Beszélgessünk egy kicsit a magmegtartó orgazmus-ról!

Beszélgessünk egy kicsit a magmegtartó orgazmusról!

Ez az egyik kedvenc témám, mert ha egyetlen dolgot kéne kiemeljek, ami a legtöbbet adott hozzá a szexuális élményeinkhez, akkor az a magmegtartó orgazmus technikájának az elsajátítása volt!

Először is szeretnék tisztázni pár általános félreértést, mi az a magmegtartó orgazmus, és mi nem?

1. A magmegtartó orgazmus VALÓDI orgazmusélmény ejakuláció nélkül. Az élmény intenzitása az ejakulációs 80-100%-a, de az időtartama akár a SOKSZOROSA is lehet! Én több percig tudok orgazmusban maradni, de van aki ennél is hosszabban képes élvezni azt.
2. A csúcs előtt megállás, vagy más néven start-stop technika nagyon kellemes, de NEM orgazmus élmény. Az az alapja a magmegtartás elsajátításának, de innen még bőven van hová fejlődni.
3. A magmegtartó orgazmus nem helyettesíti az ejakulációsat, hanem kiegészíti azt. Egy szeretkezés alatt lehet több magmegtartó orgazmusod, de a végén ugyanúgy befejezheted ejakulációval a szexet. Nem kell lemondani az ejakulációról!

Önmagában a magmegtartó orgazmus elsajátítása megoldást ad rengeteg szexuális problémára. Kapásból megszünteti a korai magömlést. Jöjjön bármilyen hamar is az orgazmus, az ejakuláció visszatartásával elkerülhetővé válik az ingerelhetetlenségi szakasz és az erekció vesztés, így az aktus folytatható marad. Megoldást nyújt az erekciós problémák többségére is, mert javítja a kapcsolatot a férfi és a farka között, valamint az adott terület izmainak a tornáztatása mindenképpen javítja az erekciós képességeket is.

Játszunk egy kicsit, hogy jobban el tudd képzelni ezt a magmegtartós játékot! 
Gondolj úgy a szeretkezésre, mint egy lakomára! Amikor leültök, beszélgettek, nézegetitek az étlapot és rendeltek, az a szeretkezés előtti intimitás és ráhangolódás. Az előétel elfogyasztása az előjátéknak felel meg. Aztán jönnek a főfogások, mindegyik fogásra gondolj úgy, mint egy magmegtartó orgazmusra. Mindegyik egy összetett ízbomba, de mindegyik más és egyedi a maga nemében. Aztán a lakoma végére a desszert teszi fel a koronát, amire gondolj úgy, mint az ejakulációs orgazmusra. A desszert zárja le az étkezést és utána már tényleg nem kívánod a folytatást, csak iszol egy kávét és beszélgetsz a partnereddel, amit nevezzünk utójátéknak.

A férfiak 99%-a az előjáték (előétel) mellett csak a desszertet ismeri. Tudják, hogy édes, tudják, hogy finom, de el sem tudják képzelni, hogy mennyire jó lehet az előétel után még egy kis francia hagymaleves, aztán egy wellington bélszin a kétségtelenül finom somlói galuska előtt.

Idáig amolyan középhaladó voltam a magmegtartás világában, de egy ideje elértem azt a szintet, hogy megszavazom magamnak a haladó titulust is. Már képes vagyok több percig orgazmusban maradni és közben fenntartani egy lassú ütemes mozgást. Hogy miért jó ez egy nőnek? A legtöbb férfi tévesen azt gondolja, hogy elég csak egy merev farok, egy hosszú kitartás és az majd csodát fog tenni. Félnek a magas izgalmi szinttől, pedig az igazi csodát csak ott lehet okozni és ott lehet átélni. Van, aki annyira fél a magas izgalmi szinttől, hogy ha akar sem tud hamar elélvezni. Ha jó a kapcsolat és az összhang a pár két tagja között, akkor az egyikük magas izgalmi szintje a másikat is emelni fogja. Biztos jártál már úgy, hogy a partnered orgazmusa hirtelen beindította a tiédet is, nem? Na most képzeld el, ha a férfi percekig orgazmusban tud maradni és nem csak 10 másodpercig, mint egy ejakuláció alatt tudna, akkor az milyen élményt tud okozni a hölgypartnerének! 

A hely szűke miatt nem írok itt a pontos technikákról, hogyan kell megtanulni ezt az egészet, mindezt részletesen kifejtettem és ábrákkal illusztráltam már a könyvemben. 

Gilján János életmód-, párkapcsolati- és szexuál coach

Ez is érdekelhet:

SZER-ETET

Legyen békesség közöttetek

Egyszer csak megértitek, ez a lényeg

Szerelem és párkapcsolat rovat

Szexuális élet a gyermekvállalást követően

Mit tegyél, ha vágyadban minden más szerepel, csak a párod nem?

Jól nevelem a gyermekemet?

A babafejlesztés a szülőfejlesztéssel kezdődik

Cölibátus szindróma – amiért több felnőtt pelus fogy, mint gyerekre való

Prenatális emlékek – őszinte gyermeki megnyilatkozásos videó az ikerlelkéről!


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.