Végső soron – karma és reinkarnáció

Végső soron: karma és reinkarnáció

Végső soron legbelül, tán mindenkit az alap megválaszolatlan kérdések érdekelnek, mi az élet, a tudat, van e lélek, szabad akarat, mi van a halál után, irányítanak e minket magasabb rendszerek. Persze sokan csak a halál eljövetelének végső pillanata felé szembesülnek ezen kérdésekkel, miközben életükben csak materialisták voltak, de nincs ezzel se semmi baj. Vagy vannak olyanok is, akiknek ezen kérésekre adott válasz természetes, mert meditációként, hipnózisban, vagy halálközeli élményként éltek meg olyat, ami nekik ezt igazolja.

Mégis, szeretnénk belül, valami olyat, hogy ne csak szubjektív hit legyen a válaszokra adott kérdés, hanem valami “kézzel” fogható, dolog. Ha a tudomány a lélek kutatásának, kérdésének csak fele annyi időt szánt volna, mint a mesterséges élet és intelligencia-mátrix kutatására, többet tudnánk már erről. De tán ez sincs véletlen, hogy nem így van. Mindazonáltal, kvantumfizikusok és nyitott gondolkodású igen neves kutatók sokasága sejti, sőt vallja a teremtés létezését.

Most olvastam ezt a kis könyvet, ami bár egyszerű, érdekes összefoglaló, sok hasonló témájú, sokszor kutatók által írt könyvet is említve, illetve eseteket a könyv második felében. 
Akit érdekel, online olvashatja, vagy le is töltheti. Sokszor, ha a letöltés nem megy, kattintson a nyomtatás ikonra, és ekkor el lehet menteni a könyv pdf. filet. Horváth Andrea: Karma és Reinkarnáció könyvét itt tudod letölteni.

prof. Bókkon István

Ez is érdekelhet:

Miért teszem, amit nem is akarok – LIDÉRC

Miért teszem, amit nem is akarok – MEGSZÁLLOTTSÁG

Transzgenerációs átokvírus – hogyan szabadulhatunk?

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.