MIRON program tanácsadók – Varga Zsolt Myrddin

Varga Zsolt Myrddin

Ha szeretsz kirándulni, kint lenni a természetben, ha fel tudsz töltekezni és el tud varázsolni a természet, akkor abban lehetek a segítségedre, hogy egy kicsit mélyebben megismerd mindazt, ami körülvesz minket. Akkor tudatosabban és még több figyelemmel tudsz kapcsolódni a Világhoz, ami végülis benned és bennem is jelen van. Így az önismeret is egy újabb lépcsőfokára tudsz lépni. S minél jobban ismered magad, annál nagyobb segítségére lehetsz a többieknek.

Marko Pogačnik révén kerültem közelebb a Geomantiához, majd a Gaia Touch gyakorlatokhoz. Itt egy nagyon különös világ és nagyon sok felismerés nyitotta meg a kapuit. A természet, Földanya igazi kincsei – nem is gondolnánk – nem annyira az arany és a különböző ásványok, ércek világa. Azoknak is megvan a maga szerepe. Semmi sem véletlenszerű. Emiatt a kulcs az lenne, hogy tisztelettel nyúljunk minden pillanatban a bányászat, vagy útépítés során a Földhöz. De az igazi “kincsek” azok a minket segítő, támogató entitások, akik benépesítik Földünket. Krisztus maga is az éteri világban érkezik el hozzánk ebben a korban, és mi magunk is úgy tudunk hozzá kapcsolódni, ha felismerjük a jelenlétét az éterben, illetve általa a belső éteri világunkban. Rudolf Steiner azt mondja, hogy a mai embernek nem Krisztus hiányzik, hanem Izisz Szófia, a kozmikus bölcsesség, mert általa vagyunk képesek meglátni Krisztust, vagyis az Életet a világban.

Igazán tisztán kapcsolódni a természethez és általa igazi önvalónkhoz, valójában azt jelenti, hogy szellemi világhoz, a segítőinkhez kapcsolódunk. Ha a ma embere felismerné mindezt, hatalmas hálával és örömmel járna-kelne Földanya rejtélyes ” testén”, mely táplál minden életet, és ebből a mély szeretetből tudna megszületni a kapcsolat belső világunk és a kozmosz között is.

Várlak téged is erre az utazásra, gyógyulni, megújulni tudsz általa és új terveket szőni a jövőt illetően.

Néhány képpel megmutatom a természet általam ismert csodáit. Keress bátran!

A MIRON programot támogathatod és vásárlási kedvezményekhez juthatsz egy ingyenes regisztrációval ezen a linken

Varga Zsolt Myrddin

Ez is érdekelhet:

MIRON holisztikus életmód-program – gyermekfejlesztés epigenetikai alapokon

Fejlesztések kicsiknek

Ara Rauch – logopédia, meditáció (gyermek és felnőtt), nevelési tanácsadás

Gál Rita – humán gyermek-terápia, rajzelemzés, gyermekmeditáció

Fejlesztések nagyoknak és felnőtteknek

professzor Bókkon István – ősök mintáinak tudatosítása, kapcsolatok megértése és harmonizálása, tudományos előadások közérthetően

Szabó Emese – lovas coaching, önismeret, motiváció, lóval asszisztált tréningek

Gilján János – életmód-, párkapcsolati és szexuál coach

Varga Zsolt Myrddin – kapcsolat helyreállítása a természet és ember között

Derita mNemos – asztrológia, motiváció, párkapcsolat és életfeladat

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük