A SORS

A sorsot úgy szoktam magyarázni az egyetemen és más előadásaimon, hogy ha nem lenne sors, akkor az egy olyan színdarab, aminek nincs címe-neve (ez te vagy) és nincs megírt története (te és a világ körülötted), azt nem lehet eljátszani, nem tud létezni. Ha a véletlen vezérelné életünket, a fizikai törvényeket, az univerzumot, abban a pillanatban szétesne a teremtés, ezért nincs véletlen. Képzed el, ha véletlenül közlekednének, a buszok, vonatok, repülők, stb. mi lenne. Szétesne a világ.

A legtöbb választási lehetőség belül van, azaz hogy éled meg az élet eseményeidet, és hogyan reagálsz rájuk. A sors működik, viszont a felelősséget (legyen jó vagy rossz előre megírt tapasztalások, cselekedetek), magad vállalod már azelőtt, mielőtt megszületsz. És a sorsod felvállalása, elfogadás maga az alázat. Aki ezt eléri, eléri a belső békességet is. A sorsod természetesen összehangolt a többi emberlélek sorsával, egy hatalmas elképzelhetetlenül nagy forgatókönyv.

Vagyis életünk forgatókönyve (sok-sok szereplővel és eseménnyel) már előre alapvetően megírt. Az is megírt milyen mesterhez/tanítóhoz vagy állmesterhez kerülsz, milyen utakon fogsz haladni (munkahelyek, kapcsolatok, barátok, stb.), hisz a tudatalattid visz oda. A lélek/szellem a tudatalattin keresztül irányít mindenkit (kapcsolódva a szub-kvantum molekuláris és genetikai folyamatokhoz), jó lehet te a döntéseidet tudatosnak hiszed, a tudomány már sok kísérlettel igazolta, hogy, több másodperccel előre megmondható, hogy mit fogsz választani/dönteni egy adott feladatban, azaz a tudatalattid döntött előre.

A döntések nagyon fontosak, de mivel nem tudod megmondani, hogy egy adott döntésed az életedben előre megírt vagy szabad, ezért nem érdemes gondolkozni rajta, csak a megérzésekre (nem az érzésekre) hallgatni. Döntések sorozatával, cselekvésekkel jobb, kellemesebb élethelyzetbe kerülhetsz, persze, ezek nem könnyűek sokszor általában. Viszont ha csak ülsz, sajnáltatod magad, mutogatsz az nem jó, mert lehet, pont ellenállsz a megírt feladatodnak, ha nem vállalod a sorsod.

Bármilyen „jó vagy rossz” ér életedben, az mindig egy üzenet neked. Ha el tudod engedni a mérged, és utána megfejted az üzenetet, máris nyílik egy kellemesebb út a Sors felé. Sok megfejtett üzenettel és cselekvéssel egészen kellemes életet tudsz kialakítani magadnak.

Dr Welfried Nelles, (és tán látni a fotón is a kedves letisztult arcán, ő hiteles) társadalom tudós, Osho és Hellinger tanítványa, aki benne van szerintem a 10 legnagyobb tudású több mint spirituális világban a Földön Ő ezt írja:.

„Amikor én Önöknek elővezetem a gyakorlati megfigyeléseimet, rálátásomat és gondolataimat arról, mi segít a párkapcsolatokban, akkor azt azzal a tudattal teszem…, hogy ráhatásunk a kapcsolatokra igen csekély. Sok ember úgy véli, képes megtervezni, vezetni saját életét és maga határoz. Ez nem így van. Ez nem igaz sem az életünkre, sem a kapcsolatainkra. Semmilyen befolyásunk sincs a születésünkre, nincs befolyásunk a családunkra, ahova születtünk, sem a családunk életkörülményeire, az időre sem, amely hatott rá, és azokra az életnehézségekre sem, amelyek ránk meghatározóan hatnak.” Welfried Nelles

És különben is, rendszeresen találkozunk a lélekcsaládok világában Akikkel itt a Földön is találkoztunk, és nagyot mosolygunk a történteken, és sok-sok újabb életeket választunk, de csak addig, míg lelkünket hívja a Föld. 

prof.Bókkon István

Ez is érdekelhet:

Világvége jóslatok

Ha tudatosan vállaljuk be a kellemetlenséget, az mindenképpen kifizetődik


Share Button

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.