszió, meg hasonlók, hogy nem találod önmagad.

A világhírű magyar agykutató, Freund Tamás professzor szerint: “Inkább azt tudom elképzelni, hogy, mint az anyag evolúciójának csúcsa, az emberi agy vált alkalmassá, hogy rajta keresztül a teremtő eredetű lélek meg tudjon nyilvánulni az anyagi világ és ami fontosabb, a többi lélek számára.” Okés de akkor lehet, hogy az agy egyszerre több lelket is be tud fogadni!!!! A cikkét itt olvashatod

Dr. Edith Fiore a miami egyetemen (University of Miami) szerezte doktorátust, klinikai pszichológiából. Miután részt vett az Esalen Institute önhipnózis csoportján, a hipnózis kezdte érdekelni, és elkezdte e módszert alkalmazni a gyógyításban is, és sok szász embert gyógyított meg a hipnózis segítségével, ahol a gondot a holt lelkek okozták. Sok évvel ezelőtt alig merték kiadni a könyvét magyarul a Nyugtalan Holtak címmel, nehogy pánikot keltsen. Hát nem keltett pánikot, nem igen foglalkoztak vele.

Dr. Edith Fiore írja: Annak ellenére, hogy a nyugati pszichológia és orvostudomány egészében véve elvetette ezt a lehetőséget, mint amely nem is érdemel komolyabb meggondolást, bizonyos kultúrákban az emberek évezredek óta hiszik, hogy mindez valóság. Betegeimmel abból a munkahipotézisből indulunk ki, hogy a személyiség túléli a test halálát.

Mikor a halott szellemek megszálltságáról igen röviden mesélek, nem mondom, hogy mindig erről van szó, de nagyon sok esetben a megoldás ott keresendő. Láttál már valakit, akinek néha hirtelen mintha más személyisége lenne? Vagy figyelted-e magad, hogy sokszor olyat teszel, amit nem is akarsz, vagy éppen nem tudod, mit akarsz, vagy sokfélét akarsz, nem is tudod ki vagy? Mintha valami irányítana, ami nem is te vagy. Ezek igen sokszor nem az agyi folyamotok rossz működéséből erednek, nincs is tünet, csak elcseszett életek. Pánik, depresszió, érthetetlen félelmek, mind származhat holt lelkektől, meghalt rokonod lelkeitől. Láttad már, hogy sok ember, aki iszik, nem csak berúg, de a személyisége is mintha megváltozna? Minél gyengébb a szervezeted, elméd, tudatalattid, annál inkább hozzád férkőznek a holtlelkek, entitások. Mély altatás, műtétek közben, gyakori lehet a megszállás. Vajon a lakásodban haltak-e meg emberek? Saját utam és önmagam keresése közben, eddig 4 esetben derült fény valamilyen holt lélek rám ragadására, hogy ilyen szépen fogalmazzak.

Tudom, ez nem vidám téma, viszont mikor egy pánik vagy depresszió megszűnik, akkor az a csodák napja.
Ha érdekel a könyv, itt online olvashatod

A megszállottság 10 leggyakoribb tünete

1. Alacsony energiaszint
2. Jellemváltozás vagy gyakori hangulatváltozások
3. Belső hang(ok) beszélnek
4. Drogfogyasztás, beleértve az alkoholt is
5. Lobbanékonyság, impulzív viselkedés
6. Memóriazavarok
7. Csökkent koncentrációs képesség
8. Hirtelen fellépő szorongás vagy depresszió
9. Hirtelen, minden nyilvánvaló ok nélkül fellépő testi problémák
10. A „Nyugtalan holtak” olvasásakor fellépő érzelmi és/vagy testi reakciók

Ez a könyv nem helyettesíti a szükséges orvosi, vagy pszichológiai kezelést. Betegeimnek mindig azt tanácsolom, hogy testi problémáikkal forduljanak szakorvoshoz. Ha valakinek érzelmi vagy elmeállapotával kapcsolatos problémái vannak, szakirányú segítségért forduljon pszichológushoz, vagy pszichiáterhez.

prof. Bókkon István

Ez is érdekelhet:

Miért teszem, amit nem is akarok – LIDÉRC

Miért teszem, amit nem is akarok – MEGSZÁLLOTTSÁG

Transzgenerációs átokvírus – hogyan szabadulhatunk?

A Mennyországba vezető út egy pap szerint

Az utolsó láncszem – avagy a dolgokat nem lehet siettetni a lélek világában

Halott itt ragadt lelkek hogyan működhetnek rajtad?

Share Button

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.