Igaz történetek – TRANZIT A MENNYORSZÁGBA

Add tovább MEGTÖRTÉNT ESETEK, avagy

TRANZIT A MENNYORSZÁGBA

GONDOLATOK egy CSALÁDÁLLÍTÁS kapcsán, végezte Lukács Tünde, MIT TAPASZTALTAM

Tudni kell, hogy a családállítás, valójában egy ősi sámán módszerből alakult ki, amit Hellinger az afrikai Zuluk nép földjén tanult meg és modernizálta nekünk. Aki csak a láthatatlan világban hisz tévúton jár, mert már, mint sokszor írtam, a modern fizikusok látják, a teremtés=kozmosz irányított. Továbbá, az ember agyába a holt lelkek is be tudnak avatkozni, azon sincs mit csodálkozni. A világhírű magyar agykutató, Freund Tamás professzor, Az “Istenadta” című kiváló könyvben írja,.. “az anyag evolúciójának csúcsa, az emberi agy vált alkalmassá, hogy rajta keresztül a teremtő eredetű lélek meg tudjon nyilvánulni az anyagi világ, és ami fontosabb, a többi lélek számára”. Így ez teszi lehetővé, hogy egy agyat sokszor több lélek is részlegesen elfoglaljon.

  • XY állapota hónapok óta romlott, teljesen el volt keseredve, mindig fáradt volt, szemei élettelenek voltak. Kiderült 5 hónapja kórházban dolgozik, és átélte sok ember halálát, megviselte ez, nem neki való ez a munka. Az is kiderült egy elhunyt beteggel jóba lett. Az állításon kiderült, hogy ez az elhunyt ember lelke, halála után rajta maradt. Tudatosítottuk a halott lélekkel, hogy már nem él és el lett küldve a fénybe. És még mindig nem stimmelt valami, kiderült, hogy yx-nak volt egy méhen kívüli terhesség valamikor és ezt a meg nem született lelket kirekesztették a családból, mert nem beszéltek róla, mintha nem létezett volna, pedig ő lett volna az első gyermek. Őt is visszaküldtük a fénybe, miután az anya elismerte te voltál az első gyermekem, csak más volt a sorsod.
  • ZX sok éves fizikai és lelki fájdalma megszűnt, miután kiderült, hogy régen abortusza volt és magát büntette az alany. A halott lélek jelezte, jól van, engedje el a bűntudatát. Sok-sok év után másnap reggel már egészen másként ébredt. Lesett egy óriási szikra lelkéről.
  • ZV évek óta nem tudott elszakadni párjától, pedig nem volt már semmi közöttük, a kapcsolattól sok éve szenvedett mindkettő. Az állítás után ZV lelki erőt kapott, és sikerült lezárnia a kapcsolat.

Professzor Bókkon István 

Ez is érdekelhet:

Emberlelkek rovat – professzor Bókkon István írásai, gondolatai, filmajánlója

Mazsolázó – cikkek a tudomány és ezoteria világából

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük