A véletlen és az elfogadható információ

Véletlen – létezik?

“Isten nem kockázik a világgal” /Albert(keksz) Einstein/ …mert Ő maga a dobókocka…

Azon elgondolkozott már valaki, hogy amikor információkra keresünk rá a neten (pl a wikipédiában), akkor csak önkényesen egy bizonyos nézőpontból megfogalmazott infot látunk?! Ezt próbálják beállítani az emberek elméjében AZ ELFOGADHATÓ INFORMÁCIÓKÉNT az adott dologról. Példa: A dobókocka működési elve: “Véletlen -szám generátor”??? Noooormális??? És hol van ebben annak figyelembevétele, hogy az emberi tudat képes befolyásolni a kidobott kocka eredményeit? Véletlenszám generátor??? Véletlen??? :DDD

“a dobókocka kellő erejű eldobása után ideális esetben mindegyik lap azonos valószínűséggel kerül felülre.”

????? Mindig befolyásolja a tudat a kidobott eredményt MINDIG! Pont hogy soha nem kerülhet azonos valószínűséggel semelyik lap sem felülre 🙂

“A dobókocka vagy dobótest egy véletlenszám-generátorként használt poliéder. A dobókocka lapjait megkülönböztetik egymástól, például számokkal, színekkel vagy mintával. Olyan társasjátékok gyakori tartozéka, amelyekben a véletlennek fontos szerepe van”

Forrás

Ha létezne véletlen akkor a kocka jóslás nem működhetne, márpedig működik és nem a véletlen folytán. Két lehetőség van, vagy a koncentráló tudata hat rá, vagy egy beláthatatlan ok okozati szövevény. Csak az utóbbi esetben beszélhetünk valós jóslásra alkalmas helyzetről.

Máté Gergely Kulimák Nem semmi infó volt ez testvérem.

Harangozó Viktor Igen mert ez a történelemkönyvekre és a mindennapi hírekre is ugyanúgy vonatkozik. Az egyoldal felöli tárgyalás készség   Ezért van az,hogy én soha nem politizálok. 
Harangozó Viktor Máté Gergely Kulimák Gondold el általános iskolás korunk óta egy bizonyos nézőpontból tanították meg nekünk a történelmi eseményeket. És ez még a kisebb probléma. Nagy valószínűséggel a valódi történelmi tények, mint ahogy egyre inkább kereülnek napvilágra ellentmondásos leletek, teljesen gyökeresen másról szólnak mint amit megetettek az emberiséggel 
Máté Gergely Kulimák Így van és szerintem ez azért van mert az emberiség meg fogja csinálni az időutazást. Ott van az a két egyiptomi fierogrifa. Az egyik egy helikopter a másik egy kétéltű. Szerintem az időutazás segítette a mai “fejlettségi “szintre az emberiséget. 350 millio éves kőzetben találtak ötvözött megmunkált nyakéket. Hogy kerűlt volna oda ha nem az időutazással?
Harangozó Viktor Máté Gergely Kulimák Azonban az illuminati nagyon erősen dolgozik azon, hogy irányítás alatt tartsa az emberek elméjét. Ugyanis nemrég dobott a netre egy hírt, hogy megfejtették azt amiről beszélsz, az egyiptomi modern helikopter és tank rejtélyét. Azt próbálják beetetni az embereknek, hogy azok valójában véletlenül (de “szeretem” ezt a szót  alakultak ki, az idők folyamán elrongálódott hieroglifák képeiből. Ekkora csúsztatás már művészet 
Máté Gergely Kulimák Bődület hazugság.
Máté Gergely Kulimák Igen tank tényleg. Lehet már meg is csinálták csak mi nem tudhatunk róla. Láttam egy videot amiben egy időutazót hallgattak ki. Elmondása szerint a 3 világháború utánról jött ami azom háború lesz. A teste teljesen át volt formálódva gondolom a sugár fertőzés miatt. Nem adok a hum bug videókra de ezt be vettem.
Máté Gergely Kulimák Az illuminati meg a kegnagyobb takargató a világban. Minden mögött az illuminátus áll. Max 30 ember dönti el mit tudj a világról és mit tudj rosszul. Én próbálom magam fel fedezni. Inkább magamnak mint az illuminatinak.
Harangozó Viktor Érdekes ahogy lüktet a feji artériája, de még így is ez kamu video de az info az nem igazán mert az időutazásról szól félig meddig. Ügyes számítógépes trükkbe rejtett fontos elgondolkodtató infok 

