A Vonzás és Megvalósítás Hatalama – Szerelemfüzet

Szerelemfüzet

Sokat gondolkodtam, hogy vajon elmeséljem-e nektek az imádott feleségem ajándékát, amit a születésnapomra készített nekem. Egy kicsit túl bensőségesnek gondoltam és mások számára nem túl izgalmasnak a szerelemfüzet születését. Aztán rájöttem, hogy az ő figyelmessége mások életébe is fényt és boldogságot teremthet, tehát hiba lenne visszatartanom az ilyen hasznos információt magunknak.

Mivel elég “tárgyfetisiszta” vagyok, szeretem a kézzel fogható ajándékokat, amik valamelyik hobbimhoz kapcsolódnak. A barátaimtól ezért egy akciókamerát és egy keverőpultot kaptam ajándékba, ezúton is hála és köszönet nekik. A feleségem gondolkodott, hogy mivel lephetne meg, amire nem számítok, ami nem egy megszokott ajándék, és amit mégis értékelni fogok. Okos asszonyka révén telitalálat ajándékot talált ki nekem.

Egy füzetet kaptam tőle félig teleírva. A füzet különböző témákra és életterületekre bontva meséli el, hogy mit és miért szeret vagy tisztel bennem. A témák között szerepel a családunk, a házasságunk, a fiacskánk, a hobbijaim, a szexuális életünk, a munkám, a férfiasságom és még pár hasonló terület. Meglehetősen racionális fickó vagyok, de bizony jó érzés volt mindezt elolvasni, hogy tényleg mennyire szeret és tisztel engem a kedvesem. Minden szépen és bőven kifejtve, elmagyarázva és taglalva. Háromszor is elolvastam, annyira jó érzés volt. 

A tanításaim között szerepel a szerelem hosszútávú fenntartása kapcsán, hogy a párunk pozitív oldalaira helyezzük a fókuszunkat, de amikor ilyen intenzíven szembesülök azzal, hogy a párom hányféleképpen szeret, azért én is elérzékenyülök kicsit. Ha valakit érdekelnek a gondolataim a szerelem fenntartásával kapcsolatban, az megtekintheti ezt a tavalyi előadásomat Itt láthatod a Youtube-on, vagy olvashatod a könyvemben

Ezek után két dolog jutott az eszembe:
1. Nagyon remélem, hogy még sok évig méltó leszek a füzetben felsoroltakra, sőt teszek még pár olyan dolgot, ami újabb teleírt oldalakat fog eredményezni.
2. Ilyen füzetet mások is készíthetnének a párjuknak. Közeledik a párod születésnapja? Vegyél egy füzetet és írd le neki, hogy mit szeretsz benne a legjobban! Természetesen ez a javaslat rám is vonatkozik. 

Az már túlságosan bensőséges lenne, ha a füzet pontos tartalmába is beavatnálak titeket, de a legbüszkébb azokra a részekre vagyok, amikor felhívja rá a figyelmet, hogy mennyire sokat jelent neki a határozottságom, hogy tűzön-vízen át kitartok mellette, mert őt választottam. Bizony a mi életünk sem tündérmese, néha velünk is történnek kevésbé örvendetes események, de az én stabilitásom és szerelmem a feleségem iránt az ilyen zordabb időkben is lobog tovább délcegen és világít a sötétségben.

Másodlagos ajándéknak még kaptam tőle kis napi, heti és havi kártyákat, amiket bizonyos szabályok alapján húzhatok heti háromszor. A kártyákon különböző kényeztetések vannak, amikkel a párom szeretné kifejezni az irántam érzett szerelmét. Ilyenkor nem kell viszonozzam, csak hanyatt kell dőlnöm és élvezni a műsort. Ha kreatívak vagytok magatok is el tudjátok képzelni, milyen finomságok lehetnek ezek. 

Gilján János

Gilján János életmód-, párkapcsolati és szexuál coach írásait a Boldogság és Szenvedély rovatunkban olvashatod.

Ez is érdekelhet:

A boldogság kockázatos

BDSM – kell neked vagy nem kell neked?

Békére csak az lelhet, aki önmagával is megbékél


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.