NEM KELL, HOGY HIGGYETEK NEKEM, AVAGY AZ ELEKTROMOS BIZTOSÍTÉKOK IS KIÉGNEK EGYSZER, de a

lélek biztosítékai örökké élnek

Nem kell, hogy higgy benne. Évezredek hagyománya a világ minden táján, ami tapasztalaton és nem molekuláris vizsgálatokon alapult, mind írt a holt lelkekről, akik bennragadtak világunkban. A materialistáknak üzenem, hogy még kvantum molekuláris szinten is le lehet ezt modellezni, hogy ezek hogyan történnek, hogyan hathatnak. Biofizikai kutatások folynak arról, hogy a szellem hogyan élhet tovább test nélkül, nemzetközileg is elismert kutatókkal. De már nem kívánok érvelni, majd ők is elérnek egyszer saját lelkükhöz, megismerik a lélek biztosítékai -t.

Az utóbbi hetekben sok családállításon vettem részt, ahol tömegével láttam, hogy mit okoznak az itt ragadt, főleg rokon holt lelkek. Láttam arcokat, amelyek újraéledtek egy egy állítás után, mikor a fénybe elküldtük a holt lelkeket. Döbbenetes megkönnyebbülésekről, átváltozásokról számoltak be emberek. Arcukon a ráncok kisimultak. A holt lelkek akadályozták életútjaikat, munkájukat, azt hogy szeretni tudjanak, családi kapcsolataikat, hogy tudják mit is akarnak életükben.

Meggyőződésem, hogy a legtöbb ember nem is tudja mit is akar igazán az életben, csak úgy el van, teszi a dolgát, legyen az szuper guru, spiri, tudós, akárki. Nem tudja mi az, hogy szeretni, csak azt hiszi. Több száz alanyon történt felmérésem szerint, legtöbb esetben olyan házasságok, kapcsolatok születnek (régen is így volt), amik minták, kényszerek, társadalmi elvárások, és ezekből meg megszületnek a gyerekpótlék BIZTOSÍTÉK kötelékek. Van aki bevallja ezt magának és van, aki nem. A gyerek meg viszi tovább a mintát. Ma már vannak módszerek, csak kitartás kell, ahogy a magyar nyelv mondja, hogy a helyedre kerülj, ahol igazán élvezed saját működésed. És szenvedés, magány helyett, marad szomorúság, öröm, egyedüllét időnként, amik már szenvedés mentes, nem romboló, és természetes érzelmek.

Ismert hogy a férfi-női nem között évezredes utálat van a tudati mezőben. Igyekszem a magam részéről évek óta oldani az én részem. És ennek kapcsán lenne egy tisztelt kérésem a hölgyek felé.

Csak olyan férfitől vállaljanak gyermeket, akit igazán szeretnek (lila köd nélkül) és elfogadnak, ez akár a jövő záloga is lehet. Köszönöm!

Biztosíték nincs semmire az anyagi világban, PANTA RHEI, mondták a görögök, a világon minden állandó és örökös mozgásban van, (minden folyik, változik).

A csillagrendszerek sem élnek örökké.

Foglalkozz önmagaddal, és megváltozol.

Foglalkozz önmagaddal és megváltozik a kis környezeted családod, bolti eladók.

Foglalkozz önmagaddal, és megváltozik a városod, és országod, és a politika.

Foglalkozz önmagaddal és a világ megváltozik.

Ha teszel érte, eljuthatsz a lelkedig, ahonnan olyan valódi lelki biztonságot és békét kapsz életedhez, hogy életed történéseit már nem szenvedésként éled meg.

prof. Bókkon István

A professzor úr által és általa írt illetve ajánlott írások, gondolatok az Emberlelkek rovatban találhatóak. Nézz szét ott is!
Ez is érdekelhet:
Share Button

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.