 

Máté Gergely Kulimák Szerinted hum bug?

 

Harangozó Viktor Máté Gergely Kulimák Az info nem a vidi az kamu.
Máté Gergely Kulimák Én bekajálom ezt a videót szőröstül bőröstül,de ha egy kicsit elgondolkodok ezt nem tüntette volna el valaki ? Mondjuk az illiminatus? Dehogynem az infó az szerintem is igaz. Ez az oldal foglalkozik az időutazással.www.wingmakers.com szuper kis oldal nézd át. Neked való
WINGMAKERS.COM
Petra Fazekas Te Viktor!  Nem az illuminatus rend tehet arról, hogy szar az oktatás, meg a tankönyvek! más országokban már az általános iskolától komoly kérdéseket vizsgálnak meg több nézőpontból (és nem csak a történelem oktatásra vonatkozik, hanem etikai problémákra is, például eutanázia).

 

Harangozó Viktor Petra Fazekas Nah kérlek szépen, az illuminati két dolgot akar, és ehhez mindent meg is tesz az idők folyamán. Az egyik: Ütköztetni a két nagyhatalmat az emberek tudatában: a tudományt és a vallást. A másik a korlátlan hatalom mindenki és minden felett. Amikor ez megvan az emberiség a markukba kerül, mert nincs már mibe kapaszkodnunk és a világuralom az ő kezükbe landol.

Harangozó ViktorTovábbra is a cikk témájáról kérem a hozzászólást írni. A háttérhatalom és az illuminati koszos üzelmei egy jóóóóval nagyobb cikket kíván  De ne feledjük hogy mindez a világuralom csupán Smith ügynök csalóka képe, csak a szamszárán belül van értelme. Itt meg semmi sem számít lényegileg 

Atesz Vatti Viktor, nyugi, ugyanazzal az erovel/modszerrel, amivel a dobokocka eredmenyet lehet valtoztatni, lehet valtoztatni a veletlenszam-generator eredmenyet is. De hisz ezt te is tudod. Marmint amit ideirtam. 
A hardveres veletlenszam-generatorok igaziak. (egy kvantumfolyamat hozza létre, például radioaktív bomlás vagy egy zajdióda jelei), az algoritmikusosok nem.
Harangozó Viktor Nincs véletlenszám generátor, mert ha már lehet változtatni a tudattal, nem lehet az a neve hogy véletlenszámgenerátor há milyen ez má’ kérem? há ném? Déhhh !!!! 
Mondjuk legyen a neve nemvéletlenszámgenerátor, vagy véletlennélküliszámgenerátor, vagy csak számgenerátor…de a véletlen szót azt egysző s mindenkorra kitöröjjjük 1
Atesz Vatti Persze, nyilvan, hiszen veletlenek nincsenek – szoktuk volt mondani. 
Atesz Vatti Itt igazabol arra probáltak utalni (a veletlen szoval) a kedves alkotok, hogy csak ugy, talalomra adnak (generalnak) egy szamot, azaz “latszolag” nincs osszefugges a szamok mintazata (elofordulasa, sorrendje /tehat nem sorozat/) kozott. Azaz nem irhato le fuggvennyel. De ha kvantum szemmel nezzuk a dolgokat, akkor persze, hogy van osszefugges. Sőt, nem is kell kvantumszem hozza.  Hiszen minden osszefugg mindennel – szoktuk volt mondani. (A kerdes a hogyan. :))

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.