A férfi multiorgazmus pozitív hatásai a kapcsolatban

Egy izgalmas, de mégis meglehetősen félreértett és mellőzött témával kezdenék, a férfi multiorgazmus-sal. Sajnos a legtöbb írás nem ad világos információt és magyarázatot a témát illetően, inkább csak misztikus lila ködbe burkolja a kérdést. Mivel multiorgazmusos technikák nélkül is nagyszerű szexuális élete lehet bárkinek, így a motiváció sem elég intenzív, hogy férfitársaim utánamenjenek a kérdésnek. Amit ugye nem ismerünk, az logikusan nem is hiányzik az életünkből.

Először is pontosítsuk, hogy mi az a férfi multiorgazmus? 
“Egyetlen aktus alatt átélt egy vagy több ejakulációmentes orgazmus-élmény, az aktust záró ejakulációt megelőzően, vagy akár helyett.”

Milyen pozitív hatásokra számíthat az a pár, ahol a férfi sikeresen tudja alkalmazni technikát?
-Egyetlen aktus alatt a férfi többször feljuthat a csúcsra a refrakter periódus okozta erekcióvesztés nélkül.
-Megfelelő szexuális összhang esetén a férfi orgazmusélményei a hölgypartner szexuális energiáira és izgalmi szintjére is emelőleg hatnak.
-Amennyiben az aktus végén is magmegtartó orgazmussal zár a férfi, aznap este a további aktusok során sem csökken a szexuális motivációja.
-Többé nem okoz problémát a korai magömlés, hiszen az orgazmus jöhet bármilyen korán is, az ejakulációt képes lesz a férfi különválasztani tőle.

Hogy hogyan lehet mindezt kivitelezni? A Kulcs a PC izom fölötti tudatos kontroll, és az izom erősségének a fejlesztésében van, de részletes leírást a könyvem negyedik fejezetében találsz, vagy személyes coaching során szívesen megtanítom bárkinek.

Addig is olvasd el könyvemet. Íme egy kis ízelítő, mit is kaphatsz általa:

“A boldogság a múlt pozitív emlékeit, a jelen örömteli megtapasztalását és a jövőbe vetett optimista hitet jelenti. Az elérése és a megtartása viszonylag egyszerű módszerekkel leírható, mégis csak nagyon kevesek privilégiuma. Tapasztalataim alapján a mindennapok taposómalma teljesen elviszi a fókuszt a valóban fontos dolgokról és az emberek általában már túl későn kapnak észbe, hogy baj van.
Önmagunk szeretetén kívül kulcsfontosságú a jó párkapcsolat és a jó szexualitás egyaránt, amelyekre a legtöbben szintén nem fordítanak elegendő figyelmet. Hitem szerint megfelelő útmutatással és hatékony gyakorlati módszerekkel bárki fokozni tudja a boldogsága szintjét. 

Paul Pahil a pozitív pszichológia szakértője mindazoknak ajánlja a könyvem, akik a segítségével választ szeretnének kapni számos boldogságot, párkapcsolatot és szexualitást érintő kérdésre. Tudod egyáltalán mi a boldogság? Hogyan teremthetnél a jelenleginél boldogabb életet önmagad és a családod számára? Lehetnél újra olyan szerelmes a párodba, mint a kapcsolat elején voltál? Mitől lehetne a jelenleginél szenvedélyesebb és örömtelibb a szexuális életetek? A könyvemben ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre találsz válaszokat.”

Polililivel beszélgettünk férfi multiorgazmusról, magmegtartásról és ejakuláció mentes orgazmusról.

A videóban elhangzott gondolatok mellett fontosnak tartom megemlíteni, hogy sok férfi tévesen a “start-stop” technikát gondolja ejakuláció mentes orgazmusnak. Ez egy tévedés, a start-stop technikánál még nem szükséges PC izmot feszíteni, hogy elkerüljük a magömlést és az élmény sem minősül orgazmusnak, hiszen a prosztata önkéntelen összehúzódásai ott még nem indulnak meg.

A téma viszont még mindig sokkal összetettebb, ezért tervezek egy átfogó videóanyagot forgatni róla két részben. A mostani videót tekintsétek csak előzetesnek vagy kedvcsinálónak. 

Aki nem tud várni az átfogóbb videóm megjelenéséig, és több információra van szüksége, az írjon rám személyesen, vagy szerezzen be egy példányt a könyvemből, melynek a 4-es fejezete igen részletesen taglalja a témát elméleti és gyakorlati szempontok alapján.

Nektek viszont nem kell várni az átfogóbb videóra. Itt máris megnézhetitek, a linkre kattintva! János és Pollili beszélgetését pedig itt alul találjátok.

Gilján János életmód-, párkapcsolati és szexuál coach

Ez is érdekelhet:

Szerelem és párkapcsolat rovat

Szexuális élet a gyermekvállalást követően

Szevedéllyel élni, minden nap, egész életedbenShare Button

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.