Férfi orgazmus-játék

Azok számára ajánlok egy kis játékot, akik nyitottak kipróbálni, milyen orgazmus lehetőségek vannak még egy “hagyományos” ejakulálás mellett. Sajnos a téma összetettsége okán nem tudok minden részletbe belemenni, ezért csak nagy vonalakban írok, játszani ez is jó lesz. Akit pedig jobban érdekel a téma, az meg tudja venni a könyvemet itt, ahol az orgazmus-játék lehetőségeit bővebben is kifejtem.

Hát akkor csapjunk is bele…

1. Alapgyakorlat:
Ezt szinte mindenki ismeri és alkalmazza, ez a start-stop technika. Juss el az orgazmus előrejelzési szakaszához, itt állj meg, amíg alábbhagy az izgalom, aztán lehet folytatni a szeretkezést. A megállás idejére lehet akár pózt is váltani, vagy csak a szeretkezés egyéb formáinak hódolni az izgalmi szint normalizálódási idejére.

2. Alapgyakorlat haladó szint:
Amikor eljutsz az előrejelzési szakaszhoz, megpróbálj meg benne maradni minél hosszabban. Adagold úgy az ingereket, hogy ne töltsd túl magad, de vissza se ess. Az orgazmus nem más, mint a szexuális energiák túltöltődésekor történő “kisülés”. Ezzel a módszerrel lehet trenírozni az idegrendszert, hogy minél magasabb izgalmi szintet tudjon elviselni kisülés nélkül. Ha elég sokat gyakorlod ezt, olyan magas izgalmi szinten tudsz orgazmus nélkül is lenni, ami kellemesebb lesz, mint korábban maga az orgazmusod volt.

3. Multiorgazmus kezdő szint:
Amikor a fenti két gyakorlat már megy, akkor az előrejelzési szakasz végéig el kell menni, addig, amíg elindul az orgazmus. Itt van egy körülbelül 2-3 másodperces rövid szakasz, ahol még az ejakuláció megfékezhető, de az orgazmus már elindult. Ezt viszont csak maximális erejű PC izom feszítéssel lehet kivitelezni, mert beavatkozás nélkül itt már mindenképpen elindul az ejakuláció is. Fontos, hogy az ingerlést közben teljesen abba kell hagyni, mert eleinte nagyon nehéz lesz az ejakulációt visszatartani. Érdemes a PC izom feszítést már az előrejelzési szakaszban (vagy korábban) megkezdeni és az orgazmus ideje alatt végig maximális erővel feszítve tartani. Ha gyenge a PC izom, erősíteni kell, de egy kis csalásként meg lehet próbálni a gát két ujjal megnyomását is. Ezzel a trükkel a gyenge PC izom erejét lehet pótolni, de hosszútávon mindenképpen a PC izom erősítését ajánlom, mert ujjakkal nyomkodni a legjobb pillanatokban elég macerás dolog. A PC izom mellett érdemes még a farizmokat is megfeszíteni, vagy bármelyik nagyobb izmot, amelyiket jól esik. Légzés tekintetében én veszek egy nagy levegőt az előrejelzési szakaszban és benn tartom, ameddig az orgazmusom tart. Ez a légzéstechnika azonban nem “szentírás”, mindenki próbálja ki, hogy neki mi jön be a legjobban.

4. Multiorgazmus haladó szint:
Ugyanaz, mint a kezdő szint, csak amikor elindul az orgazmus, akkor nem kell teljesen megállni. Folyamatos PC izom feszítés mellett kell olyan mértékben adagolni az ingereket, hogy orgazmusban tudj maradni akár percekig. Ha túl kevés az inger, akkor kiesel az orgazmusból, ha túl sok, akkor túltöltöd magad és ejakulálsz. Viszont ha benne tudsz maradni percekig, az fantasztikus élmény, különösen, ha közben a párodnak is orgazmusa van és együtt lebegtek az élvezetek dimenziójában!

A szeretkezés végén én személy szerint ejakulációt ajánlok, kivéve, ha aznapra még terveztek több menetet is. Ha szárazon fejeztek be egy szeretkezést, akkor a következő menetben is ugyanazt a magas izgalmi szintet fogja érezni a férfi, mint az elsőben. Az ejakulációra gondoljatok úgy, mint a desszertre a vacsora végén, legyen az a végső lezárás.

Ezt a kedves levelet most kaptam egy férfitársamtól, aki a multiorgazmus útján szeretne fejlődni a szexualitásában.:
“Szia Jani!
Sikerült megnéznem a videót amit linkeltél! Nagyon hasznos volt. Rengeteg részével egyet értettem, és sok jó információt kaptam. Azon gondolkoztam közben, hogy mennyire sok párkapcsolatot tesz tönkre a nem kielégítő szex. És ha mindkét fél szánna magára egy kis időt, és megbeszélnék ezeket, nem tabu ként kezelnék, mennyivel előrébb lennének, és boldogabban élhetnének együtt.
Ez valóban egy nagyon hasznos technika. Én is elkezdtem fejleszteni magam ilyen téren.
És az is igaz, hogy az ilyen sikerek által adott önbizalom mennyit emelhet az ember életminőségén! És egy elég egyszerű technika!
Lehet még jelentkezek, hogy hol tartok a gyakorlásban.
Te pedig folytasd az előadásokat, mert én is csak azt tudom mondani mint te a videódban, hogy ha nekem ezt valaki 12-14 évesen megmutatja… Bár a húszas éveimben járok annyira elkésve nem vagyok még!
Ha fiam születik, biztos átadom majd neki ezt a tudást. 
Minden jót neked!
Üdv,
Zoli”

Sikeres gyakorlást kívánok mindenkinek, akinek kérdése van, az írjon rám nyugodtan itt, vagy olvassa el a könyvemet!

Gilján János életmód-, párkapcsolati és szexuál coach

Ez is érdekelhet:

Boldogság és Szenvedély rovat

Csillagszerelem rovat

Boldogság és Szenvedély az életem. Megmutatom Te is hogyan valósíthatod meg!

Valójában mennyire ismered a párodat?


Share Button

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.