A jó szex a konyhában kezdődik

A jó szex a konyhában kezdődik!

A félreértések elkerülése végett a cikkem nem arról fog szólni, hogy milyen kajaköltemények után esik a legjobban a kedvesünkkel ágyba bújni, ennél sokkal földhözragadtabb gondolataim vannak arról, milyen a jó szex kiindulópontja.
A legtöbb férfi (de rengeteg nő is) megfeledkezik arról, hogy egy párkapcsolat csak akkor tud működőképes lenni hosszútávon, ha a terheket művészi bravúrossággal osztják meg egymás között a felek.

Sajnos szinte mindenki hajlamos a másikra mutogatni, hogy annak illene többet vállalnia a mindennapok terhei közül, pedig ez a pár közös feladata, nem lehet csak az egyikükre hárítani ezt a terhet. Mivel általában egyik-másik fél (általában a férfi) igyekszik kibújni a házimunkák terhe alól, ez bizony feszültséget generál és előbb-utóbb hazavágja a szerelmet is. Bármilyen banálisan is hangzik, a párunk szeretetéhez az is kell, hogy csökkentsük a vállát nyomó terheket. Véleményem szerint a jó szex legfontosabb alapfeltétele a pár két tagja között lángoló szerelem intenzív megléte, ami benzinként lobbantja fel a szexuális vágy tüzét is!

Innentől fogva a jó szexhez a legfőbb cél a szerelem ápolása, a szerelem ápolásához pedig elengedhetetlen a párunk támogatása. El lehet mosogatni, ki lehet takarítani, lehet foglalkozni a gyerekkel (ha van) és így tovább. Csak az a párkapcsolat lesz hosszútávon életképes, ahol a terhelések közel 50-50%-ban vannak elosztva a pár két tagja között.

Nem állítom, hogy önmagában ettől gigantikus orgazmusok és mindennapos szeretkezések jönnek el az életetekbe, de azt igen, hogy már önmagában ez javítani fogja a kapcsolatotok, így a szeretkezéseitek minőségét! Amennyiben az említett technika hatására bekövetkező kisebb sikerek pedig arra ösztönöznek, hogy még tovább építsétek a kapcsolatotokat, akkor rengeteg további tippet és trükköt találtok ehhez a könyvemben, amiről véleményeket, videókat, cikkeket itt találhattok.

Ne feledjétek, hogy mindig van lehetőség a fejlődésre és a romlásra egyaránt, az már csak a ti döntésetek, hogy a kettő közül melyik utat választjátok! 

Gilján János

A Boldogság és Szenvedély mindenkinek jár. Neked kell megtanulni működtetni ezt az életeben. Itt találhatsz hozzá segítséget.

Ez is érdekelhet:

Boldogság és Szenvedély az életem. Megmutatom, Te hogyan valósíthatod meg!

Boldogság és Szenvedély első előadás

Érdemes a férfiakkal érzelmekről, erotikáról, párkapcsolatról beszélgetni?

Intim torna a szexuális öröm fokozásáért – nőknek

A férfi multiorgazmus pozitív hatásai a párkapcsolatban

Mi kell az örömteli szexuális- és párkapcsolatokhoz?

NoFap őrület – tényleg szupererőt ad?

Diétás receptek fogyókúrázóknak

Szenge zenei ajánló

A stressz és az érzelmek “fertőzőek” lehetnek

Apám-anyám engedj szeretni – az Öidipusz és Elektra komplexus

Csak az tud igazán igent mondani, aki a nem-re is képes


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.