NYUGTALAN HOLTAK

Az anyagi síkon itt maradt lelkek

 avagy miért teszem, amit nem is akarok

Nem mersz valamit megtenni, nem tudod mit akarsz, egyszer ezt, egyszer azt, nem tudod letenni a piát vagy cigit, képtelen vagy elköltözni egy helyről, érthetetlen ragaszkodások rossz dolgokhoz vagy emberekhez, instabil érzelmek, munkahelyhez, utálsz valakit és nem érted miért, stb. Igen sok esetben nem a sérült személyiségedből erednek ezek, hanem egy másik személyisége telepedett rád, vagy esetleg te magad nem engeded el, így ő irányít sokszor, egy, az itt maradt lelkek közül!

Szerintetek bizarr ötlet? Így halottak napja tájékán, mikor érdekes energiák erősödnek fel, mi lenne, ha fehér gyertya égetése közben (óvatosan a gyertyákkal) megkérnénk a már eltávozott szeretett vagy nem szeretett rokonaink lelkét, feltétel nélküli szeretettel, hagyják el az én és más élők testét, és térjetek vissza a Fénybe.

Dr. Edith Fiore a miami egyetemen (University of Miami) szerezte doktorátust, klinikai pszichológiából. Sok évvel ezelőtt alig merték kiadni a könyvét magyarul a Nyugtalan Holtak címmel, nehogy pánikot keltsen.
A világhírű magyar agykutató, Freund Tamás professzor szerint: “Inkább azt tudom elképzelni, hogy, mint az anyag evolúciójának csúcsa, az emberi agy vált alkalmassá, hogy rajta keresztül a teremtő eredetű lélek meg tudjon nyilvánulni az anyagi világ és ami fontosabb, a többi lélek számára.” Okés, de akkor lehet, hogy az agy egyszerre több lelket is be tud fogadni!!!! Freud Tamás gondolatait itt olvashatod

Dr. Edith Fiore:
—Klinikai tapasztalataimra támaszkodva néhány egyszerű magyarázatot találtam arra, hogy bizonyos entitások miért maradnak itt, az anyagi síkon, ahelyett, hogy befejeznék a szellemvilágba való átmenetüket. A LEGGYAKORIBB OKOK A TUDATLANSÁG, A ZAVAR, A FÉLELEM (KÜLÖNÖSKÉPPEN A POKOLTÓL VALÓ FÉLELEM), BIZONYOS ÉLŐ SZEMÉLYEKHEZ VAGY HELYEKHEZ, AVAGY AZ ALKOHOLHOZ, DOHÁNYHOZ, ÉTELHEZ, SZEXHEZ VALÓ SZENVEDÉLYES, RÖGESZMÉS KÖTŐDÉS. Ezen kívül a rossz értelemben vett befejezetlen ügyletek is gyakran kényszerítik a szellemeket arra, hogy itt maradjanak a fizikai világban. Vannak olyanok is, akiket a bosszúállás szándéka tart itt.

—A hipnotizált betegeken keresztül e szellemekkel beszélve azt is megtudtam, hogy néhányan életükben annyira meg voltak győződve arról, hogy semmi sincs a halál után, hogy egyszerűen nem látták meg az értük jövő családtagjaikat, vagy vezetőiket.

—A kábítószeresek és az alkoholisták szinte mindig egynél több szenvedélybeteg szellemnek „adnak szállást”. Egy negyvennégy éves gyógyult alkoholista nőt, aki már több, mint négy éve nem ivott, de még mindig mély depressziótól és szorongásos rohamoktól szenvedett, tizennyolc alkoholista entitás tartott megszállva, amelyek közül néhány már tízéves kora óta vele volt!
A kábítószeresek és az alkoholisták szinte ajtót nyitnak a megszállásnak azzal, hogy maguk köré vonzzák a hozzájuk hasonló szellemeket. Ám akadnak olyan esetek is, amikor valaki egyszerűen csak rossz helyen, és rossz időben fordul meg valahol – egy bárban vagy egy házibulin -, ahová már természetszerűleg odagyűltek az e szereket élvezni kívánó szellemek.

—Ha valaki félbehagyott egy fontos munkát, gyakran kényszert érez arra, hogy befejezze. Ez még a halál után is folytatódhat, ami gyakran köti a szellemeket az anyagi világhoz. Mivel e szellemek hiába próbálják ők maguk befejezni a munkát, végül egy élő embert szállnak meg, aki helyettük él és dolgozik. Ilyenkor a megszállott megmagyarázhatatlan kényszert érez arra, hogy olyan dolgokat csináljon, amelyek régebben egyáltalán nem érdekelték.

—Az egyik legerősebb szál, amely a fizikai világhoz kötheti a szellemeket, az alkohol, a dohányzás, a kábítószer, a szex, vagy akár az evés szenvedélye. Ha valaki úgy halt meg, hogy egy ilyen szenvedély rabja volt, halála után azonnal ellenállhatatlan vágyat érez a szer, vagy az érzés után.
—Gyakori eset, hogy a szellemek azért kötődnek továbbra is a földi síkhoz, mert rögeszmésen ragaszkodnak egy helyhez, általában a volt otthonukhoz vagy birtokukhoz.
—Más entitások bevallották, hogy annyira szégyellték magukat múltbeli tetteikért, hogy nem akartak találkozni szeretteik szellemével. Azok, akik nagyon vallásos szellemben nevelkedtek, gyakran rettegtek attól, hogy a pokolba kell menniük. E rémült szellemek sokszor kétségbeesetten utasították vissza a haláluk idején megjelenő segítőket.

—A hirtelen, váratlanul meghaltak között is nagyon gyakori a zavart tudatállapot. Egyesek órákig, napokig, sőt, néha évekig is ott maradnak, ahol meghaltak.

—Néhány ember olyan mélységesen zavarodott volt halála idején, hogy egyszerűen észre sem vette, hogy meghalt. Ez különösen jellemző volt az öngyilkosokra. Mindazonáltal úgy látszik, hogy az öngyilkossággal csak elodázni lehet a vizsgát, és csak késleltetni lehet a spirituális fejlődést, mert valamelyik elkövetkező életében az egyén ismét olyan helyzetbe fog kerülni, ahol választania kell az öngyilkosság és egy másik megoldás között.

prof. Bókkon István

Ez is érdekelhet:

Miért teszem, amit nem is akarok – LIDÉRC

Miért teszem, amit nem is akarok – MEGSZÁLLOTTSÁG

Transzgenerációs átokvírus – hogyan szabadulhatunk?

A Mennyországba vezető út egy pap szerint

Az utolsó láncszem – avagy a dolgokat nem lehet siettetni a lélek világában

Halott itt ragadt lelkek hogyan működhetnek rajtad?

Share Button

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.